دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
سلام دوستان عزیزم. من از سال 91 که دچار زگیل تناسلی شدم درگیر دکتر زنان هستم و تقریبا تمام دکترهای خ ...
سلام ,منم چندسالی هست مرتب سمت راست بدنم بین لب بزرگ و کوچک خارش داره پماد ان ان میزنم خوب میشه دکتر رفتم قرص میدن ولی فایده نداره خودمو نگاه کردم چند تا لک ریز قهوه ای داره دقیقا اونا میخارن بنظرتون زگیلِ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام به همگی من نو ۳۱ دارم و جواب پاپ فقط التهاب کم بود اما کلپو رفتم cin1,2 شد 🥺 وقت عمل دارم ول ...
سلام از پست شما حدود دو ساله داره میگذره منم نوع 31 و 52 دارم کولپو کردم هنوز نتیجش نیومده خواستم بدونم شما چیکار کردی؟ منم پاپم التهاب شدید نشون میداد ولی من خونریزی بعد نزدیکی داشتم. شما عمل کردی؟
عزیزم روبرو مطب شیوا وحیدی تو قائم مقام یه داروخانه هست دقیقا روبرو در مطب ، اون داره خارجیشو ، اسفند ماه من برای دوستم میخواستم گفت دونه ای ۳-۴ میلیون ، البته ما همچنان ازش نخریدیم هنوز
مطمئنی همیشه داره؟؟کدوم شهر ؟کدوم استان؟مطمینی آمریکاییه؟
تهران ، روبرو مطب شيوا وحيدي ، اسم داروخانه يادم نيست ، منشي مطب گفت داره ، والا نميدونم فقط گفت خارجيشو دارم دونه اي ٣-٤ ميليون ، من اسفند ماه سوال كردم . ديگه الان نميدونم داره يا نه ، حتي از نزديك هم واكسنو نديدم .