2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75369 بازدید | 462 پست
سلام خانم ها

پس چرا برگه های پزشکی قانونی منو ضمیمه پرونده کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

اصلا در این مورد که وقتش گذشته هیچی نگفتن....فقط گفتن دیه بهت تعلق نمیگیره ولی تو پرونده طلاقت موثره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدم میاد از این قانون از این فرهنگ
متنفرم زجر میکشم
میدونین که اگه خانم مریض باشه آقا قانون میتونه خرج درمان رو بر عهده نگیره میدونین حق طلاق خانمها یه کاغذ بازیهو خانما محکومن به نقص قانون
fafa1 جان
حق طلاق اگر در دفتر خانه اسناد رسمی ثبت بشه ، که یک برگه به شما می دن و در دفتر خانه هم ثبت می شه و حتما با مشورت وکیل باشه چون دفتر خانه ها یک برگه های از پیش نوشته شده دارن ممکنه بعضی موارد در آن نوشته نشده باشه یا شماره آن قانون در طول سالها عوض شده باشه یعنی گفته باشد طبق ماده فلان مرد حق فلان کار را از خود سلب می کند ( مثلا) بعد از سالها اون شماره عوض شده باشه ممکنه مشکل ایجاد بشه
کلا با مشورت وکیل یک حق طلاق تنظیم بشه و در دفتر خانه (مرد ) امضاء کنه . به هیچ عنوان کاغذ بازی نیست و زن خیلی خیلی راحت توسط آن می تونه طلاق بگیره خیلی راحت
و یادتون باشه بلاعزل باشه.
اگر منظورتون حق طلاقی هست که در دفترچه ازدواج ثبت میشه آره تا انجایی که من می دونم اون هیچ فایده ای نداره
ثابت کردن مسائلی که باعث طلاق می شه در دفترچه بسیار سخت است.
می خواستم به یک مورد در باره حق طلاق اشاره کنم. داشتن حق طلاق فقط برای گرفتن طلاق نیست...
تو سایت زیاد خوندم که مرد با زنش رفتار خوبی نداره
اگر خانمها حق طلاق ( ثبت در دفترخانه اسناد رسمی) بگیرن ، این باعث میشه که مرد رفتار خودشو در زندگی در رابطه با همسرش کنترل کنه چون میدونه که زنش هر وقت بخواد می تونه به راحتی از زندگی با او بیرون بره ، و اون نمی تونه مثل برده نگهش داره ..و هر وقت خودش اراده کنه این کار را انجام بده و یا حتی با گرفتن زن دوم هم این کار رو نکنه .

گرفتن حق طلاق محضری برای زنها یعنی آزادی از زندگی که نمی خوانش هر وقت که اراده کنن
گرفتن حق طلاق خیلی مهمه مطمئن باشین مهمتر از خونه ، ماشین ، مهریه و....
نه میخوام بدونم قانونش چیه نه ...قانون چه کار میکنه وقتی زنی که کتک میخوره به روحیش اسیب میرسه.دیگه با هر دستی که بالا میاد تنش میلرزه...قانون چیکار میکنه واسه زنی که مجبوره صدای گوش خراش شوهر کم صبرشو تحمل کنه همش.کی میفمه من چی میگم ...کی میفهمه میترسم از روزی که عصبی بشه چون دیگه کنترل نداره...کی میفهمه.........همین امروز با چاقو شلوارمو پاره کردو رو رونم خط انداخت.برم دادگاه بگم این خط انداخت رو پام؟کلی گریه کردم که زورم بهش نمیرسه .کی میخواد جواب گریه هاو زجه هامو بده و حالمو خوب کنه؟!!!!!!قانون؟؟؟؟؟؟قانونی که به مردا اجازه و قدرت هر غلطی رو میده و زن رو بدبخت و ذلیل کرده؟؟؟؟؟شوهر من اگه 1 ماهم تو خونه حبسم کنه حتی اجازه تلویزیون دیدن و تلفن هم نده قاضی میگه شوهرته حتما صلاح دیده بیرون نری نفقتو که میده!!!!!!!!!!!!!!
من سه سال پیش وقتی با شوهرم دوست بودم یه بار بخاطر اینکه قهر کردم از ماشینش پیاده شدم و رفتم زد تو دهنم دندون جلوم شکست...
هیچ وقت این خاطره تلخ یادم نمیره
قبل از اینکه دندونم بشکنه چند بار شده بود که دست روم بلند کنه...
ولی بعد از اون جریان حتی یه بار نشد توی دوران نامزدی و بعدش که ازدواج کردیم حتی آروم بزنه رو دستم
چون خیلی سختی کشیدم
وسط بدبختی خودم مجبور شدم پول جور کنم دندونمو پر کنم تا خانوادم متوجه نشن...
دندونم دیگه مثل قبل نشد...
از نزدیک که نگاه میکنی خط بین دندون اصلی و موادی که پر شده مشخصه
تا 3 ماه جلوی آینه بودمو غصه میخوردم از اینکه دیگه دندونم موقع خندیدن سفیدو براق نیست...
هنوزم وقتی تو آینه از نزدیک به دندون جلوم نگاه میکنمو پرشدگیشو میبینم دلم میگیره...
ولی بهم ثابت کرد که از این کارش خیلی پشیمونه و هیچوقت تکرار نخواهد کرد..
بخاطر همین باهاش موندمو الان 2 ساله که ازدواج کردیم و مشکلی نداریم باهم...

