2777
2789
سلام به همه مامانای گل.

مهیا جون خداروشکر رشد مانی جونی خوبه منم که دکتر رفتم از روی شکمم گفت رشد بچه و اندازه رحمم خوبه ولی واسه 22 گفت برم سونو و گفت حتما واکسن کزاز بزنم راستی من آزمایش قند رو 2 هفته پیش دادم یه ذره زود نبود؟

پس چرا این روزا انقدر کند میگذره وای پرستو جون موندم چه جوری یه بچه دیگه هم میخوای ............

راستی به دکتذم گفتم زیر شکمم وقتی یه کم وایسم درد میگیره بهم قرص ابزوپرین داد که شل کننده عضلات رحمه.کلسیم و ویتامین E هم واسم نوشت .

زهرا جون به مارال جون و نی نیش حتما سلام مارو برسون بگو ماهم همین نزدیکی ها هستیم خوشحال میشیم به ما هم سر بزنن.

وای این تپش قلب امونمو بریده ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهیا جون خیلی ممنون از لطفت فقط عزیم من نمی دونم چیکار باید بکنم یعنی چه مشخصاتی باید بدم ولی خیلی دوست دارم منم زودتر بیام تو لیستتون من حالا اطلاعاتی که فکر میکنم باید بذارم میدم به شما اگه زحمتی نیست منم اضافه کنید تو رو خدا ببخشید زحمت میدم
من تاریخ آخرین پ 90/1/5 نینیمم پسره اسمش شایان دکتر شادانلو بیمارستان تهران کلینیک کارمندم ولی الان تو مرخصی هستم. بازم مرسی
سلام دوستان همدرد
البته درد که نمیشه گفت . منظورم بیشتر همراهیه .
شیرین جون به جمع ما خوش اومدی همچنین آقا شایان نانازی.

از زهرا حون خبری نیست . کجاس ؟ نیومد از خودش و مارال خبر بده .

مهیا جون حال نی نیه خواهرت بهتره ؟

سارا جون حالا چه عجله ای داری . ؟ می دونم دوست داری زودتر نی نیتو ببینی عین خودم ولی انتظار باعث میشه زمان برات دیر بگذره .

به آسودگیه الانت فکر کن و سعی کن این دو ماه رو خوب استراحت کنی . که وقتی نی نی میاد از خواب راحت خبری نیست.

منم که به سومی فکر می کنم برا وقتیه که این یکی از آب و گل در بیاد . مثل الان دخترم یا یه کمی بزرگتر .

مرسی فاطمه جون از راهنماییت راستی گفتی دل گوسفند یادم اومد عید قربونم زیاد دور نیست به گمونم 16 آبان باشه.
شیرین جون به جمع ما خوش اومدی من اسم شایان رو خیلی دوست دارم........
راستی یه سوال شماها هیچکدوم قصد دارید که بند ناف نی نی رو به مرکز رویان بدید من زیاد اطلاعات ندارم اگه شماها بیشتر میدونید یا اطرافیانتون این کار رو کردن توضیچ بدید تبادل نطر کنیم
سلام مامانای گل

نینی خواهرم امروز مرخص شده.ممنون از دعای خیرتون.

مامان سحر اگه مایلی با مامانای دی همراه بشی نیازی به عضویت خاصی نداره که! اطلاعاتت رو باید بذاری و هر کاری هم داشتی روی ماها حساب کنی.
گلناز.............25/12/89 .....یزد .......... خانه دار ............... دختر ........ ؟
گلپونه...30......5/1/90 ......تهران..........خانه دار ............آقامحمدحسن ....دکتر وزیری..بیمارستان حضرت زینب
شیرین...29.....5/1/90......تهران.......... کارمند..............آقا شایان....... دکتر شادانلو.. بیمارستان تهران کلینیک
فاطمه...27......8/1/90........قم............خانه دار ...........عاطفه سادات
مانیا.....28......9/1/90......تهران..........دبیر-استاد..........نورا خانم.....دکتر کاشانی زاذه....بیمارستان خاتم الانبیا
پرستو...28......15/1/90.....تهران..........خانه دار............آقا محمد مهدی...دکتر احمدی....بیمارستان حضرت زینب
سمیه...29.....15/1/90.....شاهرود.......خانه دار.............دختر.......دکترآل یاسین...بیمارستان بهمن یا شریعتی
تینا......31.....15/1/90......اصفهان........خانه دار.............دختر......
زهرا.....23..... 19/1/90 .....بابل...........خانه دار.............آقا سید محمد
سارا.....27 ....24/1/90......ساری..کارشناس ارشد کشاورزی..آقا سید مهدیار
مهیا.....24......29/1/90 ....تهران..........خانه دار .............آقا مانی .......دکتر آج وند....بیمارستان ?
فاطیما ...39.....6/2/90 .... تهران ........کارشناس امور اداری ..... دختر ......دکتر نبئی.. بیمارستان آتیه
غزاله....27.....10/2/90.....تهران-آستارا...خانه دار............سوفی خانم.....دکتر همتی...بیمارستان مهر
لی لی....29.....15/2/90.....تهران..........خانه دار...................?.....دکتر هاشمی...بیمارستان مادران

سارا و پرستوی عزیز ممنون از محبتتون راستی من یادم رفت بگم 29 سالمه و اهل تهران هستم سارا جان منم می خوام بند ناف بچه ام و نگهدارم فکر کنم باید به دکترت بگی که یک سری آزمایشات برات توماه 8 بنویسه که انجام بدی بعد یک فرم بهت میدن پر می کنی خودشون می ان تو اتاق عمل بندناف و می برن اولش فکر کنم 800 و خورده ای هزار تومان باید بدی بعد سالی 100 هزار تومان هزینه اش میشه اینا تمام اطلاعاتی بود که داشتم