2777
2789
فاطیما جون آره شما درست می گی از همه جا گرونتره اما چاره دیگه ای ندارم از قبل از بارداریم دکترم اون بوده ازشم راضیم ولی میدونم خیلی گرون می گیره کاش یه بیمارستان دیگم بود
راستی فاطیما جون شما طبیعی زایمان می کنید ؟ یا کسی هست بخواهد طبیعی زایمان کنه ؟
ممنون سمیه جون از لطفت.
سارا و سمیه عزیزم,منم لب تاب دارم ولی روی دلم که نمیشه دراز بکشم.باید بشینم جلوش.الان گذاشتم نیمه شب شه بیام ببینم نتم قطعه یا نه.فعلا که قطع نشده.ایشالا که نشه.

منم خیلی به شما عادت کردم.

راستی امروز رفتم سونو,مانی شیطون من ,از صبح تا شب بالا پایین میپره ها,اون موقع خواب بود,پاهاشم سفت بسته بود از بس با حیاست پسرم.حالا دکتر میگفت به چپ بخواب,به راست بخواب,هیچ فایده ای نداشت.آقا خوابیده بودن .

ایشالا که فردا هم بشه بیام.دوستتون دارم تک تک.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهیا جونی حالا نی نی من قربون نازش برم همش خمیازه می کشید زبونشو در میاورد بعد دستشو می برد نزدیک دهنش انگار می خواست دستشو بخوره همش زبون می زد خیلی با حال بود روزی ده بار فیلم سونوشو می بینم حیف که شوهرم نمی تونه فیلم سونو رو ببینه چون لب تابمون فعلا" خرابه .
سلام به همه ی نوست جونام خوبین مامانای شکمو!!
مهیا جون کجا خواهرررر خب استراحتتو بیشتر کن و کمتر رو لبتاب باش کاری نداره که !

شیرین جون سلام خوش اومدی عزیزم اقا شایانت خوبه
اهه ه ه ه ه باز کلیدا قاظی کرده
سلام دوستان
منم چتد روز بود سر می زدم ولی چون خلوت بود حسشو نداشتم بنویسم .
بیاید دیگه . ما که با هم این دورانو می گذرونیم از حالاتمون به همدیگه بگیم و کارایی که می کنیم . حداقل برا رفع کسالت موثره .

من که خیلی خسته شدم . اوایل فکر می کردم نی نیم زود میاد حتی به الانا هم فکر کرده بودم ولی باز میگم خدا نکنه زود بیاد و بذاره به موقع .
خداییش عقل از سرم پریده یه روز این وری ام یه روز اون وری .

از بس فکر می کنم دنیا بیاد چی میشه و چی کار می کنم همش دوست دارم زودتر تموم شه .
مهیا جون سونوی چی رفتی ؟
من هنوز آزمایش قندمو ندادم . این هفته پنجشنبه می رم تازه برام بنویسه .
سونو هم می خوام بگم بنویسه .

خوش به حالت فاطیما که نی نیتو دیدی ؟ فیلمشو برا ما هم بذار اگه میشه .
سلام دوستای خوبم.

کسی نمیدونه وایمکس ایرانسل تا کی ترافیک ماه قبلو اعتبار میده؟ من ترافیک دارم ولی اعتبارش تا 30 مهر بود.هنوز میتونم بیام.حتما ایرانسل دلش واسه من سوخته.هههههههههههههههه

پرستو جون سونوی معمولی بود.رفته بودم پیش دکتر گفتم لازم نیست بدم.چون قبلیم ماله غربالگری سه ماه دوم بود گفت بده.

فاطیما جون چه طوری بهت cd دادن ,چرا به من ندادن؟ مگه سه بعدی رفتی؟

زهرا جونم ,از دیروز استراحتمو بیشتر کردم.شاید شوهرمو تحت تاثیر قرار بدم خواهر.حالا هر چی خدا بخواد.

