سلام
من قبلا از اطلاعات دوستان در این سایت استفاده کردم و الان لازم دونستم که عضو بشم و تجربیات خودم رو برای بقیه بذارم
من hpv 45داشتم و پاپ با التهاب شدید .کلپو شدم در بیمارستان آرش که یه مقدار دردناک بود و سین دو نتیجه اش بود .گفتن باید عمل کنم .چند تا دکتر دیگه رفتم و خلاصه انقدر مشغول سرچ تو سایتهای فارسی و انگلیسی و پیدا کردن و وقت گرفتن از دکترهای مختلف شدم که ۵ ماه گذشت و از دکتر بهتاش که از همین سایت با اسمشون آشنا شدم وقت کلپو مجدد گرفتم .خودم امیدوار بودم که خوب شدم .در کلپو جدید خوب شده بودم و کلا سین نشون نداد .اینکه خوب شدم یا کلپو بیمارستان ارش مشکل داشتم رو نمیدونم .ولی در خیلی مقالات توصیه سده بود سین دو بعد ۵-۶ماه مجدد کلپو بشه چون احتمال بهبودی داره و نیاز به عمل فوری نیست .ولی اینجا هر دکتری رفتم گفتن فقط عمل حتی قبول نمیکردن خودشون مجدد کلپو کنن در صورتیکه دستگاهش رو داشتن .
در ضمن کلپو در مطب و پیش دکتر بهتاش خیلی راحت و بدون درد بود .
گفتن برم تا ۶ ماه بعد و نیازی به تست hpv مجدد فعلا نیست .اینکه hpv هم منفی شده الان یا نه رو نمیدونم تا چند ماه دیگه که مجدد تست بدم و امیدوارم اون هم منفی شده باشه چون تو این مدت از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم و زندگیم به شدت تحت تاثیر این بیماری قرار گرفت .
من فقط پاورفیت روزی یه دونه تو این ۵ماه خوردم و زینک و ویتامین سی .
امیدوارم هر کسی که مبتلا هست خوب بشه و البته من به این نتیجه رسیدم خیلیا خودبه خود خوب میشن و سیستم ایمنی بدن باهاش مبارزه میکنه فقط زمان میبره