2777
2789
عنوان

کاربری های قدیمی مسدود

| مشاهده متن کامل بحث + 13311 بازدید | 267 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عمو پرویز، میشه نام کاربری منو به مامی دو غنچه تغییر بدهید
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند،خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد.
سلام آقای زاهد چرا سرچ کاربر نمی ذارید؟الان من آی دیه سابقمو نمی تونم پیدا کنم که بهتون بگم...فقط می دونم اسمش سامینا بود همین...بعدش یه خواهشی که دارم ازتون اینه که اون آی دی رو کلا حذف کنید تا بتونم شماره تلفن خودمو بدم واسه آیدی فعلی...الان با شماره همسرم اومدم عضو شدم..اگه اونو حذف کنید می شه شماره خودمو جاگزین این شماره بکنم؟
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
خانم نادره گفتار

صبر کنید یک کم! تو همین دو ماه هر چی نقصان داشته گفتید زود باش. . زمان می خواد.
شماره شما یا همسرتان مگه چه اهمینی داره؟ بنا نیست کسی زنگ بزنه و کاری به شماره نداریم. شماره یک بار گرفته میشه و هدف عدم ورود افراد مزاحم هست.
با شماره کاربرها کاری نداریم و هیچ استفاده ای نمی کنیم. بارها سفارش ارسال اس ام اس داده اند به شماره کاربرها ولی قبول نکردیم.

:-)
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
سلام آقای زاهد ممنون به خاطر همه کارای خوبتون ایمیل نی نی سایت من باز نمیشه امکانش هست آدرس دیگه ای رو جایگزین کنم؟
نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
آقای زاهد از لطف و محبت وتوجهتون ممنونم...فرق نمی کنه ولی اومدیم من این آی دی هم فراموش کردم و فقط می شد با شماره بازیابیش کرد..دوست ندارم شماره همسرم باشه .. .. شاید اس ام اس بخواد ردو بدل بشه با قسمت پشتیبانی...من اومدم دوباره عضو بشم شماره همسرمو دادم...تلفن زدم بهش می گم اس اومد برات رمزشو بهم بده...دوباره اس داده نیومده...اصلا یه وضعی ....وقتی خودم شماره دارم چه کاریه ...نه
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
مامی دو غنچه . . غنچه نمی زارن ببینی . . .یک رفرش کن نشد لاگ اوت کن بعد دوباره وارد شد . . .ببین دیدمت یا ندیدمت . . یر شدم ولی نه اونقدر که شخص محترمی مثل شما را نبینم
:-)
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
2810