سلام به همه مامانای فعال شکم گنده .فاطیما جون مگه 3 بعدی رفتی منم خیلی دلم میخواد برم نی نی مو ببینم ولی میترسم ضرر داشته باشه.
راستی میگن تو ماههای آخر اگه میخواین نی نی تپل مپل بشه کله پاچه و جیگر گوسفند بخورین و نشاسه و برنج نخورین چون فقط وزن مادر رو زیاد میکنه. البته من تو سایت خوندم که در ماه بیشتر از 2 بار خوردن جگر واسه نی نی ضرر داره.
سونوگرافی من 4 بعدی بوده البته من هم نمی خواستم بدم ولی چون خورده بودم زمین باید اینکار رو می کردم. اگر بتونم براتون می فرستم . البته چند جاش تقریبا" رنگیه البته بیشتر رنگ قهوه ای و یا زرد و شما می دونید که توی 5 یا 6 ماهگی جنین زیاد خوجگل نیست .
سلام سلام سلام فرشته های بالدار بدون بال

قربونتون برم من که اینقدر دلم براتون تنگ شده . قد سوراخ جوراب مورچه .

هوراااااا هورااااااا من هی اولین نفر لیست بودم وحشت میکردم

حالا یه نفر اومده اول شده . آخ جون . به همه کسایی هم تازگیها اومدن خوش آمد میگم .

مامانیا الانا وقت گرفتن عکس بارداریه ها . هی تو خونه یا آتیله با شوشو مدل قدیمی که بندازید میشه عکس بارداری بیرون . بعدا ممکنه سنگین تر بشید .

دارم میشکنم یه وری خوابیدم می نویسم .

سیسمونی ها به سلامتی تهیه شد ؟

راستی فاطیما جون زمین خورده بودی شبانه روز به تو فکر می کردمو دعا می کردم . با انصاف می اومدی خبر میدادی .

زهرا جون از شهریت خبری داری؟ میتونه بیاد ؟ می خوای بیایی تهران خونمون . اونم بیاد ببینتت؟
از مارال چه خبر؟ خوش به حالتون همدیگرو دیدید . بیا تعریف کن . کیبورد خونتونو بیار خونه مامان اینا یه کم بنویس دختر دلمون تنگ می شه ها .

فاطمه مامان امیرعلی جون یه پست عجیب غریبی گذاشته یودی هر چی بچه ها نوشته بودن کپی کردی فکر کردم تاپیک به هم ریخته . می تونی سمت چپ جلوی اسم کاربریت یه ضربدر داره بزنی پاکش کنی .

مهیا خاله شدن خوشمزس؟ کاشکی منم خاله بشم . فعلا 2 هفته دیگه عروسی داداشمه حتی نرفتم برای انتخاب لباس .

شوشو اومد بای
فصل آفتاب ملایم
به به به گلپونه جون
خیلی به یادت بودم . نمیای از این پستای تپل بذاری حال بیایما .
خودت خوبی ؟ ویارات در چه حاله ؟

بچه ها من خارش شدید دارم فکر کنم هیشکی مثل من نیس . امروز از سر شب خارش دارم تا حالا .
اینقدر خودمو خاروندم دست و پاهام زخم شده .

مهیا جون منم شبا که میام لب تابو می ذارم زمین دراز میکشم.
زیادم به خودت فشار نیار همینی که بیای از خودت خبر بدی ما نگرانت نشیم بسه .

زهرا جون ما دلمون خوش بود پایه اصلی تاپیک خودتی . الان خیلی کم پیدا شدی دلمون تنگ میشه .
مارال خانومم که نیومده هنوز تعریف کنه .

از مانیا خیلی وقته خبری نیست ها ... اونور میره اینجا نمیاد ؟

سلام خانمهای گل صبح بخیر عرضم به حضورتون که بنده صبحها کمر درد دارم زیر شکمم درد می گیره هنوز از بوی بعضی غذاها بدم میاد خیلی کسل و خواب آلود و تنبل شده ام همچنین دستام خواب میره امروز وقت دکتر دارم باید سونوگرافی و آزمایشم رو ببینه . خدا کنه که همه چیز خوب باشه . ساعت 11 هم باید برم مدرسه پسرم جلسه اولیا و مربیان دارند. مشالله خیلی شیطونه خدا کنه که کسی شاکی نباشه تازه بعد از ظهر هم باید برم آموزشگاهش معلم زبانش کارم داره مثل اینکه اذیتش کرده تازه از همه مهمتر شوشوم کمر درد شدید گرفته باید به اون برسم . راستی بچه ها ما نزدیک یکماه و نیمه که کاری نکردیم پس چرا شوشو کمردرد گرفته ..................... یعنی از دوری من آسیب دیده؟.