2777
2789
سلام مامانا
امروز یکشنبه است ما چهارشنبه خونه بودیم و از مشهد برگشتیم
از همون شب محمدم گلاب به روتون استفراغش شروع شد و سه شب ادامه داشت خوردیم به تعطیلاتو باباشم نبود دیروز که بردمش دکتر گفت عفونت کرده
بچم آب شده مهرماه یازده و خورده ای بود الان دوباره زیره یازده شده وزنش
شربن روی خارجی براش نوشته با یه سری داروی دیگه
نمیتونم بیحال ببینم بچمو
واقعا به مراقبت احتیاج دارن
آخه من تو آون سرمای شدیده مشهد مواظبش بودم سرما نخورد اما همینکه رسیدیم خونه افتاد بچم نمیدونم چرا ...

تولد همه ی گل پسرا و دخترا مبارک
تولده پسره منم 26 دی ماهه .
فداتون .
تقویم های تک با اشانتیون

این تقویم ها همه طراحی خودم هست قاب های اماده نیست

بهترین هدیه هست واسه خودتون وهدیه به خانواده هاتون عکس نی نی هاتون رو یادگاری داشته باشن

بیشتر عکسها تو وبلاگم هست که حتما سر بزنید پشیمون نمی شید

برای نمونه چند تای اینجا می زارم

http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691755 تایپیکم
هرکی دوتا تقویم رومیزی سفارش بده یه دونه تقویم دیواری هدیه دریافت خواهد رد
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
سمیه جون من خبر ندارم ازش فقط شماره اش رو دارم گاهی اون پیامک مناسبتی میده .
البته قبلا گفته بود که دیگه اینترنتشو شارژ نمیکنه فعلا . چون خیلی اینطوری راحت تره همه وقتش پای نت هدر نمیره...

زهرا جون زیارت قبول .خیلی سخته مریضیه بچه . محمد مهدی که وقتی مریض بود خیلی بی حال بود و همش خودشو مینداخت تو بغل من . یا میذاشتم رو پامو میخوابوندمش تا استراحت کنه زود خوب شه .
داروهاشو بده انشاالله که زودتر خوب بشه .

محمد مهدی هنوز عفونت سینه اش خوب خوب نشده دیگه نبردمش دکتر نمیدونم چی کار کنم . سرفه که میکنه معلوم میشه.

سلام مامانا
چرا نمیاین این تاپیکو فعال کنین
من میخوام آقا صدرا رو از شیشه بگیرم و لی نمیدونم چی کارکنم . تو رو خدا راهنمایی کنین. صدرا شب تا صبح 3 تا شیشه پر شیر میخوره. وقتی هم که میخواد بخوابه حتماً باید شیشه به دهن باشه.
نمیدونم چی کار کنم. توی روز هم فقط بعد از ظهر که میخواد بخوابه یه شیشه میخوره. نمیدونم چی کار کنم. اینم بگم فرقی نمیکنه شب شکمش سیر باشه یانه در هرصورت 3تا 240میل رو شب تا صبح میخوره.
مامانا بچه های شما چی کار میکنن؟
راهمایی کنید ممنون میشم
پسرم با امادنت دنیا را زیباتر کردی
سلام بچه ها پرستو جان من یکی که دیگه دارم از حرف نزدن نگین کلافه میشم نمیدونم چکار کنم ششم بهمن با هزار بدبختی پیش دکتر ال بویه وقت گرفتم البته متخصص اطفال برای وزنش که خیلی کمه ده سیصد اما خب میخوام در مورد حرف زدنشم حتما سوال کنم شاید بتونه راهنماییم کنه نگین دیگه اکتر کلمات میگه اما بیشترش درست نمیتونه بگه خیلی تلاش میکنه چند وقت پیش میخواست بگه خاله انقدر لب دهانش کج ماوج کرد تا خ رو بگه اخرشم گفت داله جمله ام که نمیگه فقط دو کلمه ای میگه جدیدا خیلی باهاش کار میکنم اما نتیجه اش
خدایا شکرتتتتتتتت
بارون جان نگین خیلی راحت شیر خوردن کنار گداشت البته نگین شیر خودمو میخورد من در مورد شیشه تجربه ای ندارم فقط نگران نباش یه بسم الله بگو شروع کن من تو طول روز سرش با انواع تنقلات گرم کردم اب میوه فراون بهش دادم شب ام براش کارتون گداشتم خودش خوابید موفق باشی عزیزم
خدایا شکرتتتتتتتت
سلام
من خیلی نمیتونم قول بدم که همیشه بتونم بیام ولی مثل قدیمیای اینجا ،اینجا رو کنار نذاشتم جزو علاقه مندیامه .
سعی میکنم بیشتر سر بزنم .
بارون جون صدرا از اول شیشه میخورد ؟ یا از شیر خودت گرفتی بهش با شیشه شیر میدی ؟
البته شیر خیلی خوبه ولی عادتش بده روز بخوره شب برا دندوناشم خوب نیست . کم کم شیشه رو ازش دور کن و یه در میون با لیوان تو روز بهش شیر بده . شبا هم قبل خواب حسابی خستش کن و بازیش بده که غش کنه .و بهونه شیشه نگیره . بعد چند روز شیشه رو به کلی کنار بذار جایی که نبینه و در دسترسش نباشه .

