2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست
دکتر گفت باید سریعتر دهانه رحممو در بیارن  کسی دکتر قهقایی رو میشناسه ایشون برای پنجشنبه بهم و ...

رایان جونم مگه شماره اچ پی وی چندم مثبت شده بود؟

مطمئن هستم با چیزهایی که از زندگیت تعریف کردی و با اون همه سختی واقعا صبور بودی از این مرحله هم به آسونی رد میشی و زندگی روی خوش رو مجددا نشونت میده عزیزدلم

انشالله همیشه خداوند یارت باشه عزیزم

شوهر جان نظرش چیه ؟

امیدوارم اون یارو یاورت باشه 

واقعا دلداری و پشت خانم ها بودن مردها میتونه هر مشگلی رو حل کنه و دلگرمی بزرگی برای ما باشه

رایان جونم مگه شماره اچ پی وی چندم مثبت شده بود؟ مطمئن هستم با چیزهایی که از زندگیت تعریف کردی و با ...

عزیزم نوع ۳۱ رو دارم

همسرم خیلی مواظبم هست و هوامو داره

دیروز بعد از قهقایی جوابمو به دکتر یارندی نشون دادم و ایشون نظرشون این بود که نمونه ها رو از ازمایشگاه بیمارستان ارش بگیرم و ببرم یه ازمایشگاه دیگه هم نگاه کنند ببینه نظر اونا چیه 

یه حرف امیدوار کننده زده بود و اون این بود که ممکنه بخاطر کیست آندومتریوزی که من دارم جوابم اینطوری در امده باشه 

حالا دیگه توکل به خدا ببینم چی میشه 

برام دعا کنید 

هر اتفاقی بیوفته میام براتون مینویسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نوع ۳۱ رو دارم همسرم خیلی مواظبم هست و هوامو داره دیروز بعد از قهقایی جوابمو به دکتر یارندی ...

خدارو شکر عزیزم همه چیزهایی که میگی واقعا امیدوارکننده ست حتما یک آزمایشگاه دیگم ببر . توکل به خدا 

عزیزم نوع ۳۱ رو دارم همسرم خیلی مواظبم هست و هوامو داره دیروز بعد از قهقایی جوابمو به دکتر یارندی ...

عزيزم چه قدر خوشحال شدم ان شاالله كه چيزي نيست عزيزم😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزيزم جاي نگراني نداره بايد احتمالا جراحي بشي كه خيلي ساده است يكي از بچه هاي همين گروه رفته بود و خ ...

سلام مینا جون
شما اچ پی وی شماره چنده؟چرا رفتی دوباره کلوپوسکوپی؟جوابش کی حاضر میشه؟

سلام مینا جون شما اچ پی وی شماره چنده؟چرا رفتی دوباره کلوپوسکوپی؟جوابش کی حاضر میشه؟

عزيزم من ١٨ دارم 

فروردين رفتم كلوپو زده بود cin كه درجه اش مشخص نشده 

دكتر مجدد برام شهريور نوبت زد 

ديروز انجام دادم 

نظر خودش cin1 ولي دفعه قبل كه ازمايشگاه نتونست درجه رو مشخص كنه اين دفعه فرستاد دنا 

توكل به خدا هفته ديگه جوابش مياد ان شاالله كه منفي باشه

بله من کولپو کردم و رو cin 3 عمل کردم

عزيزم شما الان مشكلي نداري ديگه ؟ فكر كنم ٢ سال پيش جراحي شدي؟ بچه داري؟ 

دوستان امروز میخوام برم نظر دکتر مدرس گیلانی رو ببینم چیه، کسی ایشونو میشناسه؟ کارش خوبه؟

مدرس گيلاني 

اميني مقدم

بهتاش 

فرزانه

فكر ميكنم معروفن تو تهران 

من خودم روزي كه متوجه شدم به هر ٤ نفر زنگ زدم گفتم هر كدوم زودتر نوبت داد ميرم 

كه رفتم پيش اميني مقدم و راضي ام ازش 

ولي خدايي نكرده مجبور بشم جراحي بشم مطمينا پيش چند نفرميبرم  و هر كدوم بهتر باشه ميرم پيشش 

تعريف بهتاشو خيلي شنيدم 

دوستان يه سوال دارم 

من اولين بار كه رفتم كلوپو 

در حد لكه بيني خونريزي داشتم ولي اين دفعه خيلي خونريزي داشتم طوري كه يكي رو صدا كرد اومد تميز كرد اتاق رو( البته ببخشيد ميگم) و اومدم خونه كلا كثيف شده بودم 

به نظرتون طبيعيه؟ 

شما خونريزيتون زياد بود؟

مدرس گيلاني  اميني مقدم بهتاش  فرزانه فكر ميكنم معروفن تو تهران  من خودم روزي كه ...

عزیزم واقعا ازت ممنونم 

مدرس گیلانی رو‌پیدا نکردم از امینی مقدم وقت گرفتم واسه ساعت ۶ 

ممنونم از اطلاعات خوبی که دادی💖

نه عزیزم چیز خاصی نداده فقط گفته قلیون و الکل ممنوع قرص زینک و و یتامین c هفته ای دوبار بخورم ور ...

دقیقا به منم قرص زینک و ویتامین سی داد هفته دوروز ولی دوزش رو نگفت اخه ویتامین سی دوز بندی داره

میشه دوزش رو بهم بگین

من ایمنیس هم میخورم به نظرتون همون سی و زینک کافیه؟

2810