2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست
تو خودت خوبی عزیزم واسه خاطرِ اون نگاهت مثبتِ، حتما حل میشه گلم نترس همینکه میدونی و کنترلش میکنی ک ...

عزیزم پاپ اسمی رو من تو مقاله ها خوندم زده هر 3 سال یکبار انجام بدید 

چرا لزمایش اچ پی وی رو اجبار نمیکنن و اینکه چقد ب پاپ اسمیر اعتبار هست

عزیزم پاپ اسمی رو من تو مقاله ها خوندم زده هر 3 سال یکبار انجام بدید  چرا لزمایش اچ پی وی رو ا ...

سلام فک‌کنم بخاطر هزینش تجبار نمیکنن پاپ اسمیر خیلی بهش اعتباری نیست بخاطر همین هست که وقتی اچ‌پی وی مثبت باشه میفرستن واسه کولپو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان براي بارداري بعد از عمل ليپ به مشكل نميخوريم ؟؟؟ من بايد عمل كنم ولي بچه ندارم نگران بچم 😭

نگران نباش به مشکل نمیخوری احتمالا نیاز به سرکلاژ باشه ، که حتی منی که عمل هم نداشتم واسه محکم کاری سرکلاز گردم تازه اونم شاید

سلام فک‌کنم بخاطر هزینش تجبار نمیکنن پاپ اسمیر خیلی بهش اعتباری نیست بخاطر همین هست که وقتی اچ‌پی وی ...

مرسی عزیزم من بعد رابطه لکه بینی دارم و تست اچ پی وی دادم و منتظر جواب هستم ونگرانی شدید دارم ایا با معاینه هم میشه تشخیص ضایعات رو پزشک بده

مرسی عزیزم من بعد رابطه لکه بینی دارم و تست اچ پی وی دادم و منتظر جواب هستم ونگرانی شدید دارم ایا با ...

ایشالله که چیزی نیست 

تچ پی وی ربطی هم به لک نداره 

ولی دور از جونتون انواع پرخطر اچ پی وی اصلا هیچ ضایعه ای رویِ پوست ندارن

و اون کدهایی که ضایعه و زگیل ایجاد عمدتا ایجاد میکنن کدهای ۶ و ۱۱ هستن که کم خطرن

ولی اگه لک بعد از رابطه دارین احتمال داره زخم دهانه ی دحم داشته باشبن ولی حواستون باشه که تن به فریز ندین چون فریز منسوخ شده و زخم دهانه ی رحم تو خانمهای جوون خیلی هست و با به سری مسائل میشه کنترلش کرد و به مرور خود بخود بهنر میشه در صورتی که فریز اصلا خوب نیست و سلولهای دهانه ی رحم رو ازبین میبره و دقت تست رو میاره پایین

من نمیدونستم و این دکتهای بیسواد من رو دوبار فریز کردن

ایشالله که چیزی نیست  تچ پی وی ربطی هم به لک نداره  ولی دور از جونتون انواع پرخطر اچ پی ...

عزیزم منم 19 سالگی ی بار فریز شدم من اون موقع هیچ اطلاعاتی نداشتم و فک میکردم بهترین کارو انجام میدم حقیقت الان نگران این هستم نکنه سرطان دهانه رحم گرفتم من 3 سال پشت هم پاپ دادم ک نرمال بود ولی چیزی ک منو خیلی ترسونده روابط ازاد شوهرم در گذشته بوده خیلی ترسیدم

عزیزم منم 19 سالگی ی بار فریز شدم من اون موقع هیچ اطلاعاتی نداشتم و فک میکردم بهترین کارو انجام میدم ...

نه نگران نباش

بزار جواب تستت بیاد بعد بهش سعی کن فکری نکنی 

نه بابا سرطان نمیشه به این زودی ها دور از جوت

نه نگران نباش بزار جواب تستت بیاد بعد بهش سعی کن فکری نکنی  نه بابا سرطان نمیشه به این زودی ه ...

عزیزم اگ ویروس 16 رو بگیری و بدن دفع کنه مصونیت ایجاد میشه یا ممکنه دوباره هم ایجاد بشه هنون مدل

واینکه تمام کسانی ک روابط ازاد دارن  ویروس خطرناک 16 و 18 رو دارن

سوال اخر از زمان ورود اچ پی وی چقد طول میکشه سرطان مهاجم پیش بیاد

شرمنده بابت سوالاتم 

عزیزم اگ ویروس 16 رو بگیری و بدن دفع کنه مصونیت ایجاد میشه یا ممکنه دوباره هم ایجاد بشه هنون مدل وا ...

