2777
2789
سلام
آخ جون تونستم. ممنون تینا جون

خوب حالتون چه طوره ؟ احوالات؟

وای مهیا جون این مادر شوهر خواهرت نمی خواد دست از سر اونا برداره . طفل معصومو به چه روزی انداخت . به خواهرت بگو به حرفش گوش نکنه . تا حرفی زد بگو باشه از دکترش می پرسم .
نباید به بهونه این که بزرگتره و ناراحت میشه دستی دستی بلا سر بچمون بیاریم.
ای خدا!
خوش یه حالت زهرا جون مارال جونو از نزدیک می بینی.
از طرف ما هم سلام برسون بهش .

غزاله جون نگران نباش این چیزا طبیعیه . نی نیه منم گاهی خیلی تکون می خوره و مشت و لگد می زنه .گاهی هم اینقدر تکون نمی خوره یادم می ره که هستش .
ولی با این حال می گن چیز شیرین بخور و روی پهلوی چپ بخواب . اگه بازم تکون نخورد یه مراجعه به دکتر خودت یا ماما جایی نزدیک داشته باش تا صدای قلب نی نی رو بشنون . ولی استرس سعی کن نداشته باشی .

بعد تینا جون این تیکره خودش آپدیت میشه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااااام

آخی مهیا جون انشاالله نی نی آبجیت زودی خوب بشه.......عزیزم نگران نباش....

پرستو جون مبارک تیکر نی نیت باشه....نه عزیزم خودش آپ نمیشه هر بار باید خودت بسازیش دیگه!!!!!!!

غزاله جون نگران نباش نی نیه منم همینطوریه گاهی اینقدر تکون میخوره که رو اعصابم میره دیگه مثل دیشب نصفه شب که خواب بودم و از تکوناش بیدار شدم.....گاهی هم اصلا تکون نمیخوره.....الان دیگه نی نی ساعت خواب و بیداری داره....
بچه ها خانه بهداشت برام یک آزمایش داده امروز رفتم گفت فردا ساعت 7.30 بیا الان دیره....بعد گفت باید یک پودر بهت بدم بخوری بعد آز بدی!!!!گفتم مشکلی نداره اونوقت؟؟ گفت نه برای خانومای بارداره!!!
شما اطلاعی از این پودر و آزمایش دارید؟؟؟؟
سلام بچه ها خوبید؟

شیرین جون سلام خوبی خانم نی نی کوچولوت چطوره؟

مهیا چون انشاءاله به امید خدا خواهر زاده ات خوب خوب می شه نگران نباش . من فکر می کنم شما به مادرشوهر خواهرت چیزی نگو .بذار خواهرتون با متانت و حساب شده جلوی دخالتهای مادرشوهرشو بگیره . چون مادر شوهرش ممکنه ده تا روش بذاره و به پسرش تحویل بده . بعد بین شما ها رو بهم بزنه .

راستی مامانای گل خانه بهداشت چه فرقی با درمانگاه یا مطب دکتر داره ؟ من تا حالا نرفتم و حتی جایی هم ندیدم.
سلام به همه ممنون فاطیما جون خداروشکر خوبه حالش، می گم منم ممان دی هستم همیشه میامو کامنتای قشنگتونو می خونم اما چیز زیادی تا حالا ننوشتم ولی این فیلم زایمان طبیعی رو که گذاشتین خیلی دلم میخواد ببینم اما نمتونم بازش کنم میشه هر کی دارتش یبار دیگه لطف کنه بذارتش ممنون می شم
اگر دوست دارید لباسهای خوشگل مارکدار رو با قیمت استثنایی بخرید روز جمعه از ساعت 5-7 تشریف بیارید
شهرک غرب فاز 4 خیابان زرافشان خیابان درخشان خیابان سوم کوچه چهارم پلاک 10 طبقه سوم غربی

مواردی که در شو هست :
- لباس دخترانه و پسرانه از سایز 0 تا 12 سال
- لباس های تابستانی که حراج خوردن
- لباسهای گرم مناسب این فصل
- شال و کلاه
- کفش و بوت
- جوراب شلواری
- ساق شلواری
- وسایل سیسمونی مثل پستونک و شیشه و غیره
- اسباب بازی های فکری
- لباس زیر کودک
- لباس زیر مادر
- گل سرهای فانتزی

