2777
2789
گروه اسباب بازی و سیسمونی کودکانه در تلگ شامل عروسکهای پولیشی زیبا و به روز دنیا با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت سیسمونی شامل: کتاب- جغجغه خش خشه آویز کششی موزیکال.بالش شیر دهی . حوله و دستمال عروسکی.جا جورابی و لباس زیر.دندونی و ... اجناس تک مانده مغازه های اروپایی و آمریکایی می باشند که به دلیل نداشتن جعبه ممکن است بعضیهاشون کثیف یا درزشون باز بشه که به راحتی قابل برطرف شدنه.همین اسباب بازیها در مغازه ها با چند برابر قیمت به فروش میرسند که ما با قیمتی مناسب در اختیار دوستان قرار می دهیم و شما با قیمت یک عروسک در مغازه تعدادی زیاد عروسک را میتوانید در گروه کودکانه خریداری نمایید. اجناس اکثرا تک می باشند اما نمونه های شبیه آن در هر بار خواهد آمد. در صورت تمایل فقط بانوان عزیز میتوانید در شبکه اجتماعی تلگ به شماره 09123382464 پیام دهید تا در گروه عضو شوید.
عروسکهای پولیشی شامل عروسکهای مارکهای گنز.دیزنی.تی وای و ... عروسکهای چشم تیله ای.شخصیت های کارتونی.پرنسس های دیزنی.خرس.خرگوش.عروسکهای کلکسیونی و ... برای عضویت به تلگ به شماره 09123382464 پیام دهید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرکز فروش تهران می باشد.نحوه تحویل تیپاکس .پست و پیک و یا درب منزلم سمت نارمک خواهد بود. هزینه ارسال با تیپاکس تا وزن 5 کیلو 14000 خواهد بود. ارسال از تهران به سراسر ایران دارم و خیلی از دوستان در کروه شهرستانی هستند
گروه اسباب بازی و سیسمونی کودکانه در تلگ شامل عروسکهای پولیشی زیبا و به روز دنیا با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت سیسمونی شامل: کتاب- جغجغه خش خشه آویز کششی موزیکال.بالش شیر دهی . حوله و دستمال عروسکی.جا جورابی و لباس زیر.دندونی و ... اجناس تک مانده مغازه های اروپایی و آمریکایی می باشند که به دلیل نداشتن جعبه ممکن است بعضیهاشون کثیف یا درزشون باز بشه که به راحتی قابل برطرف شدنه.همین اسباب بازیها در مغازه ها با چند برابر قیمت به فروش میرسند که ما با قیمتی مناسب در اختیار دوستان قرار می دهیم و شما با قیمت یک عروسک در مغازه تعدادی زیاد عروسک را میتوانید در گروه کودکانه خریداری نمایید. اجناس اکثرا تک می باشند اما نمونه های شبیه آن در هر بار خواهد آمد. در صورت تمایل فقط بانوان عزیز میتوانید در شبکه اجتماعی تلگ به شماره 09123382464 پیام دهید تا در گروه عضو شوید.