سلام 

خواهش میکنم بله ممکنِ دوباره بگیره کسی

پس بهترِ که واکسن بزنید واکسن گارداسیل منم زدم 

نه لزوما هرکسی که روابط آزاد داره بگیره بستگی به این داره که طرف مقابلش هم داشته باشه یا نه ولی صد در صد احتمااالش خیلی خیلی بیشترِ که الوده به این کدها یا کدهای دیگه ی اچ می وی بشه پس بهترِ روابط رو کنترل کرد و حتما واکسن زده چون واکسن هم صد درصد نیست بعدا اینکه فقط ۴ تا کد ۱۶ و ۱۸ و ۶ و ۱۱ رو داره و جلوی بقیه ی کدها رو نمیگیره

و در مورد سرطان نمیدونم بهترِ که آدم تحت نطر باشه شاید یه نفر هیچ وقت مشکلی پیش نیاد واسش ولی کسی مشکل پیدا کنه پس بهترِ که آدم تحت نظر باشه که اگه قرارِ مشکلی پیش بیاد ادم زود بفهمه و جلوش رو بگیره و همون اولش مداوا کنه

سلام  خواهش میکنم بله ممکنِ دوباره بگیره کسی پس بهترِ که واکسن بزنید واکسن گارداسیل منم زدم&n ...

ممنون بابت جوابت عزیزم 

من متاسفانه ازدواج و بارداری زیر 18 سال رو داشتم و همسرم شرکای جنسی متعدد 

واقعا خیلی ترسیدم سنم هم 31 سال من ازمایش پاپ اسمیرو مرتب انجام دادم و از اخرینش 3 سال میگذره البته توصیه پزشک بود ک 3 سال یکبار انجام بدم من ب دلیل لکه بینی بعد رابطع و تو طول دوره نو نت سرچ کردم و متوجه شدم اچ پی وی چیه خیلی خیلی نگرانم دکتر خودم متخصص انکولوژی هستش و هیچ توصیحی در مورد این ازمایش نداد

اخرین معاینه هم 2 سال پیش بود و دهانه رحم رو سالم تشخیص داد

الان واقعا نا امید شدم و ترس شدید ک نکنه من مبتلا ب سرطان هستم و پیشرفته شده 

تنها امیدم همین پاپ اسمیر هست ک ب طور مرتب انجام دادم و همه نرمال بوده ب نظرت میشه ب پاپ اعتماد کنم تو 5 سال گذشته 3 پاپ اسمیر نرمال دارم

ممنون بابت جوابت عزیزم  من متاسفانه ازدواج و بارداری زیر 18 سال رو داشتم و همسرم شرکای جنسی مت ...

خواهش میکنم 

اول اینکه اصلا هول نکن چاره ی رفع این همه استرس رفتن دکتر و یه معاینه هست و اینبار حتما از دکتر بخواه واست تست اچ‌پی وی انجام بده 

دومین نساله اینِ که هر لک بینی ای نشونه ی سرطان نیست خیلی مسائل دیگهدهم میتونه لک بینی ایجاد کنه 

و سومین مساله که در مورد پاپ اسمیر ،نمیتونم قطعی بگم به نظرِ خودِ مک پاپ اسمیر دقت نداره اصلا چون من هرسال پاپ اسمیر میدادم و همیشه یه جزیی التهاب نشون‌میداد که دکتر میگفت عادی ولی وقتی به صورت اتفاقی تست اچ پی وی دادم و فهمیدم مثبت هستم و یه کد پرخططرو دارم رفتم واسه کولپوسکوپی و علیرغم پاپهای کاملا نرمال تغییرات سلولی داشتم 

و در مورد دکترها بگم واقعا متاسفم که ونقدر بی مسیولیت هستن که در مورد یه همچین‌مساله ی مهمی هیچ اگاهیی به خانما نمیدن من از سال ۸۸ پیشدکتر زنان میرفتم و چندین دکتر عوض کردم ولی یکی از یکی بی مسیولیتتر که هیچوقت هیچ کدوم حرفی از این موصوع نزدن و وقتی من اتفاقی اصلا فهمیدم که یه همچین تستی هم هست تازه اونجا دکتر شروع کرد واسه من توضیح دادن اونم وقتی خودم پرسیدم!!!

شما بدون استرس و با حفظ آرامش بعد عید یه تست اچ‌پی وی بده که به نظرِ من هیچ مشکلی نیست و شما احتمالا جز التهاب و شاید زخم چیز دیگه ای نداری

و حتما واکسن بزن

خواهش میکنم  اول اینکه اصلا هول نکن چاره ی رفع این همه استرس رفتن دکتر و یه معاینه هست و اینبا ...

مرسی عزیز دل من ب دکترم زنگ زدم برا تست اچ پی وی و گفتن ک ازاده و خودت برو ازمایش رو انجام بده و جواب رو برام بیار 

جواب ازمایش اچ پی وی دو روز دیگ حاصر میشه من تست اچ می وی رو دادم ولی ب تنهایی و بدون پاپ اسمیر

توکل بخدا ولی کاش دکترم اطلاع رسانی میکرد

2810