2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست

سلام خانما، من حال روحیم به شدت خرابه تو روخدا اگه کسی هست راهنماییم کنه ،من سی ساله و برای چکاب و اقدام به بارداری رفتم متخصص پاپ و hpvدادم، یک درصد فکر نمیکردم جواب hpv مثبت بشه، ولی مثبت شد اونم نوع پرخطر۶۶

خاهش میکنم راهنمایی کنید ، اگر بخوام واکسن بزنم از کجا باید اقدام کنم و تهیه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. من هم قبلش کولپوسکوپی شدم که cin3 بودم هم موقع عمل فرستادن برای پاتولوژی جواب cin1 بود. 

خواهر من جواب پاتولوژی اتاق عملش هم cin3 بود و دکتر بهش گفته فروردین مجدد بیا برای کولپو. یعنی هنوز برطرف نشده؟

خواهر من جواب پاتولوژی اتاق عملش هم cin3 بود و دکتر بهش گفته فروردین مجدد بیا برای کولپو. یعنی هنوز ...

چکاب های بعد از عمل که کلا ۶ ماه ۶ ماه هست. توی جواب پاتولوژی مینویسه که شرایط از قبل چجوری بوده. فک‌میکنم منظور این بوده که cin3 بودن با توجه به لایه ی بیماری که برداشتن. وگرنه یه جای دیگه نوشته شده که تمام مناطق درگیر برداشته شده. اون مهم هست. که معمولا برداشته میشن. نگران نباشین. انشالله دیگه حل شده. فقط استرس رو از خودشون دور کنن 💚

سلام خانما، من حال روحیم به شدت خرابه تو روخدا اگه کسی هست راهنماییم کنه ،من سی ساله و برای چکاب و ا ...

سلام.واکسن ۴ گانه که کمیاب شده ولی اگه پیدا نکردین ۲گانه رو بزنین. درسته ۶۶ هم پرخطره، ولی هنوز تایپ ۱۶ و ۱۸ رو ندارین میتونین واکسن رو بزنین 

سلام.واکسن ۴ گانه که کمیاب شده ولی اگه پیدا نکردین ۲گانه رو بزنین. درسته ۶۶ هم پرخطره، ولی هنوز تایپ ...

ببخشید اصلا اطلاعی راجع به واکسن ندارم ، این دوگانه که فرمودبن هم گارداسیل هست؟ دکتر باید برام بنویسه؟

سلام عزیزان من هفت  ماه دارومصرف کردم  هفت تاپ ویروس اچ پی ویم  پاک شده  هرهفت تا رو  منفی شدم  ازمایش پی سی اردادم اما دهانه رحممو دکترنگاه کرده التهاب داره  امکان سین یک رو داده بنظرتون دلیلش چیه؟؟ منکه منفی شدم میشه  اچ پی ویم التهاب دهانه رحم  خوب بشه کم کم چون ویروس توبدنم نیست دیگه کسی بوده مثل من منوراهنمایی کنید9308303366. ممنون

ببخشید اصلا اطلاعی راجع به واکسن ندارم ، این دوگانه که فرمودبن هم گارداسیل هست؟ دکتر باید برام بنویس ...

دو گانه ایرانی هست. گارداسیل خارجی و ۴ گانه هست که تحریم هستیم. آزاد هم میتونین بگیرین دکتر هم میتونه بنویسه

2810