2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351828 بازدید | 2171 پست
عزیزم من ترشح داشتم ولی هیچوقت حس ترشح غیرطبیعی نداشتم یعنی به چیز مشکوکی برنخوردم.  دوستم اره ...

آزاده جان امکان داره پیشنهاد دوستی که برات فرستادم رو قبول کنی؟

من هم مششکل پلی کیستیک داشتم که hpv بهش اضافه شد. میخواستم ازت راهنمایی بگیرم البته اگر اشکال نداشته باشه

لطفا برای حاجت دلم یک صلوات میفرستید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویشکا جان در نهایت این تو هستی که باید تصکیک بگیری با کی عمل کنی. ولی بزار در مورد بارداری بهت بگم. ...

ممنونم از توضیحاتت آزاده جون 

من البته تا ۲ سال دیگه هم فک نکنم بچه بیارم 

کلا قصد بچه دار شدن ندارم 

مگه ازدواج کنم دوباره و تصمیمم عوض بشه الان به اصطلاح نامزدم هم بچه نمیخواد

فقط واسه آینده احتمالی میگم . 

نمیدونم واقعا 

اما مرسی از کمک هات 

نی نی قشنگت قطعا به خوبی و به زودی تو بغلت خواهد بود 🥰

مرسی آزاده جون مطمئنم که نی نی رو به سلامت به دنیا میاری تو دیگه از ان تی و غربالگری آنومالی هم گذشت ...

مرسی عزیزم     

نه برای من اکو قلب ننوشت ولی برای خانمی که تو بیمارستان باهاش اشنا شدم و بارداریمون اندازه همه اکو نوشت و رفت انجام داد گفتند دوباره 3 هفته دیگه تکرار کن که خداروشکر خوب بود. 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
آزاده جان شما میخوای تو صارم زایمان سزارین کنی یا طبیعی؟ من بچم رو اونجا سقط کردم 30 ساعتی تو زایشگ ...

نه عزیزم من طایمان طبیعی نمیکنم به دو دلیل 1. ازاینکه اونهمه درد بکشم نمیترسم ولی برام غیرقابل توجیه درد بیخودی وقتی میشه با درد کمتر انجام داد ما که مثل قدیمی ها نمیخایم 8 تابچه بیاریم که بگیم وای سزارین بده و...

2. ویروس اچ پی وی ممکنه یعنی نه قطعی ولی ممکنه که تو کانال زایمان یعنی سرویکس و واژن با قاطی شدن مخاط واژن با مخاط دهان بچه به بچه منتقل شه. پس عاقلانه تر سزارینه.

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
اخه عزیزم اکثر بچه هایی که انواع‌ خطرناک‌‌این بیماریو داشتن میگن زگیل‌ ندیدن

اره درسته. ولی برای کسایی که مجردند و بکارت براشون مهمه فک کنم راهی نیست جز همون نمونه از زگیل

ممنونم از توضیحاتت آزاده جون  من البته تا ۲ سال دیگه هم فک نکنم بچه بیارم  کلا قصد بچه د ...

ویشکا جان خیلی از مجردها هم اینو میگیرن و از نظر من اصلا مهم نیست. چه فرقی میکنه مجرد یا متاهل و روابط هر کس هم به خودش ربط داره ولی همه ما  چ مجرد چ متاهل باید مراقبت و پیگیری کنیم. انشالا برای تو هم هر چی خیر و سلامتی در پیش باشه و بهترین تصمیم و بهترین انتخاب و بکنی. 

آزاده جان امکان داره پیشنهاد دوستی که برات فرستادم رو قبول کنی؟ من هم مششکل پلی کیستیک داشتم که hpv ...

ملیکا جان من سالی 4 بار نهایتا پریود میشدم از همون دوره بلوغ . همش پروژسترون و متفورمین میخوردم تا تنظیم شه. برای باردار شدن پیش دکتر بهرام معظمی بیمارستان پارس بلوار کشاورز رفتم خیلی پیره ولی بسیار حاذقه. به من کلومیفن و امپول اچ سی جی داد بدون سونو فولیکول اینا ، که ماه اول استفاده کردم باردار نشدم. ماه دوم چون نزدیک عید بود حوصله ام نشد گفتم بزار برای بعد عید که از مسافرت میام و با روحیه انجام بدم و دیگه دارو ها مصرف نکردم گذاشتم برای برای عید97. ولی تو همون اسفند که دارو نخوردم جلوگیری نکردم که خداروشکر با خواست خدا، باردار شدم و دوز بعدی داروهایی که دکتر معظمی بهم داد موند تو یخچال بلااستفاده. 

ویشکا جان خیلی از مجردها هم اینو میگیرن و از نظر من اصلا مهم نیست. چه فرقی میکنه مجرد یا متاهل و روا ...

