2777
2789
سلام به دوستان گلم

فرزانه جان چقدر چهره ی خودت و دختر نازت دوست داشتنی و شیرینه . خیلی مانوش عزیزمو دوست دارم ماشالا بهش

راستی از احوالپرسی هم ممنون ایشالا اگه خدا بخوات اواسط مرداد دخترم میاد دیگه خیلی منتظرش هستیم مانی که از ما کم طاقت تره بعضی وقتا پشیمون میشم که خیلی زود بهش گفتم که انقدر منتظر بمونه.

بهار جان از ایده ی خوبت ممنون ایشالا منم اولین فرصت عکس میذارم الان سر کار یکم سرم شلوغه اما توی وبلاگ مانی عکس هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرجان جان ایام به کام

پیشاپیش تبریک می گم. اسم انتخاب کردی؟ به نظر من خوب کاری کردی که به مانی جان اعلام کردی. شما که نمی دونستی برخوردش چطوریه. اگه موافق نبود باز فرصت داشتی که آماده اش کنی. چیزی نمونده تموم می شه. اگه توی این فاصله کاری داشتی و یا چیزی لازم داشتی خوشحال می شم که بتونم برات کاری انجام بدم.
مراقب خودت باش

بهار جان بیشتر سر بزن. عزیزم بیا اینجا رو رونق بدیم.
اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
سلام

یادتونه بچه که بودیم شروع تابستون نوید تجربه های گرم و شیرین بچه گانه بود. بازی با همسن ها .. عصرهای قایم باشک و بالا بلندی... گوجه سبز و آلبالو... شنا و آب تنی...

شروع تابستان ارزش جشن گرفتن رو داره.. بیایید امسال همراه بچه ها مون دوباره بچه بشیم.

باشگاه کودک تماشا باهدف ایجاد لحظاتی شاد و خاطره انگیز برای کودکان شروع تابستان را در تاریخ پنجشنبه اول تیر ماه جشن میگیرد.

(ظرفیت محدود)
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
۲۲۳۷۴۸۵۷
شهرک غرب بلوار فرحزادی خیابان طاهرخانی پلاک ۶۱ باشگاه کودک تماشا
سلام فرزانه جان
مرسی گلم حتما اگه چیزی خواستم باهات تماس میگیرم مرسی عزیزم

به به سلام مامان عرفان خان میبینم که اینجا هم سر میزینید آخه دختر خودت تاپیک رو باز کردی ولی نمیای از پسر گلت بگی؟
آپلود سنتر عکس رایگان
تیر آرش در کمانم، نام ایران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چون سیاوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاویانم، من ز ماد و از هخایم، از ارشک، ساسانیانم، مازیارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشن یلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آریـــانم
مامانای کودکان 88 عکسهای نی نی هاتون بذارین
تیر آرش در کمانم، نام ایران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چون سیاوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاویانم، من ز ماد و از هخایم، از ارشک، ساسانیانم، مازیارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشن یلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
سلا فرزانه جون خوبی دختر گلت خوبه؟ بهتر شد؟
مرسی عزیزم
بچه های فروردینی کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام یک قرار بذاریم
2810