2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75369 بازدید | 462 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه سوال پیش اومده برام.از دوستان هر کس هر تجربه و راهکاری داره بگه لطفا

کسی بوده که بخاطر ترس از همسر رفتار منفعل پیدا کرده باشه...؟؟؟
مثلا از ترس همسرش از خیلی از خاسته های منطقی و حقوقیتون گذشته باشید؟
یعنی حقوق خودتون رو بیخیال میشید..
مثلا یه حرفی که دوست دارید نزنید....یا کاری که د.ستدارید انجام ندین....

خشونت همسر حالا به هر شکلی مثلا صدای بلند...فحش....کتک...شااید باعث این ترس بوده باشه.....از ترس عصبانیت و مخالفت همسر جایی که دوست دارید برید رو نمیگید بهش....
یا از ترس خشونتش چیزی که دوست دارید و لازم دارید رو نمیخرید.....
یا از ترسش گلایه ای که ازش دارید به زبون نمیارید....و کلا همیشه هر وقت چیزی میخواهید ازش دچار استرس میشید.....
تا حالا این جوری بودین؟چیکار کردین؟در جهت تغییر خودتون و گرفتن حقتون...؟آرامش و چشم پوشی از حقوقتون رو ترجیح داددین؟یا تغیر خودتون و تحمل خشونت همسر و شاید از هم پاشیده شدن زندگیتون....البته به خاسته های کاملا منطقی و حقیقیتون برسید.....؟؟
شاید یه عده از خانومایی که درگیر این ماجراها میشن یکمی هم خودشون مقصر باشن
من خودم موقع دعوا بیشتر مواقع کوتاه نمی یام
واین همسرم رو عصبانی تر میکنه،
خانومای گل باید اول بتونن جلوی عصبانیت خودشون رو بگیرن
ولی اگه واقعا زن مظلوم واقع بشه این کارها و شکایت و رفتن پزشکی قانونی واجبه...............
گر نگهدار من آن است که من میدانم...... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
سلام من اومدم به همتون یادا رو تبریک بگم یلداتون مبارک شبهای عمرت دراز دلخوشیهاتون فراوان زندگیتون پر از شادی موفق باشید

آپلود عکس

آسمان آبی تر
آب آبی تر
من در ایوانم رعنا سر حوض
رخت می شوید رعنا
برگ ها می ریزد
مادرم صبحی می گفت :
موسم دلگیری است
من به او گفتم : زندگانی سیبی است ‚ گاز باید زد با پوست
زن همسایه در پنجره اش تور می بافد می خواند
طرح می ریزم سنگی ‚ مرغی ‚ ابری
آفتابی یکدست
سارها آمده اند
تازه لادن ها پیدا شده اند
من اناری را میکنم دانه!
و به دل میگویم
خوب بود این مردم دانه های دلشان پیدا بود
می پرد در چشمم آب انار : اشک می ریزم
مادرم می خندد رعنا هم..

یلدات مبارک
تاپیک لباسای خوشگل بچگونه من                              http://www.ninisite.com/discussion/topic/1361928/%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B4%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%DB%8C%D9%87-%D8%B9%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%87-%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AC%D9%85%D9%84-%D8%A8%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87?postId=43669745
سلام دوستای گلم من همه تاپیکاتون و خوندم من مشکلم عکس شماست من بیشتر اوقات از شوهرم کتک خوردم و پزشکی قانونی نرفتم آثار لک هنوز رو بدنم هست با اینکه مدتها ازش میگذره بار آخر که سه ماه پیش بود من و نزد و من پزشکی قانونی نرفتم و یک هفته ای گذشت که دوباره بخاطر خیانتهاش باهم حرفمون شد و من اون خونه رو اون روز برای همیشه ترک کردم و بار آخر من و نزد ولی وقتی به خونه پدرم اومدم فهمیدم آقا به خودش چاقو زده و رفته پزشکی قانونی نامه گرفته و انداخته گردن من و 1بار هم قبلا اینکارو کرده و خانوادش متوجه شدن چون من ثابت کردم که کار من نبوده ولی اینبار خانوادش ازش حمایت هم میکنن چون اصلا برای کسی توضیح ندادم و اومدم به شهرمون نمیدونم میتونه ثابت کنه یا نه در ضمن شوهر من 2مترقد و 140 کیلو وزنشه و من خیلی خیلی ریز نقشم کدوم احمقی باور میکنه که من اینکارو کرده باشم
2810