2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست
سلام عزیزم من نوع ۳۱ بود عملم ۷ تومن شد خیلیم راحت بود اصلا دردم نداره همون روز هم مرخص شدم از بیمار ...

ناحیه بالاتر رو از کجا میفهمن درگیر شده یا نه؟ اگه شده باشه میدونین درمانش چیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم شرایطم مثل شماست. مجرد هستم. بیمارستان گیر نمیده؟ چون من تهران هم نیستم . البته من cin3 هستم و ...

مب بیمارستان خصوصی عمل کردم گیر ندادن فقط دکتر پزشک قانونی یه نامه میده که اوکی باشه اگه مجردی ولی خیلی ساده بود برای من ناحیه آلودرو برداشت و دی باید برم برای تست پاپ و اچ پی وی انشالله که دفع شده 

ناحیه بالاتر رو از کجا میفهمن درگیر شده یا نه؟ اگه شده باشه میدونین درمانش چیه 

عمل میکنن و بعد ناحیه آلودرو میفرستن آزمایشگاه بعد چند هفته جواب میاد معلوم میشه من هرکیو دیدم کلا ناحیه برداشته شده بوده و دیگه مشکلی نداشته

سلام. میشه از عمل بگین چجوری بود. و کدوم دکتر و بیمارستان بودین.  میدونین چقدر از دهانه رحم بر ...

سلام عزیزم

من ۳ ساله که ۱۶ با کولپو منفی بودم. امسال کولپو سین یک شد و دکترم گفت بهتره عمل کنی.

خانم دکتر فرح فرزانه بیمارستان مهر جراحی را انجام دادم. حدود ۶ تومن شد. صبح رفتم و ساعت ۳ مرخص کردند.

بعد از عمل دکتر بهتون میده چقدر رو برداشته. نگران نباش همه منطقه آسیب دیده رو با کاتر برمیدارن. یه بیهوشی خیلی سبک داره

اصلا نگران نباش. اینجا همه بعد از جراحی خوب شدن. ایشالله ما هم بعد هز حراحی میایم میگیم که خوب شدیم😘🌹🤩

شما از کجا فهمیدی اچ پی وی دارید علایمی داشتی ؟ 

نه من هیچ علائمی نداشتم. رفتم پاپ اسمیر جوابش آنرمال بود. بعد رفتم کولپوسکوپی که مشخص شد زخم هم دارم.بیوپسی هم شدم ۴ تا نمونه. جواب cin 3 اومده.دکتر گفت درمانش عمل لیپ هست.

سلام عزیزم من ۳ ساله که ۱۶ با کولپو منفی بودم. امسال کولپو سین یک شد و دکترم گفت بهتره عمل کنی. خا ...

هنگامه ی عزیز خداروشکر که حالتون خوبه. به موقع متوجه شدین. من یه ذره دیر فهمیدم و الان cin3 همراه با زخم دهانه رحم هستم. و چون تا حالا اتاق عمل نرفتم میترسم.از بیهوشی هم میترسم🙈

مب بیمارستان خصوصی عمل کردم گیر ندادن فقط دکتر پزشک قانونی یه نامه میده که اوکی باشه اگه مجردی ولی خ ...

دکتر پزشک قانونی چرا؟ 

من متاسفانه اینجا با یه بیمارستان تماس گرفتم گفتن رضایت همسر میخواد.گفتم من مجردم گفتن نمیشه . حالا من نمیفهمم یعنی به خاطر یک سری مسائل فرهنگی که زمانشون هم گذشته،یه نفر که بیمار شده چون نمیتونه پذیرش بشه باید بمیره !!!!

دکتر پزشک قانونی چرا؟  من متاسفانه اینجا با یه بیمارستان تماس گرفتم گفتن رضایت همسر میخواد.گفت ...

دکتر من بیمارستانی که کار میکرد گفت مشکلی نداره مجردی و بالای ۱۸ سال مشکلی نداره فقط روز عمل یه خانومی مثه اینکه از طرف پزشک قانونی چک کرد که دختر نباشم همین و بعدش رفتم اتاق عمل 

با دکتری که قرار عملت کنه صحبت کن کاراتو اوکی میکنه سعی کن استرسم نداشته باشی واقعا عمل آسونیه مطمئن باش بعدش خوب میشی

هنگامه ی عزیز خداروشکر که حالتون خوبه. به موقع متوجه شدین. من یه ذره دیر فهمیدم و الان cin3 همراه با ...

نگین جون اصلا نگران نباش

منم اولین بار بود بیهوشی گرفتم و اصلا نفهمیدم کی بیهوش شدم

منم زخم دهانه رحم داشتم، یعنی اکثر کسانی که به جراحی مجبور میشن زخم دهانه رحم رو دارن، در واقع با جراحی کل زحم و التهاب برداشته میشه

نگین جون اصلا نگران نباش منم اولین بار بود بیهوشی گرفتم و اصلا نفهمیدم کی بیهوش شدم منم زخم دهانه ...

عزیزم ❤ بچه ها اون دوستمون که گفته بودن ۲ بار عمل کردن جواب ندادن. چرا باید دوباره عمل شن. بعد یه سوال دیگه اینکه لایه ای که برمیدارن چقدر برمیدارن؟اگه به بالاتر نفوذ کرده باشه چی 😕 هنگامه جان شما الان بعد از عمل کولپوسکوپی هم شدین؟ آیا اون نمونه ای که بعد از عمل میفرستن پاتولوژی بدخیمی و خوشخیمی رو مشخص میکنه؟ یا از نمونه های قبل عمل هم مشخص شده؟ 

دکتر من بیمارستانی که کار میکرد گفت مشکلی نداره مجردی و بالای ۱۸ سال مشکلی نداره فقط روز عمل یه خانو ...

به امید خدا

متاسفانه تهران نیستم. و شهرهای کوچیک هم از این مشکلات زیاد داره.من حتی به دکتر هم نتونستم بگم . شما تهران دکترتون کی هستن؟ بچه ها حتما باید زیر نظر آنکولوژی زنان این عمل انجام شه؟ 

ببخشید الان دیدام عزیزم من باراول بیمارستان ساسان عمل کردم ۳ تومن هزینه بیمارستان یه رب سکه خود دکت ...

عزیزم از حالتون بهمون میگین. و اینکه چرا دو بار عمل کردین و به چه فاصله ی زمانی ای.  

2810