2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم خيلي ساله كه اين ويروسو دارم  حد اقل ١٠ سال  يعني ميشه دفع بشه  اين دكتر كه ...

رایان جون از کجا میدونی ده ساله داری؟

علائم خاصی داری مگه؟

یعنی ده ساله داری ولی رو تست pap منفیه؟

رایان جون از کجا میدونی ده ساله داری؟ علائم خاصی داری مگه؟ یعنی ده ساله داری ولی رو تست pap منفیه؟

نه عزیزم هیچ علایمی نداشتم و ندارم 

هر سال پاپ میدمو سالمم

۱۰ سال پیش ازدواج کردم 

مطمعنم همسرم توی ازدواج هیچ رابطه دیگه ای نداشته خودمم همینطور پس تحتمال میدم اونموقع گرفته باشم

مگر اینکه از اپیلاسیون گرفته باشم من ماهی بکیار اپیلاسیون میرفتم 

نه عزیزم هیچ علایمی نداشتم و ندارم  هر سال پاپ میدمو سالمم ۱۰ سال پیش ازدواج کردم  ...

عزيزم نگران نباش 

تو ١٠ سال حتما پاپ نشون ميداد 

و اين ويروس رو اخيرا گرفتي و مطمين باش از اپيلاسيون هست 

من خودم بنا به دلايلي كه نميتونم توضيح بدم مطمينم اين موضوع از همسرم نيست و تنها راه اپيلاسيون هست 

و اينكه حتي ممكنه راه هاي انتقال ديگه هم باشه كه كشف نشده باشه 

درضمن نوع ٣١ اصلا خطرناك نيست 

نوع١٦ و ١٨ خطر داره كه من ١٨ دارم و اونم راه درمان داره و جاي نگراني نداره 

من ابتدا كه فهميدم خيلي نگران بودم ولي الان ميدونم جاي نگراني نداره خداروشكر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خانمها کسی میدونه ایا با درآوردن رحم این مشکل تموم میشه یا نه

بله اگر پيش روي بيشتر از سين٣ نباشه دكتر به من گفتن با در اوردن رحم همچي تمومه تازه تو اون مرحله بازم سعي ميكنن در نيارن رحم رو. ولي اگر بچه نخوايد رحم رو در ميارن و تموم

نه عزیزم هیچ علایمی نداشتم و ندارم  هر سال پاپ میدمو سالمم ۱۰ سال پیش ازدواج کردم  ...

عزيزم منم شوهر ندارم و رابطه ايي ندارم چندين ساله منم فقط ليزر ميرم خدا ازشون نگذره كه دستگاهاشونو ضدعفوني نميكنن و ما هم كه بي اطلاع هستيم از راه هاي انتقال

من هم مثل سما خيلي نگران بودم تقريبا اميد به زندگيم رو از دست داده بودم چون كلا ادم بي روحيه ايي هستم چندين دكتر رفتم با اينكه نوع پرخطر رو دارم (نوع٥٢)تمامي دكتر ها به اتفاق معتقد بودن با تقويت سيستم ايمني انشالله از بدن خارج ميشه آخرين دكترم هم بهتاش بود كه خيلي عادي با اين قضيه برخورد كرد و اين خيالمو راحتتر كرد.الان خدا رو شكر خيلي حال روحيم بهتره 

عزيزم منم شوهر ندارم و رابطه ايي ندارم چندين ساله منم فقط ليزر ميرم خدا ازشون نگذره كه دستگاهاش ...

دقيقا همينطوره عزيزم اصلا جاي نگراني نداره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزيزم منم شوهر ندارم و رابطه ايي ندارم چندين ساله منم فقط ليزر ميرم خدا ازشون نگذره كه دستگاهاش ...

الهی شکر عزیز دلم چقدر عالی که روحیه تو به دست آوردی 

ممنونم برام نوشتی❤️

امیدوارم منم هر چه زودتر به اوضاع مسلط بشم و خودمو جمع و‌جور کنم

عزيزم نگران نباش  تو ١٠ سال حتما پاپ نشون ميداد  و اين ويروس رو اخيرا گرفتي و مطمين باش ...

عزیزم بی اندازه ممنونم برام نوشتی 

خدا کنه تازه گرفته باشم و زود دفع بشه

امیدوارم منم مثل شما خیالم راحت بشه 💖

عزیزم چطوری از بهتاش تونستی وقت بگیری 

من خیلی تماس میگیرم مدام اشغاله 

باید حضوری برم؟

اره چون انقدر تبلیغ کرده که خب همه میشناسنش اما واقعا بی وجدان و پول پرسته اینم همه میدونن بنده خدا. ...

اطرافیان ما هر کی رفته راضی بوده شما مشکل داری باهاش دلیل نمیشه دید بقیه رو خراب کنی🤨🤨🤨

2810