2777
2789
عنوان

قابل توجه فروشندگان محترم نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 11046 بازدید | 251 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نی نی یار ممنون:-)

نیکای عزیز دقیقا اون قسمت که نوشتم منظورم همون تاپیکهای فروش که حاوی مطلب و عکس هستن و برای صاحب تاپیک مهم هست مثل تاپیک قاصدک

اگر همکاری کنید و سایت نظم پیدا کنه در رابطه با انتقال تاپیکها به جایی که دوس دارین یا تغییر نام تاپیکهاتون هم کمک میکنم
اما قدم اول نظم هست
خانم خاتون خوندم نامه تونو قبلا هم تاپیک رو دیده بودم یک کم اگر سعه صدر به خرج بدهید آنقدر خوب است آنقدر زندگی زیبا می شود شهید و نامش با گفتن هیچ کلمه ای گرد و خاک نمی گیرد شهید به اعتبار معامله ای که با خدا کرده، همیشه مقامش محفوظ است. هیچ کس هم به کسی که برای امنیت جامعه اش، از جان مایه گذاشته، بی احترامی نمی کند. در بحث ها آرامش را حفظ کنید. به هم احترام بگدارید. تا احترامتان حفظ شود. نینی سایت دادگاه ندارد که قضاوت کند. نی نی سایت یه خانه است و ما ساکنین آن. با هم مهربان باشیم
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
عمو درسته ..اینجا ما هر روز بحثهای نامتعارف زیادی میبینیم ... گاها هم چشم بسته رد میشیم ...ولی این درست نیس کسانی انقد تو سایت احساس قدرت کنن که اشخاصو متهم به مروج خشونت طلبی کنن.

ممنون از زحمات بی شائبه شما..
￵باران همه زندگیم
سلام خسته نباشین . سرعت سایت کی درست میشه تا کی باید موقع ورود به سایت رمز ورود بزنیم ممنون از زحماتتون
تو ویترین زندگی به عروسکی نگاه نکن که مال تو نیست ، چون اون فقط وسوسه ات میکنه تا اونی رو که داری از دست بدی
2810