همه خفتند ُ به غیر از من و پروانه و شمع
خداروشکر که همسرم با انصافه
خدا به همه رحم کنه
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
ممنون مونی جان من تازه نامزد بودم که این کارارو باهام میکرد مرتیکه رواااااااااااااااانی
حالا که صحبت کردیم تموم کردیم همه چی تموم شد.من ازاد شدم ولی با کلی روحیه خراب و بی اعتماد به همه مردا...
ایشالله همه مردای اینجوری سر عقل بیان اگه نه بشکنه اون دستی که رو یه زن بلند میشه...
مونی جان من همیشه اینجا میام و میخونم اگه حتی چیزی هم نگم. بعد از اینکه احضاریه اومد تا سه روز نوشته بود باید بیاد کلانتری وگرنه حکم جلب براش صادر میشد. من بعد از سه روز رفتم کلانتری و برگه رضایت رو پر کردم که دیگه جلبش نکنن آخه هم برا ما از طریق کدخدامنشی به اصطلاح حل شد. حالا من واقعا نمیدونم اگه کلانتری نمیرفتم و برگه رضایت رو امضا نمیکردم بازم جلب میشد یا پرونده به حال خودش رها میشد؟ اگه کسی میدونه لگفا بگه.
خیلی میترسم اگه دوباره باهام اینکارا رو بکنه چیکار کنم آخه برادرشوهرم وکیل هم هست و از تمام زیرو زبر قانون اطلاع داره.
جایی که راه نیست خدا راه می گشاید
سلام

ببخشید شاید جای سوال من اینجا نباشه اما دیدن نظرات این تاپیک نگرانی هایی رو واسم به وجود اورده.راستش من مجرد ولی واسم سوال شده که چطور میشه تشخیص داد تو دوره اشنایی که مردی این اخلاق رو داره یا نه؟
هرگز زانو نخواهم زد، حتی اگر اسمان کوتاهتر از قامتم شود....
فافا جان نگران نباش
مردای خوب کم نیستن
دوم اینکه در دوره دوستی و نامزدی کاملا مشخص میشه باید چشمت رو باز کنی و احساساتی نباشی و حقیقت رو ببینی.
فقط سعی کن حق و حقوقی که خود قانون برات گذاشته استفاده کنی از همشون ، به هیچ وجه کوتاه نیا
ازدواج نکردن ، و ماندن در خانه پدر و یا حتی جدا زندگی کردن خیلی بهتر از برده شخصی شدن است که روح وجسمت رو از بین می بره
خوشبین باش ، واقع بین باش ، احساساتی و عشقی تصمیم نگیر. و از روانشناس ها برای انتخاب همسرت مشورت بگیر نه از دوست و آشنا
2810