2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست
سلام. نگران نباش . دوستم سین 3 بود پیش دکتر بهتاش عمل کرد خداروشکر خوب شد و بعد از 2 سال هم اچ پی وی ...

آزاده جان شما قبل از اینکه تست بدی و بفهمی که سین دو هستین علائمی هم داشتین؟

مثلا تغییر تو رنگ ترشحات ؟

من سالهاست که درگیرِ ترشحات زرد کمرنگی که یکم به سبز میزنه هستم که نه خارش داره واسم نه سوزش

که هربار دکتر رفتم بهم داروهای مختلف داده عمدتا مترو نیدازول که هی خوردم و هی عود کرده اینحالتم که دکتر بهم گفت بخاطر همون التهاب دهانه ی رحمت هست که دوبار هم بخاطر زخم فریز کرد.

به نظرت ممکن اینکه من دوبار فریز شدم روی جواب کولپو یا بیوپسیم تاثیر گذاشته باشه؟

هم دلم میخواد با توجه به مشکلی که تو بارداری قبلیم داشتم زودتر باردار شم که اگه مشکلی هم پیش اومد سریعا لیپ رو انجام بدم از یه طرفم گیرِ این واکسن گارداسیل افتادم که نمیدونم اصلا خوب بود بزنم یا نه که اون هم دوز سومش تو آذر تموم میشه یعنی باید تا اون موقع وایستم و مترسم که دیر شه

ویشکا جان خیلی مراقب خودت باش. نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی برداشتن بیش از حد دهانه رحم خوب نیست. من ...

حتی فریز کردن هم رو دهانه ی رحم تاثیر میزاره چون من خودم بخاطر اون دوتا فریز سرویکسم کم بود تو بارداری

آزاده جان الان دوستتون با اون عمل لیپ قصد بارداری دارن و دکتر بهشون گفته که مشکلی پیش نمیاد واسشون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب نمیده مطبش به نظرت امروز برم بشینم تا بین مریض برم تو؟ فرزانه خیلیم تو دلمو خالی کرد

من پیش دکتر شیوا وحیدی رفتم که واسم کولپو و بیوپسی انجام داداونم واسه کسایی که بارداری نداشتن یکم با احتیاط پیش میره

با یه دکتر دیگه هم مشورت کن

بعد اینکه شما کدوم تیپ از اچ پی وی واستون مثبت بود؟

و اینکه آیا علائمی هم داشتین قبل از اینکه بفهمین سین هستین؟

و تا حالا فریز شدین؟

جدی میگی ؟ یعنی برم پیش بهتاش؟ آره فرح گفت مقدار زیاد برمیدارم  دوستت الان خوبه پس؟ وای نمیدون ...

ویشکا جان اول از همه استرستو بذار کنار و ریلکس باش، چیزی نشده . مشکلتم چیز حادی نیست که بگی الان عمل نکنی ال میشه یا بل. نکته مثبت این بیماری اینه که مزمن هست و به تو فرصت فکر کردن میده. در مورد تغییر دکترت من نمیتونم نظر بدم ولی اگر من جای تو بودم اینکارو میکردم: عملم با فرزانه رو فعلا عقب مینداختم نهایتا میخای الان عمل کنی هیچ فرقی با ماه بعد نداره. تو این فرصت میرفتم پیش بهتاش و نظر اونو هم میپرسیدم و میدیدم که از کدومشون حس بهتری میگیرم و بعد پیش اون عمل میکردم. چون بهتاش استاد همه ایناست تو انجمن سرطان زنان. و اگر هم از بهتاش خوشت نیومد و حس بهتری به فرزانه داشتی عملتو برای ماه بعد دوباره فیکس میکنی با فرزانه. یه بهونه ای مثل فوت مادربزرگی چیزی میتونی بگی. 

بازم این نظر شخصی منه و اصلا ممکنه کارشناسی و درست نباشه. تصمیم اخر با خودته. اگر با فرزانه راحتی عمل کن و امیوار باش و استرس نداشته باش.

بهتاش معمولا ادمو استرسی نمیکنه. خیلی ام مذهبی هست . من خودم معمولی ام ولی با اون راحت بودم.

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
حتی فریز کردن هم رو دهانه ی رحم تاثیر میزاره چون من خودم بخاطر اون دوتا فریز سرویکسم کم بود تو باردا ...

عزیزم من ترشح داشتم ولی هیچوقت حس ترشح غیرطبیعی نداشتم یعنی به چیز مشکوکی برنخوردم. 

