2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست
سلام عزیزم میدونن این تاپیک قدیمی هست . من خیلی اتفاقی متوجه شدم که اچ پی وی ۱۶ و ۵۲ دارم . با پاپ ا ...

سلام. خوب خداروشکر هنوز پاپ اسمیرتون اوکی هست. کولپوسکوپی رو حتما انجام بدین که اگه دهانه رحم درگیر هست اگه اولش باشه با فریز کردن خوب میشه. ولی من خودم چون متاسفانه دهانه زیاد درگیر شده بود جواب پاپ هم اوکی نبود باید عمل میکردم. این ماه باید تست بدم . برام انرژی مثبت بفرستین 🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. خوب خداروشکر هنوز پاپ اسمیرتون اوکی هست. کولپوسکوپی رو حتما انجام بدین که اگه دهانه رحم درگیر ...

سلام قربونت برم . منم مشکلم دقیقا مثل شماست . امیدوارم جواب تستت نرمال باشه و مشکلی نداشته باشی ‌. دکتر خیلی ترسوند منو . گفت پاپ اسمیر اصلا دلیل نمیشه و بیا برای کلپو ببینم اصلا تو چه مرحله ای هستی . حتی واسم واکسن ننوشت گفت وایسا ببینم جواب کلپو چی میشه . منم خیلی نگرانم ولی تو این شرایط فقط میشه قوی بود و روحیه رو حفظ کرد

مطب های خصوصی دارن یکجا میگه چهارونیم  یکجا میگه سه تومن  این مطب خصوصیام از این داستان سو ...

آره منم خیلی گشتم. من تابستون پارسال گرفتم. الان فک‌میکنم هر دوز ۱.۵ هست‌ باید بگردین دیگه

خدارو شکر 🙏🏽💓انشالله همیشه سلامت باشی  چه کارایی کردین که دفع شد ؟تغذیه و مکمل خاصی داشتین ...

ممنون عزیزم😍

من ۶-۷ ماه پاورفیت مصرف کردم 

ماست پروبیوتیک و‌سبزیجات کلم‌بروکلی قارچ خام‌

چایی سبز‌فراوون مصرف کردم 

قرص ویتامین سی هم مصرف کردم 

2810