2777
2789
[QUOTE=138345331]حنا ضرر داره قهوه رو نمی دونم قهوه و دارچین کاملا طبیعی و هیچ ضرری نداره .چرا حنا ...

احه اینارو اکثرا گفتن الکیه رنگ نمیگیره 😐

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم سر بچه اولم اصلا رنگ نکردم موهام سفیدنبودن ولی الان سفیدن کسی تاحالا منو اینطور ندیده روم نمیشه ببیننم🙈😅

دارچین و قهوه چرا رنگ میگیره چون من دیدم کسایی که زدن و رنگ گرفته .حالا با یه ارایشگر مشورت کن برا چ ...

از کجا معلوم همینام باعث ایجاد حساسیت و اینا تو بچه نشه؟ بالاخره با حجم بالا مدت طولانی رو پوست سر میمونه. من که ریسک نمیکنم. موهام سفید شده که باشه. بچه مهمتره. 

یه خانم مستقل و قوی 

ولی واسه زایمانم اکثر زنا رو دیدم برا خودشون رنگ کردن فقط من عین زامبی بودم سرزایمانم هم اینقد درد کشیدم که کل موها و قیافم بهم ریخته بود میخواستم لینسری اونطور نباشم مثلا😉😅😅😅

دارچین و قهوه چرا رنگ میگیره چون من دیدم کسایی که زدن و رنگ گرفته .حالا با یه ارایشگر مشورت کن برا چ ...

باشه فقط چند مدت باید رو سر بمونه؟

برا شماهم خیلی مبارک باشه😍

مرسی گلم

خدایا شکرت واسه نعمتی که دادی بهم لیاقت بده خوب ازش نگهداری کنم و همینطور سلامتی رو از خودم و شوهرم نگیر تا یه عمر با عزت سایمون بالای سر دخترمون باشه   اگه میتونی واسه سلامتی خودم و شوهرم و دخترم یه صلوات مهمونم کن مرسی  
ولی واسه زایمانم اکثر زنا رو دیدم برا خودشون رنگ کردن فقط من عین زامبی بودم سرزایمانم هم اینقد درد ک ...

خب ببین صورتت اینارو اصلاح کن. وسایل آرایش ببر. اونجا یه کم خودتو درست کن. روسری خوشگل ببر سر کن. ولی رنگو بیخیال شو. به ریسکش نمی ارزه. با همینام مطمین باش قشنگ میشی. 

یه خانم مستقل و قوی 
خب ببین صورتت اینارو اصلاح کن. وسایل آرایش ببر. اونجا یه کم خودتو درست کن. روسری خوشگل ببر سر کن. ول ...

حالا من میخام اگه دکترم موافقت کنه سزارین کنم ولی تاحال که فقط میگه حالا تو برو ببینیم چی میشه 😓😓زایمان اولم وحشتناک بود اصلا نمیتونم به طبیعی فکرکنم دیگه🤦‍♀️

حالا من میخام اگه دکترم موافقت کنه سزارین کنم ولی تاحال که فقط میگه حالا تو برو ببینیم چی میشه 😓😓ز ...

منم سزارین می کنم. سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن که. حالا یه عده میریزن سرمون میخورنمون الان. 

یه خانم مستقل و قوی 
منم سزارین می کنم. سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن که. حالا یه عده میریزن سرمون میخورنمون الان.&nbs ...

خخخخ اره.ولی بخدا من هم عروسام اصلاااا درد نکشیدن خب هرکسی یجوره من خودم درکل بد دردم خیلللی🤦‍♀️حالا همه بهم میگن سزارینم کن میبینی چقد درد داره😭

خخخخ اره.ولی بخدا من هم عروسام اصلاااا درد نکشیدن خب هرکسی یجوره من خودم درکل بد دردم خیلللی🤦‍♀️حال ...

ببین جفتشم خوب و بد داره. اما طبیعی بد خیلی بدتر از سزارین بد هست. به اینش فکر کن. من کلی پرس و جو کردم. دیدم نمیشه فهمید مال آدم از کدومه. باید اتفاق بیوفته تا ببینی راحت بود یا سخت. منم تصمیم مو جدی گرفتم برا سزارین. 

یه خانم مستقل و قوی 
ببین جفتشم خوب و بد داره. اما طبیعی بد خیلی بدتر از سزارین بد هست. به اینش فکر کن. من کلی پرس و جو ک ...

والا من از زایمان اولم مدام گفتم بچه بعد محاله طبیعی بیارم همه هم پذیرفتن ولی اینروزا خیلیا دارن میگن بده اله بله و....و البته ناامیدم میکنن میگن دکترا قبول نمیکنن ترسم از اینه فقط🤦‍♀️

ببین جفتشم خوب و بد داره. اما طبیعی بد خیلی بدتر از سزارین بد هست. به اینش فکر کن. من کلی پرس و جو ک ...

شما دکترتون موافقه ؟ کدوم شهرین؟