2777
2789
والا من از زایمان اولم مدام گفتم بچه بعد محاله طبیعی بیارم همه هم پذیرفتن ولی اینروزا خیلیا دارن میگ ...

آره خب . بیمارستان دولتی قبول نمیکنن. الکی دلتو خوش نکن. اگه دولتی میری از حالا خودتو واسه طبیعی آماده کن. سزارین انتخابی فقط بیمارستان خصوصی( + ۱۰ میلیون پول  ) 

یه خانم مستقل و قوی 
شما دکترتون موافقه ؟ کدوم شهرین؟

من تهرانم. بیمارستان خصوصی میرم. دکترم هر دو رو انجام میده. هیچ فرقی هم براش نداره. جفتشم یه قیمت میگیره. من از اول گفتم سزارین . گفت مشکلی نیست. 

یه خانم مستقل و قوی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهرانم. بیمارستان خصوصی میرم. دکترم هر دو رو انجام میده. هیچ فرقی هم براش نداره. جفتشم یه قیمت می ...

اهان بسلامتی تهران خوبه خوشبحالتون .چند میگیرن ؟ شهرستان خیلی سخت میگیرن واسه سزارین بعدشم اونجور که باید باشه نیست دیدم خیلیا میگن بدجور بودش و اذیت شدیم.من خوزستانم

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
اهان بسلامتی تهران خوبه خوشبحالتون .چند میگیرن ؟ شهرستان خیلی سخت میگیرن واسه سزارین بعدشم اونجور که ...

گفتن ۸ میلیون. اما پرسیدم ۱۰ میگیرن با یه سری هزینه های جانبی و اینا. 

یه خانم مستقل و قوی 
اهان بسلامتی تهران خوبه خوشبحالتون .چند میگیرن ؟ شهرستان خیلی سخت میگیرن واسه سزارین بعدشم اونجور که ...

انشاالله شمام زایمان خوب و راحتی داشته باشی. یه مقدارم شانسه. به تهران و شهرستان نیست. واسه منم دعا کن عزیزم. 

یه خانم مستقل و قوی 
انشاالله شمام زایمان خوب و راحتی داشته باشی. یه مقدارم شانسه. به تهران و شهرستان نیست. واسه منم دعا ...

انشالله که زایمان خوب و راحتی داشته باشی والا من خودم اینقدده دردطبیعی کشیدم از اونموقع تاحال زن زائو میبینم میخام براش گریه کنم.خدا کمک همه مون کنه و هوامونو داشته باشه🙏🏾

ممنون عزیزم از توضبحت ان شاالله حالت خوب بشه و نی نی خوشگلت را صحیح و سالم بغل بگیری😍

خواهش میکنم عزیزم

ممنون ایشالا هردومون چند ماه دیگه نی نی هامونو سالم و با دل خوش بغلشون کنیم  

خدایا شکرت واسه نعمتی که دادی بهم لیاقت بده خوب ازش نگهداری کنم و همینطور سلامتی رو از خودم و شوهرم نگیر تا یه عمر با عزت سایمون بالای سر دخترمون باشه   اگه میتونی واسه سلامتی خودم و شوهرم و دخترم یه صلوات مهمونم کن مرسی  
مرسی🤩

پرسیدم خواهرم که ارایشگر بود براش گرفته بود باید بگی رنگ بدون امونیاک ولی از خود لوازم ارایشیا بپرسی خودشون راهنماییت میکنن

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔
پرسیدم خواهرم که ارایشگر بود براش گرفته بود باید بگی رنگ بدون امونیاک ولی از خود لوازم ارایشیا بپرسی ...

مرسی مهربون🌷🌷🌷

رنگ نزن  حنا بخر توش قهوه و چایی بریز نسکافه و دارچینم بریز بزن

شما امتحان کردین؟خوب بود رنگ داد به موها؟

اره قهوه ای خوش رنگ میشه 

وای مرسی منم همین قهوه ای اینا دوست دارم.البته موهام خیلی مشکین یعنی رنگ میگیرن چون رنگ شیمیایی هم دیر میگیرن؟شاید جنس موهاتون فرق داره با من