دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
دخترا رفتم دکتر دید گفت آزمایش نشون میده کل بافت آلوده برداشته و دیگه جای آلوده نیست حتی از داخل رحمم هم نمونه برداشته اونم سالم هست فقط التهاب شدید دارم دوباره انتی بیوتیک داد و گفت دوباره سه هفته دیگه بیام
فقط من برام سوال هست مگه دهانه رحم چقدر که دوسری جراحی کرده یعنی الان کلا برداشته خودش میگه بیشتر از سری قبل برداشته
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دخترا رفتم دکتر دید گفت آزمایش نشون میده کل بافت آلوده برداشته و دیگه جای آلوده نیست حتی از داخل رحم ...
عزيزم منم تو جواب آزمايشم زده التهاب مزمن ،chronic cervicitis و. Chronic endocervicitis. اينا زده شده ولي دارويي استفاده نكردم ، و كلا دكترم هم چيزي نگفت . ولي اندازه هايي كه ازتون برداشته شده براي عمل مخروط برداري توي آزمايش پاتولوژي بعد از عمل زده ميشه
سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم ازمایش اچ پیویم مثبت شده نوع ۵۴ ازکجا باید بفهمم سین ...
عزيزم ٥٤ كم خطر هست و اصولا فقط با زگيل تناسلي خودشو نشون ميده مثل تايپ هاي پر خطر باعث ديسپلازي دهانه رحم نميشه و نياز به كلپوسكوپي نيست ، و كلا هم فقط با كلپوسكوپي ميتونيد متوجه شيد كه به سين رسيده يا نه كه براي تايپ هاي پر خطر هست ، ولي شما باز مشورت كن با دكترت اگر نيازي باشه كه كاري انجام بده حتما براتون انجام ميده ولي در كل اصلا نگران نباشيد ، براي تايپ ٥٤ اصلا جاي نگراني نيست و حتما واكسن گارداسيل بزنيد .
مرسی از پاسخگوییت عزیزم دکتر كلپوسكوپي انجام نداده تست پاپ گرفت که جوابش منفی بود ...
خواهش ميكنم . بله درسته تا سن ٢٦ سالگي و قبل از شروع رابطه بايد تزريق شه ولي الان دكتر به منم كه اچ پي وي پرخطر دارم و جراحي هم كردم گفت بزنم من و همسرم حدودا دو سال پيش خارجيشو زديم منم ٢٨ سالمه ولي همسرم ٣٥ ، خود دكتر به من گفت احتمال اينكه تاثير داشته باشه روي بدنتون خيلي كمه ، و خيلي زياد تاثير نداره ، ولي من گفتم حتي اگر يك درصد هم تاثير داشته باشه ميزنيم ، ولي خوب اكثر دكترا با اينكه دليل قانع كننده اي نداشتن ولي زدنشو پيشنهاد ميدادن ، حالا شما هم هميني كه زدين خوبه ، مهم اينه كه سنتون خيلي زياد نيست و خدارو شكر تايپ هاي پر خطر رو نگرفتين خوبه كه واكسن زدين ، نه كولپوسكوپي اصلا درد نداره، شما برو پيش دكتر آنكولوژي نياز باشه كولپوسكوپي ميكنه من دكترم قبل از بهتاش شيوا وحيدي بود خيلي دكتر خوبيه، التهاب و خارش هم به نظر من ميتونه دلايل زيادي داشته باشه. ولي اينكه بگين حتما اچ پي ويه نه، اينجوري نيست
الان خود من hpv منفی بود اما کولپو سری اول cin یک و سری دوم بعد جراحی cin دو بوده البته من سنم از شما ها خیلی بیشتر به دکتر گفتم بزنم گفت برای تو تاثیر نداره