خواهش میکنم
اول اینکه اصلا هول نکن چاره ی رفع این همه استرس رفتن دکتر و یه معاینه هست و اینبار حتما از دکتر بخواه واست تست اچپی وی انجام بده
دومین نساله اینِ که هر لک بینی ای نشونه ی سرطان نیست خیلی مسائل دیگهدهم میتونه لک بینی ایجاد کنه
و سومین مساله که در مورد پاپ اسمیر ،نمیتونم قطعی بگم به نظرِ خودِ مک پاپ اسمیر دقت نداره اصلا چون من هرسال پاپ اسمیر میدادم و همیشه یه جزیی التهاب نشونمیداد که دکتر میگفت عادی ولی وقتی به صورت اتفاقی تست اچ پی وی دادم و فهمیدم مثبت هستم و یه کد پرخططرو دارم رفتم واسه کولپوسکوپی و علیرغم پاپهای کاملا نرمال تغییرات سلولی داشتم
و در مورد دکترها بگم واقعا متاسفم که ونقدر بی مسیولیت هستن که در مورد یه همچینمساله ی مهمی هیچ اگاهیی به خانما نمیدن من از سال ۸۸ پیشدکتر زنان میرفتم و چندین دکتر عوض کردم ولی یکی از یکی بی مسیولیتتر که هیچوقت هیچ کدوم حرفی از این موصوع نزدن و وقتی من اتفاقی اصلا فهمیدم که یه همچین تستی هم هست تازه اونجا دکتر شروع کرد واسه من توضیح دادن اونم وقتی خودم پرسیدم!!!
شما بدون استرس و با حفظ آرامش بعد عید یه تست اچپی وی بده که به نظرِ من هیچ مشکلی نیست و شما احتمالا جز التهاب و شاید زخم چیز دیگه ای نداری
و حتما واکسن بزن