2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351584 بازدید | 2170 پست
مرسی گلم توکل کردم بخدا هرچی ک خودش بخواد فقط امکان بارداری بعد از عمل هست؟  یا اینکه کلا بخو ...

رحمو در نمیارن عزیزم . اینقدر استرس بخودت نده . منم سین ۲ بودم عمل کردم و دکتر گفت میتونی باردار بشی . اصلا نگران نباش و حتی اگر قرار شد عمل کنی عملش خیلی  سبک هست . 

رحمو در نمیارن عزیزم . اینقدر استرس بخودت نده . منم سین ۲ بودم عمل کردم و دکتر گفت میتونی باردار بشی ...

مرسی گلم واقعت دست خودم نیست همش استرس دارم 

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اگه جواب اومد کمک خواستی بهم بگو منم چندوقت دیگه کولپو دارم

دو سه ساعت دیگه میرم جوابو بگیرم برام دعا کن

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
الهی جواب خوب باشه میدونم همش استرسه لامصب بهم خبر بده چ کردی

نشون دکتر دادم گفت سین2 عمل لازمه ی قسمتی از دهانه رحم بایدبرداشته شه یک ماه وقت گرفتم ازش تا ببینمدکتر بهتر باشه برم اونجا 

شوهرم میگه بریم تهران تعریف بهتاش و زیاد شنیدم ولی نمیدونم چجوریه کولپوسکوپی ی دکتردیگه رو قبول میکنه ازمایشات لازم قبلعمل انجام بدم ببرم یا اونجا انجام بدم کلا نمیدونم چیکارکنم

نشون دکتر دادم گفت سین2 عمل لازمه ی قسمتی از دهانه رحم بایدبرداشته شه یک ماه وقت گرفتم ازش تا ببینمد ...

گیلان آستارا ولی کولپوسکوپیمو اردبیل انجام دادم 

اره رفته بودم دکتر زنان برای اقدام به بارداری یه سری ازمایش نوشت ک hpv مثبت شد و تغییرسلولی نشون داد فرستاد کولپوسکوپی و دکتر فلوشیپ

اولین باربود پاپ و کولپوسکوپی میدادم

علائم خاصی ندارم نه خونریزی غیرطبیعی نه درد هنگام رابطه نه هیچی فقط بعضی وقتا کمرم دردمیکرد اونم وقتایی ک زیاد کارمیکردم حالا نمیدونم ب اون ربط داشت یا نه 

کدوم شهری؟؟؟ علایمت چی بود سین ۲شدی؟؟؟ اولین باره کولپو کردی؟؟؟

اره گف سین دو و عمل سرپایی و جزئی از دهانه رحمو برمیداره ولی شوهرم میگه بریم دکتر بهتر شما تهرانی؟ دکتربهتاش بنظرتون خوبه؟ 

بعد عمل میشه باردارشد؟ و اینکه امکانش هس بعد عمل ک ضایعه هارومیفرستع پاتولوژی دوبارع عمل بخواد؟  من خیلی میترسم

گیلان آستارا ولی کولپوسکوپیمو اردبیل انجام دادم  اره رفته بودم دکتر زنان برای اقدام به بارداری ...

منم از سال ۹۸ درگیرم

عملش سنگین نیست سعی کن استرس نداشته باشی.کدوم تایپ رو داری مگه؟؟؟

اره گف سین دو و عمل سرپایی و جزئی از دهانه رحمو برمیداره ولی شوهرم میگه بریم دکتر بهتر شما تهرانی؟ د ...

من شهرستانم ولی تعریف بهتاش رو شتیدم

اره بعد از عمل میشه باردلر شد ولی ممکنه سرکلاژ نیاز باشه

2810