در ضمن یکی از دوستان نیز لباسهای در حد نو برای فروش میاره که مختص کودکان هستش

تعداد کمی از نمونه لباسها تو این وبلاگ هست .
چون تعداد لباسها خیلی زیاده نمیتونم از همش عکس بزارم :

http://nazdoneh2.blogfa.com/
فاطیما جون خانه بهداشت با درمانگاه هیچ فرقی نمی کنه اما تو بعضی شهرها اسمش خانه بهداشت که همون معاینات ماهیانه باردای انجام میده بعدشم واکسنای نینیتو میزنن ... کلا"برات پرونده تشکیل میدن کارای خودتو ونینیتو انجام میدن.
شیرین جون سلام صبح بخیر به نظر من اگر می خواهی طبیعی زایمان کنی اصلا" نگاه نکن آدم هرچی کمتر بدونه کمتر ترس داره . اون فیلم دلغشه میاره اتفاقا" من ریختم تو گوشیم و به خواهرم تو ماشین وقتی می رفتیم عروسی نشون دادم بیچاره دلش ضعف رفت تا نصفه دید . خواهرم 5 ساله ازدواج کرده و فعلا" هم بچه نمی خواد ولی گفت اگر یه روز بخواد زایمان کنه سزارین می کنه . ولی اگر شما می خواهید طبیعی زایمان کنید به نظر من طبیعی خیلی بهتره چون زود سراپا می شی و زودتر خوب می شید.

سمیه جونم ممنون از راهنمائیتون البته من هم مرکز بهداشت دانشگاه تهران می رم دکترم هم همونجاست و دکتر واکسیناسیون هم داره .

توجه توجه خانمهای باردار تهرانی
اگر لباس نوزادی و یا سیسمونی و یا لباس های بالای دو سال بخواهید . با قیمت مناسب ؛ خیابان جمهوری تا سر امیراکرم پاساز لباس کودکان که حدودا" 100 تا مغازه لباس فروشیه که همه چیز رو یکجا می تونید تهیه کنید خیلی هم عالیه. تشریف ببرید. البته فقط لوازم چوبی بچه ها رو نداره.
سلام بچه ها ,ممنون از کامنتای عالی تون ,به خودم میبالم دوستایی مثل شما دارم.

الان دو روزه پیش خواهرمم.با ادب جواب مادر شوهرشو دادم.زیاد از حد بهش گیر ندادم.با اینکه جلوی منم خودشو کنترل نمیکرد.ایشالا امشب میرم خونمون چون تحمل کج فهمی رو ندارم .صبح تا شب هم خواهرم بیمارستانه .موندنم فایده نداره.

امروزم رفتم پیش دکترم.گفت ماشالا رشد مانی جونم خوبه.آزمایش خون واسه دو هفته دیگه دادو سونو واسه همین روزا.

وزنم رو هم گفت خوبه .خدارو شکر ورم هم نداشتم.سرگیجه و سیاه شدن چشمم رو هم گفت افت فشاره طبیعیه.خواب رفتن دست و پام رو هم گفت طبیعیه.

واسه زایمان طبیعی اپیدورالم پرسیدم میگه هزینه اش 2 میلیونه.چون منم سرکلاژ شدم گفت هفته 36 باید برم بخیه امو باز کنم واسه طبیعی.مولتی ویتامینو کلسیم هم دوباره واسم نوشت.
لناز.............25/12/89 .....یزد .......... خانه دار ............... دختر ........ ؟
گلپونه...30......5/1/90 ......تهران..........خانه دار ............آقامحمدحسن ....دکتر وزیری..بیمارستان حضرت زینب
فاطمه...27......8/1/90........قم............خانه دار ...........عاطفه سادات
مانیا.....28......9/1/90......تهران..........دبیر-استاد..........نورا خانم.....دکتر کاشانی زاذه....بیمارستان خاتم الانبیا
پرستو...28......15/1/90.....تهران..........خانه دار............آقا محمد مهدی...دکتر احمدی....بیمارستان حضرت زینب
سمیه...29.....15/1/90.....شاهرود.......خانه دار.............دختر.......دکترآل یاسین...بیمارستان بهمن یا شریعتی
تینا......31.....15/1/90......اصفهان........خانه دار.............دختر......
زهرا.....23..... 19/1/90 .....بابل...........خانه دار.............آقا سید محمد
سارا.....27 ....24/1/90......ساری..کارشناس ارشد کشاورزی..آقا سید مهدیار
مهیا.....24......29/1/90 ....تهران..........خانه دار .............آقا مانی .......دکتر آج وند....بیمارستان ?
فاطیما ...39.....6/2/90 .... تهران ........کارشناس امور اداری ..... دختر ......دکتر نبئی.. بیمارستان آتیه
غزاله....27.....10/2/90.....تهران-آستارا...خانه دار............سوفی خانم.....دکتر همتی...بیمارستان مهر
لی لی....29.....15/2/90.....تهران..........خانه دار...................?.....دکتر هاشمی...بیمارستان مادران