2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم منم شوهر ندارم و رابطه ايي ندارم چندين ساله منم فقط ليزر ميرم خدا ازشون نگذره كه دستگاهاش ...

عسل جان ببخشید این سوال رو میپرسم یعنی شما دوشیزه هستین و این بیماری رو گرفتین؟

سلام دوستان  دلم پر از غصه هست پیشاپیش معذرت میخوام برای پر حرفیم  میخوام باهاتون درد دل ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم از چیزایی که گفتین و امیدوارم که همیشه واستون زندگی بهترینهارو بخواد و این بالا و پایین رفتنها هم جزو زندگیِ و هیشکی هم مستثنی نیست

اول اینکه عزیزم خدمتتون بگم که شما در اولین فرصت بهتر که با یه متخصص زنان گرایش انکولوژی یه ویزیت داشته باشین 

دوم اینکه اصلا و ابدا جای نگرانی خاصی نیست شما در بدترین تبپها هم اگه تحت نظر دکتر باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد 

من خودم پیش دکتر شیوا وحیدی کولپورو انجام دادم و واقعا از اخلاق و آرامشی که ایشون داشتن راضی بودم

دوست عزیزم متاسفانه خطای همسران دامن مارو در این مساله میگیره بدون اینکه هیچ گناهی کرده باشیم باید ت ...

خانوم عزیز من یه بار کامل واستون توضیح دادم که نمیشه حکم قطعی داد که این ویروس از چه طریقی به بدن منتقل میده و قبلا هم بهتون گفتم که نمیدونم روابط شما و شوهرتون در چه مرحله ای هست ولی من بیشتر از دوتا چشمم به شوهرم اعتماد داارم و حتی احتمال اینکه من گرفته باشم و به ایشون انتقال داده باشم رو خیلی بیشتر میدونم پس لطفا در مورد همسر خودتون و خطاهای احتمالیشون حکم بدین و واسه همه یه جور نسخه نپیچین

ضمنا خدمتتون عرض کنم که بنده با تیپ 53 آلوده هستم و با کولپو فهمیدم که تغییرات تو دهانه ی رحمم رو به حالت CIN رفته که خداروشکر فعلا رو CIN 1 مونده پس میبینید که من نه کد 16 و نه 18 رو دارم ولی به دچار تغییرات شدم!

پس هر کسی که با ویروس اچ پی وی آلوده شده باشه حتی با کدهای 6 و 11 که از نوع کم خطر هستن حتما باید کولپوسکوپی بشه و نمیشه که چشم بسته چیزی رو توصیه کرد!

بنظرم خيلي ساله كه اين ويروسو دارم  حد اقل ١٠ سال  يعني ميشه دفع بشه  اين دكتر كه ...

عزیزم واسه سرطان دهن یا مقعد نمیشه کاری کرد و باید سپرد به زمان و تقویت سیستم ایمنی خیلی میتونه راهگشا باشه ضمنا بیشتر تیپهای این ویروس فقط دهانه ی رحم رو درگیر میکننن اون مواردی که شما میگین بیشتر مربوط به تیپ 16 میشه

البته در مورد مقعد رو هم اگه کسی رابطه از اون ناحیه داشته توصیه میشه که از اون ناحیه هم تست پاپ بده 

درست مثل پاپ اسمیر دهانه ی رحم

نه عزیزم هیچ علایمی نداشتم و ندارم  هر سال پاپ میدمو سالمم ۱۰ سال پیش ازدواج کردم  ...

اتفاقا خیلی احتمالش هست که از اپیلاسیون یا دستگاههای لیزر بیرونی که درست ضدعفونی نشدن یا حتی از استخر گرفته باشین 

من خودم 99 درصد مطمئنم که از لیزر گرفتم

عزيزم نگران نباش  تو ١٠ سال حتما پاپ نشون ميداد  و اين ويروس رو اخيرا گرفتي و مطمين باش ...

شما فقط باید تحت نظر باشین

درستِ کاملا الان خیلی خیلی از اپیلاسیون احتمال انتقال بالاست و لیزر 

من حتی با یه دکتر ایتالیایی صحبت کردم این اواخر 

گفت حتی این ویروس رو توی آب استخر یه مجموعه ی ورزشی که میزان استانداری از کلر رو نداشته پیدا کردن!

الهی شکر عزیز دلم چقدر عالی که روحیه تو به دست آوردی  ممنونم برام نوشتی❤️ امیدوارم منم هر چه& ...

خوب میشی اصلا چیز خاصی نیست میتونم بگم الان قریب به اتفاق 90 درصد مردم تو جامعه به یکی از تیپهای این ویروس آلودن فقط شما نیستین که 

خانوم عزیز من یه بار کامل واستون توضیح دادم که نمیشه حکم قطعی داد که این ویروس از چه طریقی به بدن من ...

بله عزیزم دقیقا شما درست میگین یکبار اومدین و جواب منو بطور کامل دادین و دلیل اینکه الان اومدین بدون اینکه من دیگه چیزی بگم  دوباره جواب همون پیام من رو میدین و تندی میکنید رو متوجه نشدم

همیشه آدم ها چوب اعتماد بالاشون رو میخورن

فکرکنم اینجا نیومدیم که به هم تندی کنیم و همدیگرو ناراحت کنیم

خواهشا شما دیگه اگه احیانا من سوالی کردم جوابم رو ندین لطفا که اذیت نشین

نيلي جان شما براي كنترل داروي خاص يا وبتامين چي مصرف ميكني؟چي داده بهتاش بهتون؟ از نظر تغذيه چيكار م ...

نه عزیزم

چیز خاصی نداده

فقط گفته قلیون و الکل ممنوع

قرص زینک و و یتامین c هفته ای دوبار بخورم

ورزش

خواب و زندگی سالم

گفت استرس و کم خوابی باعث ضعف سیستم ایمنی میشه

❤️❤️
بله عزیزم دقیقا شما درست میگین یکبار اومدین و جواب منو بطور کامل دادین و دلیل اینکه الان اومدین بدون ...

اینکه چطور مبتلا شدیم اهمیتی نداره

مهم پیدا کردن راههای خوب برای درمان ه عزیزم

❤️

❤️❤️
2810