2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست
نه خوب من نزديك ٤ ماهه جراحي كردم با سين٢ ولي همچنان اچ پي وي مثبت هستم

ساراناز عزیز. شما که عمل انجام دادین. الان بعد از عمل دوباره کولپوسکوپی هم شدین؟ دیگه cin هستین؟ یعنی الان دهانه رحمتون دیگه سالم و بدون زخم و ضایعه هست؟ عملتون راحت انجام شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ❤ بچه ها اون دوستمون که گفته بودن ۲ بار عمل کردن جواب ندادن. چرا باید دوباره عمل شن. بعد یه سو ...

نگین جون اون لایه ای که توی جراحی برداشته میشه میدن به پاتولوژی و سلول به سلول بررسی میکنند . اگر خدای نکرده قسمت های بالایی درگیر شده باشه اولا پزشک موقع جراحی تا درصدزیادی متوجه میشه و مناطق آسیب دیده رو خودش برمیداره و باز هم باید منتظر حواب پاتولوژی عمل باشیم. اگر لبه ها آزاد باشه و جواب لبه ها منفی باشه یعنی بالا درگیر نیست. در نهایت تشخیص اصلی با پزشک جراح و جواب پاتولوژی هست.

اینقدر استرس نداشته باش. خیلی راحت تر از اون چیزی هست که داری بهش فکر میکنی

عزیزم ❤ بچه ها اون دوستمون که گفته بودن ۲ بار عمل کردن جواب ندادن. چرا باید دوباره عمل شن. بعد یه سو ...

بعد از عمل دکتر گفت ۶ ماهه دیگه برم پاپ و اچ پی وی تایپینگ بدم.

بعد از عمل کولپو نشدم. به امیدخدا آذر ماه میرم برای چکاپ

به امید خدا متاسفانه تهران نیستم. و شهرهای کوچیک هم از این مشکلات زیاد داره.من حتی به دکتر هم نتونس ...

عزیزم سعی کن حتما آنکولوژیست بیماری های زنان برات جراحی رووانجام بده. تشخیص نقطه های آسیب دیده فقط تخصص آنکولوژیست رو میخواد. متخصص زنان این مهارت و تشخیص رو نداره

عزیزم از حالتون بهمون میگین. و اینکه چرا دو بار عمل کردین و به چه فاصله ی زمانی ای.  

سلام برهمه ببخشید دیر جواب دادم

البته یه سری چیزها رو گفتم عکس یه سری آزمایشم گذاشتم برداشتم

من کلا بی علامت بود و خییلی اتفاقی دکترم متوجه شدcin 3 هستم hpv منفی هم هستم با نظر دوتا انکولوژیست و فوق تخصص زنان خودم اسفند پارسال جراحی کردم بعد ۵ ماه تحت نظر بودن دوباره پاپ دادم سالم اما تو کولپوسکپی برگشت داشتم و دوباره بردم چندتا دکتر نشون دادم و دوباره جراخی کردم

دخترا قرار نیست شرایط من یا هرکسی برای شما هم اتفاق بیفته خوددکتر امینی به من و شوهرم گفت از زمانی که جراحی میکنه من دومین مریضش هستم که انقدر زود برگشت داشت و احتیاج به عمل مجدد داشته پس قرار نیست برای همه پیش بیاد

البته من التهاب  تیرویید دارم خود تیرویید ایمنی بدن پایین میاره و جذب مواد مفید کم میکنه

الان هم تحت نظرم تا ۵ ماه دیگه تا دوباره کولپوسکپی کنم

حتما جای مطمئا ازمایش برید تمام دکتر من باز خوانی آزمایش دادن

و همه آزمایش ها درست بوده

این سری دکتر از داخل رحم تو اتاق عمل نمونه برداری کرده کورتاژ هم کرده و خو شیختانه سلام بود امیداورم با دعایی تک تک شما مشکل منم حل بشه

اضطراب نداشته باشید توکل کنید قوی باشید

به امید خدا متاسفانه تهران نیستم. و شهرهای کوچیک هم از این مشکلات زیاد داره.من حتی به دکتر هم نتونس ...

عزیزم من دکترم عطیه بهمن بود خیلی دکتر خوبیه و اینکه حتما باید دکترت آنکولوژیست باشه عملم خیلی راحته و اون مقدار که آلودستو فقط بر میدارن من همه کسایی که دیدم اینجا خوب شدن و عمل دوم نرسیده حتی خیلی ها دفع مردن پس نگران نباش . اون خانومیم که اینجا به عمل ۲ رسیده شاید نقص سیستم ایمنی داشته یا خیلی عوامل دیگه تاثیر داره

بعد عمل مولتی ویتامین حتما بخور و پاور فیت و غذای سالم حتما دفع میکنی💜

و واکسن اچ پی وی هم بزن من هر دکتری رفتم میگفت بزن چون تاثیر داره هر چی سن بالاتر باشه اثرش کمتره ول ...

