2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351872 بازدید | 2171 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید دیر دیدم من ۱۶رو داشتم و خود زگیل هم داشتم. بعد عفونتهای شدید که آخرم cin3 شدم جراحی شدم و تا ...

عزیزم من امروز کلپوسکومی شدم تغییر رنگ داد ودکار گفت حتنا رحمت درگیر شده 

زگیلارو ازبین بردم 

میشه ازعملش بگی 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
سلام فک‌کنم بخاطر هزینش تجبار نمیکنن پاپ اسمیر خیلی بهش اعتباری نیست بخاطر همین هست که وقتی اچ‌پی وی ...

سلام عزیزم خوبی  نمیدونم حاطرت هست یانه تواین‌تاپیک باهات حرف زدم بالاخره زایمان کزدم ورفتم واسه تشخیص تایپ که ۳۱بود دیروز کلپو انجام دادم دکترم گفت تقریبا همه جا سفیدشده دیگه نمیدونم cinچندم فعلا 

کاملا حالت رو درک میکنم تا حالا بیوپسی شدی؟ ببین منم مشکل شمارو دارم که عفونتم خوب نمیشه؟ بهداشت ج ...

عزیزم نمیدونم منویادت میاد یانه من توبارداریم تواین تامیک خیلی باشماصحبت کردم 

بعدزایمانم رفتم واسه تشخیص تایپ وکد ۳۱بود وقتی رفتم واسه کلپوسکومی متاسفانه تغییر رنگ داد دکترم یه خرده ترسوندم از دوجا هم نمونه برداشت ساعت ۱۲و۶ 

عزیزم من ۳۷ سالمه پرخطر داشتم تایپ۳۱ پیشرفت کرده بود cin3 شده بودم عمل کردم بافت الوده رو برداشتن ( ...

عزیزم میشه جواب بدی 

من ۲۴سالمه تایپ ۳۱ دارم 

چهارساله ترشحات سبز دارم ودوبار زخم فریز کردم درنهایت توبارداری دوم زگیل زدم 

سه شنبه هفته قبل کلپو شدم که دکترم گفت دهانه رحمت تغییررنگ داد واز دو جا نمونه برداشت تونمونه زد ساعت ۶ و۱۲ 

من متاسفانه نمیتونم برم پیش بهتاش چون کرمانشاهم 

همسرتونم آزمایش دادن ؟؟؟ 

عزیزم میشه جواب بدی  من ۲۴سالمه تایپ ۳۱ دارم  چهارساله ترشحات سبز دارم ودوبار زخم فریز ک ...

سلام عزیزم 

الان چند وقت از زایمانتون میگذره ؟ جواب بیوبسی آمده ؟ 

ساعت ۶ و ۱۲ اشاره به جایی از دهانه رحم که ازش نمونه بر میدارن داره 

سلام عزیزم  الان چند وقت از زایمانتون میگذره ؟ جواب بیوبسی آمده ؟  ساعت ۶ و ۱۲ اشاره به ...

من سه ماهه زایمان کردم 

جواب بیوبسی یازدهم‌میاد 

دکترم میگفت خیلی کم پیش میاد hpvبه دهانه رحم بزنه وجزو موارد نادره و مامایی هم که جلو دستش بود گفت تواین یکسال که اینجام تو اولین نفری که اینجوری به دهانه رحمت زده 

من دوتا زایمانم داشتم همش نگران اینم کل رحمم درگیر شده باشه 

شماالان خوبه حالت 

نه عزیزم همسرم آزمایش نداد

آخه hpvجوریه که منتقل میشه پس چجوری همسرتون آزمایش ندادن چون اونم به هرحال باید دفع کنه دیگه 

عزيزم من بعد از ٤ ماه از عملم كه گذشت پاب اسمير و اچ پي وي دادام كه عالي بود.  و اچ پي ويم منفي ...

عزیزم من cin1م 

امکانش هست خوب بشع 

2810