2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزاده جان الان اوضاعت چطوره؟ بعد از زايمانت سين چه تغيير ي كرده بود عمل شدي؟ 

سلام عزیزم نگران نباش اگه مثبت بشی هم نشانه سرطان نیست . خیالت راحت. من الان یکسال از زایمانم گذشت و تازه کولپو دادم که سین یک و دو بودم ولی تست اچ پی وی هنوز مثبته هنوز ۱۸ رو دارم . بهتاش گفت بیا یه کوچولو عمل کن گفتم باشه قراره آذر یا دی عمل کنم ولی آسترس کرونا رو دارم میترسم از کرونا 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
سلام عزیزم نگران نباش اگه مثبت بشی هم نشانه سرطان نیست . خیالت راحت. من الان یکسال از زایمانم گذشت و ...

عزيزم خيلي خوشحال شدم واست خدا حفظ كنه كوچولوتو. منم كلپو دادم ديروز ولي جوابش پنجشنبه مياد دكتر گفت ظاهر خوبه شايد يك دو باشي ديگه منتظرم جواب پاتولوژي بياد خدا كنه خوب باشه ولي اگه عملي هم باشم با اينكه بچه ندارم ميرم عمل ميكنم چون بار روانيش اذيتم ميكنه  ... عزيزم تو كه خداروشكر ني ني داري ديگه برو ي لايه بردار و خيالت رو راحت كن  

انشااالله سر فرصت عمل ميكني و خوب ميشي💗

عزيزم خيلي خوشحال شدم واست خدا حفظ كنه كوچولوتو. منم كلپو دادم ديروز ولي جوابش پنجشنبه مياد دكت ...

الان از کرونا میترسم که برم اتاق عمل 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
سلام عزیزم نگران نباش اگه مثبت بشی هم نشانه سرطان نیست . خیالت راحت. من الان یکسال از زایمانم گذشت و ...

عملش چجوره بعد اینکه ممکنه پاپ نرمال باشه ولیcon 2یاcin3 کولپو یاشه.؟؟

استرس دارم

پارسال هم پاپ اسمیر نرمال بود هم اچ پی وی منفی ممکنه تو ۱سال بشهcin 2یاcin3..اچ پی وی تایپ ۶۸ هست

عزيزم خيلي خوشحال شدم واست خدا حفظ كنه كوچولوتو. منم كلپو دادم ديروز ولي جوابش پنجشنبه مياد دكت ...

من بدبخت اگه به اون مرحله برسن چیکار کنم.نامزدم هنوز.فعلا هم قصد ازدواج ندارم

الان از کرونا میترسم که برم اتاق عمل 

ميگم كه اگه دارو مصرف كني شايد برگردي سين يك و نياز ب عمل هم نداشته باشي، هرچند خود من از دارو خوردن هم دل خوشي ندارم و اگه با عمل راحت ميشم ترجيح ميدم عمل كنم ، اخه من بيچاره pco هم بودم و قرص ضدبارداري ميخوردم كه الان ميگن همين قرص هم ويروسو پايدار ميكنه نميدونم چ كنم

پاپ زياد ربطي نداره فك كنم و اصلش همون كلپو هست، ٦٨ فك نكنم زياد خطري ايجاد كنه بيشتر هجده و شونزده ، من هجده و چندتاي ديگه رو دارم 

منم پاپم نرمال بود ولي توي كلپو ي نقطه سفيد شد كه نمونه گرفت واس همين فك كنم پاپ اسمير زياد دقيق نيست برو حتما كلپو كن 

برو اول درمان كن و تحت مراقبت باش هروقت شرايطت اوكي بود بعد ازدواج كن 

نامزدتم واكسن بزنه حتما 

عزیزم درخواست منو قبول کن بتونم بهت پیام بدم.توضیح بدم برات

گلم اگه میتونی من راهنمایی کن.خواهرم چند تا زگیل زده بود به دکتر زنان نشون داده دکتر بدون هیچ آزمایشی گفته زگیل تناسلی هست.و یه دارو پماد مانند براش تجویز کرده حالا اون زگیلا رفته آیا آزمایشی چیزی باید انجام بده یا نه؟

پاپ زياد ربطي نداره فك كنم و اصلش همون كلپو هست، ٦٨ فك نكنم زياد خطري ايجاد كنه بيشتر هجده و شونزده ...

یعنیی ممکنه من پارسال پاپ نرمال بود بعد اچ پی وی هم منفی بعد تو ایم ۱سال که گرفتم ۱دفعه بگه cin3..در عرض ۱سال میشه مگه.۱خانومی اینجا گفت اگه مثلا در حال حاضر cin3باشی پاپ اسمیرت نرمال در نمیاد مشکوک میشه

برو اول درمان كن و تحت مراقبت باش هروقت شرايطت اوكي بود بعد ازدواج كن  نامزدتم واكسن بزنه حتما ...

زده واکسن.آخه اینجور که شما میگید سریع باید ازدواج کنی بچه بیاری آدم هول میکنه.آخه مثلا من شاید بچه نخوام فعلا.سنمم کم نیست ۲۹ سالمه.ولی تا ۴سال آینده همش مشغول درسم و فکری واسه بچه اینا ندارم.

به ۱۰۰تا دکتر دایرکت دادم ۱نفر روهنمایی کنه که تا فردا از استرس نمیرم انگار زورشون میاد

یعنیی ممکنه من پارسال پاپ نرمال بود بعد اچ پی وی هم منفی بعد تو ایم ۱سال که گرفتم ۱دفعه بگه cin3..در ...

اره احتمالش كمه كه اينجور باشه منم پاپم نرمال بود و دكتر گفت احتمالا سين يك باشي ولي بازم تا جوابم بياد معلوم نميشه تو هم نگران نباش اگه پاپت نرماله نشونه خوبيه و ويروستم زياد جدي نيس، قبلا ازدواج كرده بودي؟

2810