2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351828 بازدید | 2171 پست
خوب خدارو شكر ، بله امكانش هست ، cin1 چيز خاصي نيست نگران نباش . 

جدی 

ببخشید مگه این ویروس بازابطه منتقل نمیشه اگه شوهرم غیرفعال باشه ولی من فعال باشه منتقل نمیشه دیگه 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
جدی  ببخشید مگه این ویروس بازابطه منتقل نمیشه اگه شوهرم غیرفعال باشه ولی من فعال باشه منتقل نم ...

من واقعا اينارو نميدونم چون دكترا هم خودشون جواب درست به آدم نميدن ولي من خودم از همون اول حساسيت روي رابطه نداشتم و مثل هميشه بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واقعا اينارو نميدونم چون دكترا هم خودشون جواب درست به آدم نميدن ولي من خودم از همون اول حساسيت رو ...

واقعا 

حالا من نزدیک یه ساله رابطه رو تعطیل کردم 

خیلی میترسم خیلی 

من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم  نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارم كولپو كردم و ...

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی منو قبول کنی خواهرمن هم hpv 16 هست و cin 1لطفا منو راهنمایی میکنید 🙏🙏🙏

اصلا نگران نباش هیچی نیست

عزیزم ببخشیددوباره مزاحمت میشم منم مثل شماcin۱هستم 

نمونه بردلریمم ساعت ۶تا۱۲بود 

فعلا ۶جلسه پلاسما اتجام دادم وتخریب سرویکس 

پاورفیتم میخورم 

واکسنم قراره بزنم میشه بگی شماچکارایی انجام دادین تا منفی شدین 

سلام عزیزم  من آبان زایمان کردم، پسرم الان ۵ ماهشه  خدازوشکر سالمه  اول اسفند رفتم ...

سلام آزاده جون ممنون میشم درخواست دوستیمو قبول کنی .. با توجه به تجربیاتتون در رابطه با hpv  به راهنماییت واجب نیاز دارم

سلام دوستان. Hpv های پرخطر حتما باید فالوآپ و پیگیری بشن.و در کل کسانی که ویروس رو دارن باید با تقویت سیستم ایمنی سعی کنن ویروس رو غیر فعال و در مواردی دفع کنن. 

دور کردن استرس،خوردن غذاهای سالم، تامین ویتامین های مورد نظر بدن، ورزش و داشتن روحیه ی خوب 💚

2810