2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351574 بازدید | 2170 پست
خوب اگر شك داري ايندفعه تست رو ببر آزمايشگاه آرمين چون دكتر هاي قديمي همه قبولش دارن ،cin تا جايي كه ...

مرسی گلم ارتوضیحت

ایشالاگه شمام مشکلتون حل بشه

بدکترفرزانه که گفتم کجاببرم اهمیت ندادگفت هرجادوسداری بروخیلی مهم نیس سادس تشخیصش

من هم پاپ میدم همhpv

ولی دوساله تغییرسلولی واکنشی همراه التهاب دارم 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم  نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارم كولپو كردم و ...

سلام. عملش بی هوشی داره؟ سخته؟ چقدر طول کشید؟ شما بعدش بادار شدی؟ میشه باردار شد اصلا؟

2805
سلام دوست عزيز ، بله تهران هستم و تست hpv رو بردم آزمايشگاه آرمين ، رو بدنم هم اصلا زگيل نداشتم بر ا ...

برا چی اخه رحم رو برداری دیگه حامله نمیشی!  درسته بردار ی مطمئن تره اما برداشت دهانه رحم هم کافیه.. بعد هی میری چک آپ ! 

سلام. عملش بی هوشی داره؟ سخته؟ چقدر طول کشید؟ شما بعدش بادار شدی؟ میشه باردار شد اصلا؟

عمل با بيهوشي

دكتر گفت ميشه باردار شد فقط ممكنه مجبور شي سركلاژ كني تو حاملگي ( شايد ) 

عمل سختي نيست

درد هم نداره آنچنان

❤️❤️
سلام دوست عزيز ، بله تهران هستم و تست hpv رو بردم آزمايشگاه آرمين ، رو بدنم هم اصلا زگيل نداشتم بر ا ...

من پيش دكتر مدرس گيلاني رفتم و دكتر بهتاش

و فرح فرزانه

فرح فرزانه رو كه اصلا خوشم نيومدم ولي تحقيق كردم گفتن بهتاش خيلي خوبه

پيش دكتر بهتاش كولپو كردم و با نتيجه cin 3 عمل شدم

فقط دهانه رو برداشتم

از كامنتتون خيلي وقت گذشته

رفتين دكتر

چيكار كردين ؟

❤️❤️
عمل با بيهوشي دكتر گفت ميشه باردار شد فقط ممكنه مجبور شي سركلاژ كني تو حاملگي ( شايد )  عمل س ...

من کولپو هنوز نکردم اما تو پاپ اسمیرم امده HSIL و HPV 16. من 31 سالمه . شما چند سالتون بود؟ من خیلی از بیهوشی می ترسم/ عملش چند ساعته؟ شما کل دهانه رو برداشتین؟ ممکنه من تو کولپو بگه عمل نمی خوام؟

من کولپو هنوز نکردم اما تو پاپ اسمیرم امده HSIL و HPV 16. من 31 سالمه . شما چند سالتون بود؟ من خیلی ...

سلام

من ٣٥

Hpv 16 حتما كولپو ميخواد

كولپو روش تشخيصي برا اينه كه ببينن hpv روي دهانه رحم تاثير بد گذاشته يا نه

روي cin 1 اصولا دكتر ها كاري نميكنن ولي روي ٢.٣ عمل ميكنن

چون بعد از cin 3  ميره به حالت تهاجمي

ممكنه كولپو كنن و بگن تغيير سلولي نداشتي و عمل هم نخواد

ازكلپو نترس و برو دكتر

اينكه از حال خودت با خبر باشي بهتره تا اينكه يهوو كار به جاهاي باريك برسه

❤️❤️
سلام من ٣٥ Hpv 16 حتما كولپو ميخواد كولپو روش تشخيصي برا اينه كه ببينن hpv روي دهانه رحم تاثير بد ...

مرسی تو پاپ اسمیرم زده تغییرات سلولی شدید. شما پاپ داده بودی نیلی جان؟ شما CIN3 بودی؟ من قراره برم مدرس گیلانی

من کولپو هنوز نکردم اما تو پاپ اسمیرم امده HSIL و HPV 16. من 31 سالمه . شما چند سالتون بود؟ من خیلی ...

من بصورت مخروطي از دهانه برداشتم

نميدونم چقدر برداشته . 

اولين اقدام بعد از فهميدن hpv 16 كولپو هستش

چرا تا الان نرفتين ؟

من دكتر زنان معمولي تا ديد منو سريع فرستاد پيش متخصص اينكار

من از دكتر نادره بهتاش خيلي راضي بودم

همه دكتر ها هم ميشناسنش

برو پيشش براي كولپو

❤️❤️
مرسی تو پاپ اسمیرم زده تغییرات سلولی شدید. شما پاپ داده بودی نیلی جان؟ شما CIN3 بودی؟ من قراره برم م ...

من پاپ دادم و آزمايش hpv

بعدش بر اساس اونا كولپو

رو cin :3 هم دكتر حتما ميگه عمل

من پيش مدرس گيلاني هم رفتم 

ولي بهتاش رو بيشتر پسنديدم

❤️❤️
سلام من ٣٥ Hpv 16 حتما كولپو ميخواد كولپو روش تشخيصي برا اينه كه ببينن hpv روي دهانه رحم تاثير بد ...

شما hpv 16 هم داشتی؟ من خیلی ناراحتم! خیلی می ترسم! شما چند وقته انجام دادی دکتر پیش کی رفتی؟ راضی بودی؟ سین 3 بودین؟

2810