2777
2789
عنوان

شوهرم منو با مادرش مقایسه میکنه...

4985 بازدید | 28 پست
وای بچه ها دیگه خسته شدم. نمیدونم با این شوشو چیکار کنم؟ هر غذایی که بپزم آخرش میگه مامانم سس رو اینجوری درست میکنه . دیدم مامانم گوشت رو اینطوری سرخ میکنه . مامانم امروز این چاشنی رو به غذا زد خیلی خوشمزه بود و ... به خدا من دست پختم بد نیست ولی چون تا ساعت 4 سر کار هستم شوهرم ظهر ها خونه مامانش غذا میخوره. (آخه توی یه آپارتمان زندگی میکنیم) حتی اگه واسش غذا هم بپزم مامانش که نمیتونه ببینه پسرش تنها غذا میخوره حتما میگه بیاد پیش اونا . حتی گاهی روزای تعطیل هم با اینکه من غذا درست میکنم واسمون غذا میفرسته. خیلی ناراحتم . گاهی یه غذایی رو با عشق و علاقه و صرف کلی وقت درست کردم وبعد با شنیدن یه همچین حرفایی خیلی ناراحت میشم. دست پخت مادر شوهرم خیلی خوبه ولی خوب اگه هر کسی 40-50 سال مدام آشپزی میکرد اونم واسه یه مرد سنتی که خیلی به شکم اهمیت میده خوب همین میشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه این فقط در مورد غذا نیست که در مورد خرید خونه ، اینکه از کجا چی بخریم و چقدر بخریم (خدا رو شکر چقدر بخریمو تونستم بهش بقبولونم که ما 2 نفریم با مادرت اینا که 4 نفرن فرق داریم) یا مثلا نظافت خونه . همه خونه رو هم که تمیز کزده باشم نمیبینه دست میذاره روی یه چیزی که مثلن 2-3 روز پیش تمیزش کردم. یا اگه مامانش بیاد خونمونو در مورد یه چیزی نظر بده باید حتما اعمال بشه. خیلی از دستش شاکیم. تا دکوراسیون خونه هم میخوان تغییر بدن.
تازه استفاده از خیلی چیزا تا مامانش استفاده نکرده قدغنه . مثله گرفتن کارگر برای نظافت شب عید . سبزی آماده خریدن از بیرون . واسه مهمونی بزرگ غذا از بیرون سفارش دادن. دیگه صبرم سر اومده . چیکار کنم؟
بهش مستقیم بگم ناراحت میشم که خیلی حساسه . اگه هم در لفافه و با متلک بگم که دیگه بدتر اونقدر بهش برمیخوره که خدا میدونه میگه من فقط نظر دادم واسه اینکه بهتر باشه تو اصلا تحمل نظر دادن نداری زود بهت برمیخوره
شهدخت جون بهش بگو که ناراحت میشی.
من تو این جور موارد حساسم. اگه یه همچین مساله ای با شوهرم پیش بیاد مطمئنم اولین چیزی که بهش میگم اینه که خونه مامانت میموندی چرا اومدی خواستگاریم! هههههههههههه . البته شوهرم منو میشناسه کمتر جلو من از این حرفا میزنه اوایل کمی اینطوری بود ولی دید من ناراحت میشم طفلک دیگه هیچ چی منو با کسی مقایسه نکرد.
عزیزم اصلا حساسیت به خرج نده خودت قبل از این که اون بگه بگو دست پخت مامانت ی چیز دیگس . مردا همیشه دست میذارن روی نقطه ضعف زنهاشون . منم مثل تو بودم اما کار خودم رو میکردم همه اینا رو ی مشاور بهم گفت الانم اوضاعم بهتر شده خداروشکر
اهمیت نده عزیزم اگه حساس بشی دیگه نقطه ضعف دادی دستش و اونم اینجوری اذیتت می کنه .
بگو اگر به دستپخت مادرت عادت داری و فکر می کنی که بهتره من از خدامه که هر روز که خسته و کوفته از سر کار می یام خونه شامم آماده باشه . اگر مادرت این لطفو بکنه من ممنون هم می شم. بعداً‌ خودش دیگه نمی گه
پسر عزیزم! بودن تو بزرگترین نعمت زندگی و خندیدن تو قشنگ ترین لحظه زندگی ماست.
2810