2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست
دوستان عزیزم اگه کسی باکره باشه و جای نامطمئن لیزر رفته باشه چند سال پیش الان چه جوری میتونه بفهمه ا ...

با لیزر و این چیزها بیماری منتقل نمیشه

ولی با رابطه جنسی

حتی بدون دخول ، احتمالش هست

❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ترشح داشتم ولی هیچوقت حس ترشح غیرطبیعی نداشتم یعنی به چیز مشکوکی برنخوردم.  دوستم اره ...

سلام آزاده جان

نظراتت رو در این پست خوندم. ممنون که تجربیاتت رو دلسوزانه اینجا مطرح میکنی.

من جدیدا پیاپ اسمیر و hpv دادم. پاپ اسمیرم اوکی بود اما hpv ۱۸ و ۵۶ و ۴۴ دارم. از وقتی جواب رو گرفتم خیلی ناراحتم. میشه راهنماییم کنی که آیا شرایطم خیلی بده؟ و چیکار باید بکنم؟

لطفا برای حاجت دلم یک صلوات میفرستید

دوستان عزیزم‌ خواهش‌‌میکنم‌ اگه کسی‌ میدونه راهنماییم کنه. من مجرد هستم جز‌ پاپ اسمیر راهی هست بفهمم hpv دارم‌ یا نه چون نمیتونم‌ پاپ اسمیر‌ بدم

برگریزان دلم‌ را نوبهاری آرزوست...
سلام آزاده جان نظراتت رو در این پست خوندم. ممنون که تجربیاتت رو دلسوزانه اینجا مطرح میکنی. من جدید ...

نه عزیزم نگران نباش. ولی پیگیری کن پیش یک متخصص انکولوژی زنان که تو سرطان دهانه رحم وارده همیشه تحت مراقبت باش. اگه زگیل داری با دارو برطرفش کن. مولتی ویتامین و زینک و فرامونش نکن مصرفشو هر روز.  هر 6 ماه پاپ بده اگه خوب بود که هیچی اگه بد بود کولپو میکنی . کولپو اگه سین 1 باشه باز هی پیگیری میکنی فقط ولی اگه سین 2 یا 3 بودی عمل میکنن. اگر زیر 30 سال هستی میتونی واکسن گارداسیل بزنی که حداقل 16 رو نگیری.

اگر بچه داری که هیچ. اگر نداری و قصد بچه داشتن تو زندگانیت داری هر چه سریعتر اقدام کن البته بعد از اتمام دوره واکسنت . لفتش نده، بهترین و زودترین پوزیشن بچه دار شدن سجده است و بهترین زمان زمان تخمک گذاریت. اگر مشکل کیست و... نداری با مشورت دکتر کلومیفن مصرف کن که زودتر بارداری شی. ایشالا که همه چی به خیر و سلامتی بگذره. خودت و شوهرت نباید با کس دیگه ای ارتباط جنسی داشته باشید وگرنه نوع های دیگه ممکنه به شما منتقل بشه. به اینکه این ویروسو از کی گرفتی هم اصلا فکر نکن و فکر بد در مورد شوهرت نکن. تقریبا 90 درصد زنهای ایران دارن درصدی کمی مثل ما پیگیری میکنن و خبر دارند. بقیه هیچ.

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
دوستان عزیزم‌ خواهش‌‌میکنم‌ اگه کسی‌ میدونه راهنماییم کنه. من مجرد هستم جز‌ پاپ اسمیر راهی هست بفهمم ...

فکر کنم از روی تیکه های کوچیکی که از زگیل برمیدارن میتونن تست کنن. اگه مجردی و زگیل نداشتی پس بیخودی استرس نشو. اگه مجردی و رگیل زدی از روی زگیلت میتونن تست بگیرن . زینک و مولتی ویتامین بخور. استرس نداشته باش. 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
سلام بچه ها خصوصا آزاده جانم من الان اومدم خونه بهتاش گفت یه لایه ظریف برمیدارم ازت  گفتم بزر ...

ویشکا جان در نهایت این تو هستی که باید تصکیک بگیری با کی عمل کنی.

ولی بزار در مورد بارداری بهت بگم. چون بارداری به خودیخود خودش استرتس زاست برای مادر پس بهتره تو شرایط بهتری باردار بشی یعنی هر چی که ممکنه باهث بارداری سخت بشه رو دور کنی از خودت پس اگر قصد بارداری به همین زودی ها رو داری ، پیش بهتاش عمل کن تا بارداری ایمن تری داشته باشی. ضمن اینکه چون روند بیماری کنده احتمال عود کم و دوره ، یعنی اگرم بخاد عود کنه حداقل 2 سال طول میکشه پس از این فرصت استفاده کن و نی نی بیار. 

اگر بچه داشتی و قصد بارداری نداشتی میگفتم پیش فرزانه عمل کن.

بازم ته تهش تویی که سبک  سنگین میکنی و با توجه به روحیه ات یکی از دکتر ها رو انتخاب میکنی.

