2777
2789
عنوان

کاربری های قدیمی مسدود

| مشاهده متن کامل بحث + 13311 بازدید | 267 پست
عموپرویز چرا من وقتی میخام پستهای اظهارنظر رو بازکنم بازنمیشه بجاش تبلیغ میاد چی شده اینجاا آیا من مسدود شدم ؟ ضمنادیروز براتون میل زدم وازتون خواستم اسم کاربریمو اگه میشه عوض کنید نمیدونم خوندید آیا؟
***همسرم ودخترم...... عاشقتونم***
عموپرویز چرا من وقتی میخام پستهای اظهارنظر رو بازکنم بازنمیشه بجاش تبلیغ میاد چی شده اینجاا آیا من مسدود شدم ؟ ضمنادیروز براتون میل زدم وازتون خواستم اسم کاربریمو اگه میشه عوض کنید نمیدونم خوندید آیا؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
با سلام و خسته نباشید
نام کاربری قبلیم به دلیل تغییر ایمیل مسدود شده و از انجائیکه ایمیلی رو که وارد کردم اشتباه میباشد و یک حرف a کم دارد تایید کاربری برای ان ایمیل اشتباه میرود و هیچ کاری نمی تونم انجام بدم برای تایید کاربری ام .
نام کاربری لنا میباشد و ایمیلی که به اشتباه وارد شده lena.dance.com
و ایمیل صحیحم radmanesh.donya@yahoo.com
میباشد . خواهشمند است بررسی فرمایید
سلام چرا هر چی میگردم کلوپ مامانای مرداد 91 رو نمی تونم پیدا کنم ؟
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
آاقای زاهد من مدتهاست که هر چند وقت یک بار موقع ارسال نظراتم با این پیغام روبرو میشم که فقط کاربران تایید شده میتوانند نظر ارسال کنند او از من درخواست شماره موبایل میکنه. من تا حالا شماره موبایلم عوض نشده هر بار هم که این پیغام میاد دوباره شماره موبایلمو وارد میکنم ولی تا حالا هیچ کدی به موبایلم ارسال نشده و باز چند وقت دیگه این پیغام میاد ممکنه بگید دلیلش چیه؟ یا موضوع رو بررسی کنید. ممنونم
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز.
اقاااااااااااای زاهد کمک
من کاربری قدیمی نداشتم
فقط این اسم کاربریم هر شکلکی میذارم خونده نمیشه جاش علامت سوال میاد
میشه علامت سوالا روهم بردارین فقط جیرجیرک کوچولو باشه؟؟
شرمنده هااااااا
2810