اره توی مطب دکتر پر بود از مجرد دکترم به من گفت احتمالا از همسر سابقت گرفتی چون این داستان دیروز. و امروز نیست

نه من جدا شدم حتی متأهل هم نیستم

راستی ویشکا جان از این ستون به اون ستون فرجا. یعنی درسته متاهل نیستی و قصد بارداری نداری و شاید نامزدت یا دوستت میگه بچه نمیخام ولی همیشه زندگی روی یک پاشنه نیست. خدا رو چه دیدی شاید نامزدت یا کسی که بعدا بااهاش اشنا میشی خوب باشه و دوست داشته باشی باهاش ازدواج کنی و دوست داشته باشید بچه دار شید که اصلا بعید نیست مگر که بخای نا امید باشی . 

زندگی هزار رنگ داره. پس یه توصیه میکنم بهت که شاید خیلی ها نپسندند ولی به نظرم حالا که دختر نیستی و بکارت مهم نیست برو ازمایش ذخیره تخکم بده و چندتا تخکم تو بانک تخمک ذخیره کن شاید  روزی به دردت خورد مخصوصا که بالای 30 سال باشی. هزینه و نحوه انجامشو دقیق نمیدونم ولی با یه دکتر خوب مشورت کن و انجام بده همون فرح فرزانه هم میتونه. 

دخترخاله من پرستاره 42 سالشه  تو 39 سالگی ازدواج کرد ولی 32 بود تخکماشو فریز کرد. الان یک دختر داره که از تخمک فریز شده اش هست. یکی دیگ هم میخاد بکاره از همون فریزی ها. 

چون دیر ازدواج کرد سنش بالا بود ولی تخکماش جوونن 32 ساله. خدا خواسته و بنده خدا هم وسیله است برای اینکارا. 

در موردش دوست داشتی فکر کن.

مرسی عزیزم       نه برای من اکو قلب ننوشت ولی برای خانمی که تو بیمارستان باهاش اش ...

درستِ

الان دکترت تو صارم شرایطت رو میدونه دیگه آره؟

احیاناً تا حالا بهت گفت که مثلا مثبت بودن اچ پی وی میتونه رو کیفیت لقاح انجام شده و تخمی که تشکیل شده تاثیر بزاره؟

یادته که بهت گفتم دکتر پاکروش بهم چی گفت

نه عزیزم من طایمان طبیعی نمیکنم به دو دلیل 1. ازاینکه اونهمه درد بکشم نمیترسم ولی برام غیرقابل توجیه ...

درستِ انتخابت کاملا درستِ 

منم اول و آخر فقط یکی میارم

تو قصدی واسه دومی هم داری>؟

من از اول برنامم رو دوتا بود ولی خب انقدر اوضاع شیر تو شیرِ هی وایستادیم که بهتر شه دیدیم هی داره بدتر میشه الان از نظر سنی دیگه خیلی تو مضیقم که میخوام بیارم و اونم فقط و فقط یکی

ملیکا جان من سالی 4 بار نهایتا پریود میشدم از همون دوره بلوغ . همش پروژسترون و متفورمین میخوردم تا ت ...

آزاده جون من سر بچه ی اولم کلا 5 ماه تو اقدام بودم از اونجا که همیشه مامانم به ما گفته بود همه ی خانومای فامیلمون خاله هام و عمه هام همشون ماه اول باردار شدن متاسفانه من خودم با همین ذهنیت رفتم جلو(مامان و بابام دختر عمو و پسر عموان ، خاله های و عمه هامم دختر عموان)

ماه دوم که گذشت و باردار نشدم استرس گرفتم و که حتما یه جای کار میلنگه یا من انقدر عقب انداختم باردایم که مشکلی پیش اومده تا اینکه ماه پنجم اقدامم افتاد به شهریور

که ما خیلی جدی تصمیم گرفتیم بریم کاناد به شدت درگیر کلاس زبان و وقت وکیل و اینا شدیم و من کلا بیخیال بارداری شدم

و گفتم بهتر که نشده تا من برم بچمرو کانادا به دنیا بیارم و دقیقا همون ماه با یه بار رابطه و بدون پیشگیری باردار شدم 

اگرچه کانادا رفتنمون هم بخاطر مسائل عمدتا مالی کنسل شد ولی واسه من یه تچربه ی جالبی شد که وقتی که کاملا بیخیال شدم همون ماه باردار شدم و خودم باورم نمیشد که چقدر فکر و خیال و استرس میتونست تاثیر داشته باشه

دقیقا تو هم ماهی که اصلا به فکر نبودی باردار شدی خیلی جالبِ

درستِ الان دکترت تو صارم شرایطت رو میدونه دیگه آره؟ احیاناً تا حالا بهت گفت که مثلا مثبت بودن اچ پ ...

اره دکترم میدونه. گفت اصلا ربطی نداره اصلا به کیفیت لقاح و ... تاثیر نداره. دکترم فرزانه نیک نفس هست. بد نیست خوبه . یکی و میخاستم ارامش داشته باشه استرسیم نکنه که این هست. خود بهتاشم گفت اگه بچه دار شدی دیگه به هیچی فکر نکن و بعد زایمان بیا پیشم.

2810