دوستم اره الان میتونه باردار شه و مشکلی اصلا نداره. نهایتا اگر با وجو اینکه بهتاش کم ازش برداشته مشکلی پیش بیاد سرکلاژ میکنه. ولی فعلا که اکی هست. عزیزم تو هم استرس نداشته باش و نگران دیر و زود بودن نباش . خاطره حاملگی قبلی و بزار کنار و از اینکه شروع کردی به واکسن ناراحت نباش. حالا زدی و واکسن روی نوع 18 و 16 که تو نداشتی تاثیر خوبی داره پس مطمئن باش زدن واکسن به نفع ت بوده . حالا دیگه یکم صبر کن تا دوره اش تموم شه و بعدش باردار شو. ایشالا زودتر نی نی سالم و قوی میاری.

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
عزیزم من ترشح داشتم ولی هیچوقت حس ترشح غیرطبیعی نداشتم یعنی به چیز مشکوکی برنخوردم.  دوستم اره ...

مرسی آزاده جون میدونستی چقدر دختر خوب و انرژی مثبتی هستی 

اصلا وقتی نوع برخوردت با مسائل رو میبینم انرژی میگیرم 

امیدوارم یه بارداری خیلی خوب داشته باشی البته دیگه سختش گذشته واست به زودی نی نی گلت به دنیا میاد و خوشگل و سرحال لیز میخوره میاد تو بغلت

پسر خوشبختی که مامانی مثل تو داره 

خدا واسه هم نگهتون داره عزیز دلم

ویشکا جان اول از همه استرستو بذار کنار و ریلکس باش، چیزی نشده . مشکلتم چیز حادی نیست که بگی الان عمل ...

عزیزم واقعا ممنونم که انقد دلسوزانه پاسخ میدی 

من الان طبق حرفت اومدم مطب دکتر بهتاش و قراره باهاش صحبت کنم که اگه بهتر بود جوابش با ایشون عمل کنم 

اینجام خیلیا تعریفشو میکنن الان دو ساعته نشستم بین مریض قبول کرد، حالا میام خبر میدم .ممنونم ازت 

من پیش دکتر شیوا وحیدی رفتم که واسم کولپو و بیوپسی انجام داداونم واسه کسایی که بارداری نداشتن یکم با ...

من ۱۶ بودم اما آخرین آزمایش گفت که پاک شدم و الان فک کنم ۵۲ دارم 

و کلوی پارسالم خوب بود امسال رفتم واسه کلو و بهم گفت رحمت خوبه و فقط یک نقطه سفید شد به نظرم فقط رد پایی از اچ پی وی هست 

اما جوابم زد سین ۳. 

همه چیمم خوب بود علائمی هم نداشتم ضمن اینکه لایف استایل من خیلی خوبه 

ورزش رژیم درست 

سیگار و مشروب اصلا 

دکتر هم از نتیجه شوک شد اما خب گفت پیش میاد .

حالا دیگه در هر حال باید عمل شم 

سلام بچه ها خصوصا آزاده جانم

من الان اومدم خونه بهتاش گفت یه لایه ظریف برمیدارم ازت 

گفتم بزرگتر برداری بهتر نیس ؟ گفت احتمال عود کمتر میشه اما خونریزی نمیکنی و بارداری مشکلاتت کمتر خواهد بود 

منم شنبه وقت عمل گرفتم ازش 

حالا موندم پیش کی برم 😢

تو رو خدا کمک کنید 

نیلی جان منم مشکل شمارو دارم و میخوام با فرح فرزانه عمل کنم میشه درخواست دوستی‌مو قبول کنی یکم صحبت ...

قبول کردم

من پیش فرح فرزانه ویزیت شدم

ولی بهتاش رو ترجیح دادم

❤️❤️
سلام بچه ها خصوصا آزاده جانم من الان اومدم خونه بهتاش گفت یه لایه ظریف برمیدارم ازت  گفتم بزر ...

من ۲ سال و نیمه که پیش بهتاش عمل کردم

الان پاپ اسمیرم منفی

میگه خوب شدی

نترس

خیلی آسون ه

❤️❤️
دوستان کسی میدونه توی اقایون چطوری میشه این بیماری رو تشخیص داد به صورت قطعی؟ به جز معاینه ی بصری را ...

باید برن آزمایشگاه

از مایعات ه آلت نمونه بر میدارن

آزمایشگاه آرمین ‌ و کیوان خوب ه

❤️❤️
2810