فکر میکنم اینطوری جواب بده . آب با لیوان میخوره دیگه ؟

پسر من که زیاد بهونه شیر نگرفت البته موقع خواب شصت میمکه که من هنوز نتونستم اینو رفع کنم . از نوزادی این کارو میکرد .
شصتشو در میارم گریه میکنه و حتما باید با اون بخوابه .

آ رزو جون باز خوبه نگین کلمه میگه نگران نباش اینا همه چی بلدن فقط رو نمیکنن ما رو دق بدن ...
پرستو جون
صدرا تا 8 ماهگی شیر خودم رو میخورد ولی بعدش به خاطر اینکه سرکار میرم دیگه به شیشه عادت کرد و بچم شیرخشکی شد.
آب رو با لیوان میخوره ولی شیر رو اصلاً با لیوان نیمخوره
مرسی از راهنماییات عزیزم
خدا رو شکر وزن و قدش خوبه. حرف زدنش هم بد نیست. جمله های کوتاه رو البته با مکث میگه. کلاً هم خیلی دوست داره برای من آواز بخونه. دائم تو خونه راه میریه میخونه: خدایاااااااااااااااااااااااااااااا خدایاااااااااااااااااااااااااا کویرم..........
فکر کن. اصلا
نمیدونم از کجا شنیده یاد گرفته وروجک
پسرم با امادنت دنیا را زیباتر کردی
سلام دوستای خوبم

مامانای خوب و زحمت کش دی ماهی

وقت نشد این مدت بیام به خاطر مشغله سر کار رفتن منم یا خونه مامان خودمم یا همسری اصلا خونه نیستم به خاطر مهدیار چندروز اونوری نگه میدارنش چند روز هم اینوری ولی به یادتون بودم

بابت راهنماییهاتون مرسی دوستان مامان شایان آرزو جون و سمیه جون .......

و اما در مورد حرف زدن بچه هاتون نگرانیتون رو درک میکنم ولی مطمعنا هیچ بچه ای که مشکل شنیداری نداشته باشه مشکل تکلم هم نخواهد داشت پس نگرانیتون بی مورده ....یادتونه گفتم یه مشکل بزرگ واسم پیش اومده بود که البته به خواست خدا خیلی بهتر شده .........مهدیار که یادتونه چقدر از حرف زدنش تعریف میکردم بچم یه هو زبونش بند اومده بود نمیتونست صحبت کنه یعنی لکنت گرفته بود وای که چه روزهای بدی رو گذروندم چقدر دکتر بردم همه گفتن چشم خورده ولی من دنبال دلیل بودم خییییلی بد بود بچه ای که واسه مامانش قصه میگفت شعر میگفت ....چی بگم

الان خیییلی بهتره ولی باز گاهی پیش میاد عصبانی میشه زبونش میگیره. اونموقع فهمیدم واقعا هیچ نعمتی بزرگتر از سلامتی بچه آدم نیست.دکترا گفتن ممکنه ترسیده باشه و رفع میشه .........انقدر نگران دیر حرف اومدن بچتون نباشید اصلا بچه هرچی کمتر تو چشم باشه بهتره میخواین بلبل زبونی کنه که چی بشه

زهرا جون زیارت قبول آبجی محمد حسن رو از طرف خاله سارا ببوس

پرستو جون شما چه خبر بی معرت نیستم والا گرفتاااااااااااارم گرفتار

سمیه جون آیسان چطوره در مورد کله پاچه هم امتحان میکنم ایشالا که بخوره بس که بد غذاست این بچه من

مامان صدرا جون بذار شیرشو بخوره بچه چیکارش داری استخوناش محکم میشه.....

راستی یه هفته ای میشه موهای مهدیار رو بردم آرایشگاه کوتاه کرد اگه شد عکس میذارم ببینین پسرم چه آقا شده
سلام بچه ها همه خوبن سارا جان چقدر پسرت ناز با نمکه هزار مشا الله عزیزم غصه نخور خیلی زود خوب میشه اما از خودم دخترم بگم نگین اول بهمن تب کرد دکتر گفته عفونت گوش تو این بیست پنج ماه دفعه چهارم که گوشش عفونت میکنه پارسال دوبار عفونت کرد دکترش گفت اگه تکرار شد باید بری متخصص گوش متاسفانه دوباره امسال تکرار شد دکتر براش سنجش نوشته تا ببینه این عفونتا رو شنوایی تاتیر گداشته یا نه اگه تاتیر گداشته باشه باید بچه امو عمل کنن باید بیهوش بشه ترو خدا دعا کنید خیلی بهش احتیاج دارم خیلی باید صبر کنم تا دوره عفونت خوب بشه بعد برم سنجش نمیدونم تا شنبه چکار کنم دعام کنید
خدایا شکرتتتتتتتت