2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست

دوستان کسی میدونه توی اقایون چطوری میشه این بیماری رو تشخیص داد به صورت قطعی؟ به جز معاینه ی بصری راهی هست؟ چون حتی اگه زگیلی مشاهده نشه بازم نمیشه به صورت قطعی گفت این بیماری رو ندارن

برگریزان دلم‌ را نوبهاری آرزوست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دکتر دیگه ای رفته بودم و cin2 بود.امینی مقدم برام بازخوانی زد که شد cin1 و گفت مشکل خاصی نداره و ...

ممنون عزيزم جواب دادي 

منم اميني نقدم ميرم

ان شااله كه چيزي نيست 

شما بچه نداري؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم  نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارم كولپو كردم و ...

نیلی جان منم مشکل شمارو دارم و میخوام با فرح فرزانه عمل کنم میشه درخواست دوستی‌مو قبول کنی یکم صحبت کنم باهات؟ کمی نگرانم 

عزیزم چه کردی شما منم مشکل شمارو دارم پنج شنبه وقت عمل دارم

سلام. نگران نباش . دوستم سین 3 بود پیش دکتر بهتاش عمل کرد خداروشکر خوب شد و بعد از 2 سال هم اچ پی وی منفی شد هم پاپ اسمیرش خوب بود. گفت عملش اصلا دردناک و ترسناک نبود . اون تو بیمارستان بهمن عمل کرد در ضمن بچه هم نداشت. الان تصمیم گرفته بچه بیاره. من بعد دو بار به فاصله 6 ماه کولپو سین 2 بودم و دکتر مدرس گیلانی و .. گفتند عمل کن. دکتر بهتاش گفت صبر کن شاید بدنت خودش پاکش کنه ولی بعد دوبار کولپو که رفع نشد و همچنان سین 2 بودم گفت یه کوچولو برداریم ازش و لیپ کن. ولی من چون 34 سالمه و پلی کیستیک بودم گفتم بزار اول یه نی نی بیارم بعد عمل کنم. بهتاش گفت با مسئولیت خودت. گفتم باشه و من توکل کردم و بچه دار شدم و آبان که نی نی به دنیا بیاد بعدش دوباره کولپو میدم و احتمالا لیپ میکنم. ولی نخواستم قبل بارداری باشه که یه مشکل به مشکلات سن بالا و پلی کیستیک بودنم اضافه شه. امیدورام که تو این 9 ماه خیلی پیشرفت نکرده باشه و حداکثر سین 3 شده باشه . یا اینکه کامل خوب شده باشه که بعیدد نیست. کلا حتی تو خارج رو عمل کردن سین 2 ها شک و شبهه هست بعضی ها میگن بکنن بعضی ها میگن صبر کنن شاید خودش خوب شد. ولی سین 3 و سریع عمل میکنن.

انشالا برای شما خیره و مشکلی پیش نمیاد. مطمئن باش عملش ساده است خیلی ساده.

پیش کدوم دکتر رفتی؟ بچه داری ؟ چند سالته؟

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
سلام. نگران نباش . دوستم سین 3 بود پیش دکتر بهتاش عمل کرد خداروشکر خوب شد و بعد از 2 سال هم اچ پی وی ...

عزیزم ممنون از توضیحاتت، من ۳۲ سالمه نه بچه ندارم 

دکتر فرح فرزانه گفته میخواد مخروطی برداره برام با اینکه یه نقطه خیلی کوچیک درگیر شده میگه قسمت بزرگی از دهانه رحم رو برمیداره اما گفت میشه حامله شد و اینکه اگه مشکلی پیش بیاد تو حاملگی سرکلاژ میکنن .

عزیزم ممنون از توضیحاتت، من ۳۲ سالمه نه بچه ندارم  دکتر فرح فرزانه گفته میخواد مخروطی برداره ب ...

ویشکا جان خیلی مراقب خودت باش. نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی برداشتن بیش از حد دهانه رحم خوب نیست. من بهتاش و برای این دوس دارم که خیلی محافظه کاره و کسی که بچه نداره یا مجرده و زیر 37 سال هست و خیلی خیلی با احتیاط عمل میکنه و کم برمیداره و در واقع حواسش هست که این فرد بعدا شاید بخاد بچه بیاره و براش مشکلات بیشتر درست نکنه. دوستم که میگم سین 3 بود و عمل کرد بچه نداشت و بهتاش بهش گفت تا میشه ازت کم برمیدارم که برای بچه دار شدنت مشکلی پیش نیاد. بعد از عمل پیش فرح فرزانه رفته بود بهش گفته بود که خیلی ازت کم برداشته انگار اصلا عملت نکرده ولی من با بهتاش بیشتر موافقم که با احتیاط دست کاری کنه. الان دوستم بعد از دوسال که عمل کرده هم اچ پی وی ش منفی شده هم کولپوش سالمه در حالیکه به مقدار خیلی زیاد از دهانه رحمش برنداشته. اگر بچه داشتی و یا قصد بچه دار شدن نداشتی مهم نبود پیش کی میری. ولی اگر قصد داری بعدا باردار بشی حواست باشه پیش کی عمل میکنی. 

عمل لیپ برداشتن مخروطی دهانه رحم با لیزره و عمل کونیزیشن برداشتن مخروطی دهانه رحم با کاتر هست . فرح فرزانه و بهتاش هر دو با کاتر انجام میدن ولی میترا محیط با لیزر. 

من اعتمادم بیشتر به بهتاشه. مواظب خودت باش و بعد از عمل بیا از خودت خبر بده که چطور بود.

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
ویشکا جان خیلی مراقب خودت باش. نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی برداشتن بیش از حد دهانه رحم خوب نیست. من ...

جدی میگی ؟ یعنی برم پیش بهتاش؟ آره فرح گفت مقدار زیاد برمیدارم 

دوستت الان خوبه پس؟ وای نمیدونم پنج شنبه هم وقت دارم

ویشکا جان خیلی مراقب خودت باش. نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی برداشتن بیش از حد دهانه رحم خوب نیست. من ...

جواب نمیده مطبش به نظرت امروز برم بشینم تا بین مریض برم تو؟

فرزانه خیلیم تو دلمو خالی کرد

2810