2777
2789
عنوان

آنزیم زدن برای از بین بردن ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 61388 بازدید | 52 پست

سلام صبح بخیر 

من خط گوشه لبم رو ژل زدم بد شد بعد ۱۰ روز رفتم آنزیم زدم الان دو روزه انجام دادم پف کرده انگار یه لپ کنار لبم درست شده این برطرف میشه یا دوباره برم دکتر ؟ کسی تجربه داره؟

سلام صبح بخیر من خط گوشه لبم رو ژل زدم بد شد بعد ۱۰ روز رفتم آنزیم زدم الان دو روزه انجام دادم پف کر ...

سلام منم امشب انزيم لب زدم ٥ ساعت اول ورم نداشت بعدش يهو لب بالام شروع كرد ورم كردن شديد من حواسمم نبود لوسيون زدم واسه ضد كبودي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر جون من آنزیم زدم اول ک می‌زنی خیلی ورم میکنه لبت نهایت تا یکی دوهفته ژل لبت میره اینم بگم ک ...

شما انزيم زدين؟ من بعد اا ٢٤ ساعت يهو يه قسمت از پشت لبم متورم و قرمز ميشه، شما هم اينجوري بودين؟

سلام دوستان من شنبه آنزیم لب زدم الان دوری نصفی گذشته تورمش کم نشده لبم خیلی باد کرده طبیعیه؟!!چیکار ...

عزيزم مراحل انزيم رو ممكنه توضيح بدين، من انزيم زدم ٢٤ ساعت گذشته يدفعه پشت لبم يه جاييش متورم و قرمز ميشه البته پشت لبمم زده انزيم چون ژل حركت كرده بود

عزيزم مراحل انزيم رو ممكنه توضيح بدين، من انزيم زدم ٢٤ ساعت گذشته يدفعه پشت لبم يه جاييش متورم و قرم ...

سلام عزیزم امیدوارم الان دیگه مشکلت حل شاه باشه 

ولی من بخاطر حساسیتم به ژل لب مجبور شدم دوبار لب بالام و سه بار لب پایینم و تو یک ماه انزیم بزنم 

اولش حس داغی و سوزن سوزن شدن داره لب 

قرمز میشه و میخاره و میسوزه تا سه روز اول که پیک اثر گذاری انزیمه ولی بعدش کم کم اوکی میشه 

من برای حساسیت و قرمز بودن لبام بعد انزیم پماد  هیدروکورتیزون چشمی میزدم و تاثیر هم داشت واقعا 

از طرفیم من بعد یک هفته لبم پوسته پوسته شد و مدام کرم ویتامین آ مصرف میکردم ولی در کل دو هفته  تا ۲۰روز طول کشید تا کاملا دورش بگذره ،البته این فقط تجربه من بوده و بدنها متفاوتن

امیدوارم همیشه حالتون خوب باششه😍😘

سلام عزیزم امیدوارم الان دیگه مشکلت حل شاه باشه ولی من بخاطر حساسیتم به ژل لب مجبور شدم دوبار لب بال ...

مرسي عزيزم از توضيحتون، انزيم بعد از ٧ روز اثر داره باز هم؟ بعد اينكه ببخشيد ميتونم سوال كنم چرا به ژل حساسيت دادين، ؟ بار اولتون بود؟ مگه بار اول تخليه نميشه انزيم؟