2777
2789
عنوان

سفر به کیش در ماه مرداد

8402 بازدید | 8 پست
سلام مامان جونا

ما تصمیم گرفتیم مرداد ماه بریم کیش من یه پسر یکسالو نیمه دارم میخواستم بپرسم اگه کسی تجربه ای داری در مورد سفر با بچه کوچولو میشه منو راهنمایی کنه

البته من خیلی دودلم همش میترسم بهمون خوش نگذره

راستش قرار بود یه سفر خارجی بریم اما من به خاطر پسرم قیدشو زدم.....

در مورد غذاش نگرانی ندارم اخه بچه خوش خوراکیه و همه چیز میخوره اما میخوام بدونم واسه خرید کردن و تفریح اذیتمون نمیکنه؟

اگه در مورد هتل هاش هم اطلاعی دارین ممنون میشم راهنماییم کنین
گزینه خودمون واسه هتل فلامینگو و یا ارم هستش
نه فکر نکنم مشکلی پیدا کنی فقط وقتی بیرون میری مثلا واسه خرید پسرتو نبری بهتره اگه گرمایی باشه گرمازده میشه ولی زیاد گرم نیست چون همه جاش کولره حتی تو راهروهای مرکز خریداش کولر روشنه فلامینگو عالیههههههه من که خیلی راضی بودم از هتلش البته دو تا ساختمون داره یکیش قدیمیه جدیدش عالییهه غذای نی نی هم اونجا تامینه
4خرداد 92روز سرشار از بوسه خدا *صبا* کمال و رشد کودک از اینجا آغاز می شود؛ از فهم این نکته: او فرزند است نه در بند.
عزیزم مرداد ماه خیلی اونجا گرمه فقط ظهرها زیاد نرید بیرون که بچه یه وقت گرما زده نشه خدای نکرده..چون تو اوج گرما دارین میرین ولی شبا خوبه..هتل ارم بهتره هتل پارمیسم عالیه روبروتون دقیقا" مرکز خریدای پردیسه که پیاده 5 دقیقه راهم نمی شه..واسه تفریح نی نی تو ببر پارک دلفینا سرگرم می شه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ممنون ازاده جون و سانتیا جون که راهنمایی کردین

من از بابت گرما مشکلی ندارم چون اهوازیم فقط نمیدونم با بچه این سنی اذیت کننده نیست مسافرت؟؟؟؟؟

ازاده جون مرسی که معرفی کردی
yona جون سلام، من فقط 1 بار کیش رفتم آذر بود. اون موقع هوا خوب بود و شبا کمی خنک تر می شد. گفتی جنوبی هستی. منم جنوبی ام اما شرجی اونجا به دلیل وجود دریا خیلی بدتر از اینجاست و جزیره 1 بوی خاصی داره که این بو توی تمام سوئیت ها هست. (البته من به بو خیلی حساسم) که فکر می کنم توی این فصل از سال بدتر باشه. اگه واست ممکنه پائیز برو که حسابی حال کنی. شبهای اسکله خیلی قشنگه. بازار پردیس 1 و 2 خیلی زیباست (پولت زیاد باشه) . باغ پرندگان و دلفینا رو حتماً برید. واسه بچه هم سخت نگیر. بالاخره باید حال کنی.

مردادماه خرما پزون تو کیش هست به خاطر گرمای زیاد تمام خرما ها میپزه و میرسه  

اما از نظر هزینه و اقتصادی خوبه چون خیلی ها تعطیلاتشون تو اون فصل هست و قیمت بلیط پایین تره و البته دریا که فصل دریاست 

اما توصیه میکنم اگر با کوچولو دریا رفتین حتما ضد آفتاب و کلاه براش بزارین 

شما راحت میتونید از تفریحات دریایی استفاده کنید بازار هم بازار پردیس و مرکز تجاری  بهتر هست بازار مرجان هم لباس بچه گانه خوب زیاد داره 

اما به نظرم هتل نگیرید میتونید سوئیت اجاره کنید 

اجاره سوئیت از نظر اقتصادی به صرفه تره بعدشم چون بچه کوچک داری میتونی یک یک خواب یا دو خواب خوب بگیری 

یه سایتی بود

کارشون اجاره سوئیت در کیش بود تازه اگر سوئیت بگیری تفریحات و گردشگری هم براتون تخفیف میزنند

, ,