مرسی عشقم اما دکترم میگه تو ۳۷ سالگی تاثیری نداره

الان Ahcc میخورم پاورفیت زینک یک عدد ویتامین c هم میخورم

یه قرصم به اسمImmun komplex یه دور خوردم برام اورده بودن اینجا ندیدام

یه مولتی سندروم زیر ۵۰ سالم قرار برام بیارن ببینیم چی میشه

فقط من ahcc و زینک ویتامین c رو بعد صبحانه میخورم

پاورفیت بعد ناهار کسی تجربه داره چه زمانی بهتر هست مصرف ویتامین

سلام دوستان من امروز جواب اچ پي ويم اومد كه بعد از ٤ ماه از عملم ميگذره انجام دادم ، خودم اصلا باورم نميشه hpv 16 و ٥٣ داشتم منفي شده ، خيلي خوشحال شدم فكرشو نميكردم به اين زودي منفي شه ، انشالا ديگه برنگرده ،براي همه شما عزيزاي دل هم دعا ميكنم كه هر چه زودتر خوب شيد . از جواب پاپ اسميرم هم خيلي سر در نياوردم ولي يه چيزايي كمي فهميدم كه التهاب خفيف دارم و چيز خاصي هم توش نديدم تا برم پيش دكتر ببينم چي ميشه 

سلام برهمه ببخشید دیر جواب دادم البته یه سری چیزها رو گفتم عکس یه سری آزمایشم گذاشتم برداشتم من کل ...

انشالا كه خوب ميشي عزيزم و براي هميشه از شر اين مريضي خلاص ميشي ، اميدوارم هميشه سلامت باشي و هيچ مريضي اي ديگه هيچ وقت سمتت نياد 🌹

سلام دوستان من امروز جواب اچ پي ويم اومد كه بعد از ٤ ماه از عملم ميگذره انجام دادم ، خودم اصلا ...

چه قدر خوب راحت شدین دیگه فقط یه سوال مگه میشه باز برگرده ؟؟ من شنیدم منفی یعنی تمومه دیگه و این که کی باید آزمایش بدید دوباره ؟ 

و چه کارایی کردین که منفی شد ؟؟ مولتی ویتامین اینا چی خوردین

چه قدر خوب راحت شدین دیگه فقط یه سوال مگه میشه باز برگرده ؟؟ من شنیدم منفی یعنی تمومه دیگه و این که ...

عزيزم من خودمم دقيق راجع به برگشت ويروس نميدونم كه چقدر واقعا احتمال داره برگرده، چون من پيش چندتا دكتر رفتم يسري گفتن ديگه دفع ميشه و تمام ولي يسري گفتن غير فعال ميشه فقط و احتمال برگشت هست حالامن ١٩ ام ميرم پيش بهتاش حتما ميپرسم اينو ، و اينكه كي بايد آزمايش بدم نميدونم واقعا چون بهتاش اصلا هيچي نميگه فقط گفت هر ٤ ماه يكبار بايد بياي ، ولي فكر كنم تا يكسال ديگه hpv نگيره و ٤ ماه ديگه شايد كلپو كنه ، چون اين سري پاپ اسمير و hpv گرفت ، دقيق نميدونم اينارو، من طي اين ٤ ماه كه عمل كردم دو ماه اول كه هيچ كاري نكردم ، ولي دو ماه دوم ايمونس و پاورفيت و لاكتوفم خوردم ، ميوه و سبزي خوردم ،زياد نه،  تغذيمو رعايت كردم كلا و يه موقع ها ورزش كردم، مثلا هفته اي ٢ بار . و اينكه كلا يك ماه هم هيچ فرآورده حيواني اي نخوردم ، اصلااا، حالا نميدونم چي باعث شد منفي شد ، كارايي كه كردم و يا اينكه خود عمل و يا همش . ولي در كل كاراي خيلي خاصي نكردم چون خيلي نا اميد بودم و خيلي استرس داشتم و اصلا هم نميدونستم كه بعد از چهار ماه چيكار ميخواست بكنه دكتر ، چون از بچه ها هم شنيده بودم كه دكتر بهشون گفته بوده hpv ١٦ شايد تا دو سال بعد از عمل هم طول بكشه كه منفي شه ، كلا نا اميد بودم ، حالا نميدونم چي شد واقعا ، فقط خدارو شكر . واقعا داشتم ديوونه ميشدم. انشالا كه شما هم هر چي زودتر خوب ميشي 

عزيزم من خودمم دقيق راجع به برگشت ويروس نميدونم كه چقدر واقعا احتمال داره برگرده، چون من پيش چندتا د ...

خداروشکر پس انشالله دیگه برنمیگرده چون من اصلا نشنیده بودم که ممکن برگرده خیالت راحت باشه

2810