2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست

منم ۸ روز مونده به پریودیم و از امروز لکه بینی دارم  الان تقریبا ۴ ماهه عمل کردم قبلا اصلا اینجوری نبودم . اینم بگم که من فعالیت جنسی ام ندارم که بگم واسه اونه لکه بینی . آخر این ماه باید برم آزمایش بدم ببینم وضعیتم چجوریه  نمیدونم این لکه بینی چیه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. ۲ دوز گارداسیل زدم و دو ماه پاورفیت خو دم ولی دوماهه که نخوردم دیگه

سلام خوبین دوستان 

این مشکلی که گفتین رو من یه نفر رومیشناسم عضو پژوهشکده گیاهان داروییه خودمم ماهانه ازش خرید میکنم همه چیزشون هم گیاهیه شیمیایی نیست که به بدن آسیب بزنه

تضمین قطعی میده برا درمان زگیل تبخال تناسلی و بیماریهای مقاربتی

ویروس hpv 

رو کاملا ریشه ای و تضمینی درمان میکنن پیج دارن واتساپ هم دارن حتی میتونید حضوری هم برین پژوهشکده مشاوره بشین و درمانتون رو شروع کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

من قبلا از اطلاعات دوستان در این سایت استفاده کردم و الان لازم دونستم که عضو بشم و تجربیات خودم رو برای بقیه بذارم 

من hpv 45داشتم و پاپ با التهاب شدید .کلپو شدم در بیمارستان آرش که یه مقدار دردناک بود و سین دو نتیجه اش بود .گفتن باید عمل کنم .چند تا دکتر دیگه رفتم و خلاصه انقدر مشغول سرچ تو سایتهای فارسی و انگلیسی و پیدا کردن و وقت گرفتن از دکترهای مختلف شدم که ۵ ماه گذشت و از دکتر بهتاش که از همین سایت با اسمشون آشنا شدم وقت کلپو مجدد گرفتم .خودم امیدوار بودم که خوب شدم .در کلپو جدید خوب شده بودم و کلا سین نشون نداد .اینکه خوب شدم یا کلپو بیمارستان ارش مشکل داشتم رو نمی‌دونم .ولی در خیلی مقالات توصیه سده بود سین دو بعد ۵-۶ماه مجدد کلپو بشه چون احتمال بهبودی داره و نیاز به عمل فوری نیست .ولی اینجا هر دکتری رفتم گفتن فقط عمل حتی قبول نمیکردن خودشون مجدد کلپو کنن در صورتیکه دستگاهش رو داشتن .

در ضمن کلپو در مطب و پیش دکتر بهتاش خیلی راحت و بدون درد بود .

گفتن برم تا ۶ ماه بعد و نیازی به تست hpv مجدد فعلا نیست .اینکه hpv هم منفی شده الان یا نه رو نمی‌دونم تا چند ماه دیگه که مجدد تست بدم و امیدوارم اون هم منفی شده باشه چون تو این مدت از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم و زندگیم به شدت تحت تاثیر این بیماری قرار گرفت .

من فقط پاورفیت روزی یه دونه تو این ۵ماه خوردم و زینک و ویتامین سی .

امیدوارم هر کسی که مبتلا هست  خوب بشه و البته من به این نتیجه رسیدم خیلیا خودبه خود خوب میشن و سیستم ایمنی بدن باهاش مبارزه میکنه فقط زمان میبره

از طرفی اگر بخوام اون لایه اسیب دیده رو بر دارن بعد از بارداری احتمال سقط بالا میره و مجبورن که بدوز ...

سرکلاژ یا همون دوختن و خیلیا انجاممیدن اصلا چیز نگران کننده ای نیست قبل از زایمانم باز میکنن نترس

2810