موفق و سلامت باشی. هر چه شد از خودت خبر بده.

مرسی آزاده جون میدونستی چقدر دختر خوب و انرژی مثبتی هستی  اصلا وقتی نوع برخوردت با مسائل رو می ...

مرسی عزیزم. فدات. دیگه تو این جامعه بحران زدده ای که ما زندگی میکنیم اگر خودمون به خودمون کمک نکنیم که دیگه هیچ. اینا همه مسائلی هست که آموزششو تا از مرحله صفر تا درمان قطعی،  حکومت و دولت باید به عنوان وظیفه به عنوان خدمات رایگان در اختیار جوونها بزاره که متاسفانه فکر همه چی هستند جز این حقوق بشری جزیی اما مهم. پس حداقل خودمون با استرس و کم آگاهی، بیشتر از این نباید به خودمون آسیب بزنیم. منم اولش برام سخت بود ولی خداروشکر تونستم باهاش سازگار شم. 

به دعاهای خوبت برای سالم به دنیا آمدن نی نی ام احتیاج دارم . و به اینکه انشالا بعد از زایمان سین2 م پیشرفت بیشتری نکرده باشه. حتما سلامتی و خیر سر راه من و نی نی و همه شماها هست. 

خدا قبل از اینکه ما دعایی کنیم اونجاست. 

سلام بچه ها خصوصا آزاده جانم من الان اومدم خونه بهتاش گفت یه لایه ظریف برمیدارم ازت  گفتم بزر ...

ببین عزیزم احتمالا ایشون فکر این رو کردن که شما سریع هم بعدش باردار شی 

ایشون بخاطر بارداری میخواد که محتاط باشه حالا قصد بارداری داری به این زودیا؟

مرسی عزیزم. فدات. دیگه تو این جامعه بحران زدده ای که ما زندگی میکنیم اگر خودمون به خودمون کمک نکنیم ...

مرسی آزاده جون مطمئنم که نی نی رو به سلامت به دنیا میاری تو دیگه از ان تی و غربالگری آنومالی هم گذشتی پس ریسک خاصی دیگه نداری

توکلت به خدا باشه و با همین دید مثبتی که داری پیش برو احتمالش هم خیلی بالاست که از سین دو حتی پایین تر هم اومده باشی خودت که میدونی یکم هورمونهای بارداری همه چی رو کند میکنه تو بدن

خیلی واست دعا میکنم همش از ذهنم میگذری خیلی عجیبِ ولی خیلی تو ذهنم میای

تو اکوی قلب هم دادی واسه جنینت؟

راستی در مورد آگاهی کاملا راست میگی 

گاهی با خودم فکر میکنم چرا ماها باید انقدر ناآگاه بزرگ بشیم که در مورد یه همچین مسائل حاد و مهمی تازه تو سی سالگی یه چیزایی بفهمیم !

مسائلی که شاید اگه از یه دختر بچه ی 10 ساله تو یه کشور توسعه یافته بپرسی کامل آگاه باشه و بتونه واست یه ربعی توضیحات بده!

بعد تو سی سالگی تازه ما میفهمیم چه خبر و میمونیم و یه حجم بالایی از استرس و چه کنم چه کنمها!

حتی دکترامون هم زیاد آگاه نیستن من الان نزدیک به 8 سال هست که دکتر زنان میرم هیچکدومشون هیچوقت در مورد این مسائل نه به من هشداری دادن نه آگاهی !

تا اینکه این آخرین بار دکتر فرشیده توحیدی واسه من آزمایش اچ پی وی نوشت و ارجاع داد به دکتر شیوا وحیدی که آنکولوژیستِ که من تازه فهمیدم چه خبرِ!!

حالا من واسه چکاب بعدی هم میرم پیش بهتاش

دکتر شیوا وحیدی به من گفت یه سال بعد ولی من زودتر میرم که ببینم چه خبرِ!

مرسی عزیزم. فدات. دیگه تو این جامعه بحران زدده ای که ما زندگی میکنیم اگر خودمون به خودمون کمک نکنیم ...

آزاده جان شما میخوای تو صارم زایمان سزارین کنی یا طبیعی؟

من بچم رو اونجا سقط کردم 30 ساعتی تو زایشگاه بودم 

برخورد ماماها خیلی خوب بود و خیلی بهم کمک کردن چون من از نظر ذهنی هم خیلی داغون بودم و همش گریه میکردم ولی اگه حتی پوستمم درسته بکنن دیگه زایمان طبیعی نمیکنم!

فکر کنم از روی تیکه های کوچیکی که از زگیل برمیدارن میتونن تست کنن. اگه مجردی و زگیل نداشتی پس بیخودی ...

اخه عزیزم اکثر بچه هایی که انواع‌ خطرناک‌‌این بیماریو داشتن میگن زگیل‌ ندیدن

برگریزان دلم‌ را نوبهاری آرزوست...
2810