2777
2789
عنوان

آنزیم زدن برای از بین بردن ژل لب

61366 بازدید | 52 پست

لطفا هر کسی تجربه یا اطلاعاتی داره کمک کنه.ممنونم.م یک ماه پیش ژل لب تزریق کردم و خیلی پشیمونم. حالا میخوام آنزیم بزنم. هم یه دکتر خوب معرفی کنین هم بگین با آنزیم زدن درست میشه؟؟؟؟؟

چرا پشیمونی من دلم میخواد بزنم☹☹

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جون من آنزیم زدم اول ک می‌زنی خیلی ورم میکنه لبت نهایت تا یکی دوهفته ژل لبت میره اینم بگم ک ...

سلام عزیزم، به حالت قبل بر میگرده؟ ممکن آنزیم به بافت لب هم آسیب بزنه؟؟؟ 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
سلام عزیزم. خوبی؟  گلم منم اصفهانم. منم دکتر احمقم دو سی سی ژل زد برام. الان حالم خیلی بده افت ...

سلام عزیزم، شما چی کار کردی؟ آنزیم زدی؟؟؟ 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
سلام عزیزم، به حالت قبل بر میگرده؟ ممکن آنزیم به بافت لب هم آسیب بزنه؟؟؟ 

سلام عزیزم

برای من به حالت قبل برگشت ینی لبای طبیعی خودم (البته الان ژل دارم) راستش راجب آسیبش مطمئن نیستم و بیشتر انگاری بستگی به بدن خودت داره

💍♥️Married
سلام عزیزم برای من به حالت قبل برگشت ینی لبای طبیعی خودم (البته الان ژل دارم) راستش راجب آسیب ...

مرسی جواب دادید،بعد از تزریق چقدر زمان میبره به حالت قبل برگرده؟ 

مرسی جواب دادید،بعد از تزریق چقدر زمان میبره به حالت قبل برگرده؟ 

عزیزم برای من تا یه هفته بعد لب خودم شد ولی بازم بستگی به بدن و جنس فیلرتون داره ولی از روز اول ورم داری و انگاری بیت سوزن سوزن میشه و حس میکنی داغه

💍♥️Married