2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75369 بازدید | 462 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصطلاحی هست در روانشناسی به اسم درماندگی اموخته شده
وقتی که فرد علیرغم تلاشهای مکرر نتیجه دلخواهشو نمیگیره به این فکر میرسه که دیگه نمیتونه کاری بکنه و هر قدر هم تلاش کنه بی فایده است ودر نتیجه بی سر و صدا دست از تلاش میکشه و وضعیت موجود رو قبول میکنه
بسیاری از خانما که قربانی خشونت خانگی هست دچار همین وضعیت شدن
یعنی این تصور که من که هر کاری بکنم بی نتیجه است بی فایده اس من کاری از دستم بر نمیاد پس بهتره بی سر و صدا وضعیتمو قبول کنم
همینه که هست

این میشه که تعداد خیلی زیاد از خانمها در منزل موردخشونت یا تجاوز همسرقرار میگیرن و هیچ اعتراضی هم نمیکنن

مونی عزیز
باشدکه این تاپیک و تاپیکهای مشابه به چنین زنانی کمک کنه تا بفهمن هنوز دیر نیست و هنوز هم میتونن دست به عمل بزنن و کاری بکنن
حتی اگه شده گرفتم یه برگه از پزشکی قانونی و پنهان کردنش در کمد
چون این اولین قدم برای خروج از وضعیت جمودیه که دچارش شدن ...
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
یلدا جان
یک حرف داشتم
می خواستم بگم درسته که وکیلت گفته برگه بیمارستان احتیاجی نیست ، ولی شما هر مدرکی می تونی در دست داشته باشی کوتاهی نکن ، یک قدم هم از وکیل جلوتر باش ، حتما روز دادگاه دست پر باش . برو مدرک صدمه ای که بهت زده از بیمارستان بگیر .
سلاام خیلی تاپیکتون تاپیکه خوبیه. ******** دوستای گلم فقط خواهش میکم اشتباه منو تکرار نکنید. همون بار اول که کتک خوردید تا ته ته تهش برید. منظورم این نیست که جدا شین. اما اگه یکبار بیارینش کلااتری و اومجا مجبور بشه توضیح بده برای کاری که کرده اونوقت میتونین امیدوار باشین اوضاع بهتر میشه. من 5 سال قبل همه این کارها رو کردم ولی به اونجایی رسید که یه سرهنگ احمق تو کلااتری بهم گفت اگه میخوای باهاش زندگی کنی این کارو نکن. منم مثل آدم های ابله و نادون گوش کردم. توی این 5 سال همیشه سر هرچیزی کتک خوردم. تا اینکه پارسال جلوی دخترمون من رو زد. حیوونی خیلی ترسیده بود. برای همین رفتم شکایت کردم. خلااص اش اینکه بعد از 10 روز کلانتری و دادسرا. آخرش زنگ زدن بهش گفتند اگه نیای حکم جلب برات میدیم. دوتایی رفتیم فرستادنمون بخش مشاوره انتظامی. من رضایت دادم چون یه دختر کوچیک دارم دستم هم به خیچ جا بند نیست. .اونن دیگه دسترو من بلند نکرده.

حرفم اینه اگه خواستین این راه رو برین. 1. مادر و خواهرو اصلا دخالت ندین چون هرکی یه نظری داره و اونها به جای شما زندگی نمیکنن. 2- اگه شروع کردین تا ته ته اش برین3- مدارک قبلی چندان بعدا تاثیر نداره. چون اولین سوالی که تو کلااتری ازتون میپرسن اینه کهچرا همون موقع پیگیری نورینن
بچه ها همون روزی که ضرب و شتم میشه باید برین شکایت کنین. یا نایتا فرداش. اگه تعطیلی بود کافیه برین کلانتری بعد برگه میدن برای پزشک قانونی( البته همیشه همینه مراحلش ) . پزشکی قاننی هم بعضی شعبه هاش 24 ساعته ان. مثل شعبه خ بهشت. پایین تر از میدان امام.
اخه مامان رومینا جون اول باید بازبون خوش حرف زد اگه باز درست نشد اون موقع وقتشه که بره کلانتری
خداجونم الحمدالله که نی نی مو گذاشتی تودلم.از امام رضاع نی نیموخاستم شب ولادتش عیدیمو داد ازش میخام خودش ضامن بچم باشه
2810