2777
2789
عنوان

کاربرانی که مشکل در ارسال عکس پروفایل یا تغییر پسورد دارن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 14754 بازدید | 299 پست
سلام من می خوام در کنار متن ، عکس بذارم ولی نمی تونم چون بلد نیستم آخه تازه عضو شدم ممنون میشم کمکم کنید
تولد انسان روشن شدن کبریتی است و مرگش خاموشی آن! بنگر در این فاصله چه کردی؟ گرما بخشیدی...!؟ یا سوزاندی...؟!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نی نی یار 5 عزیز من میخوام نام کاربریمو عوض کنم باید چیکار کنم به شما بگم یا به کسی دیگه؟ ممنونم که وقت میذارید
اگه میشد نگاهت رو تو حجم یه سرنگ جا داد/اگه میشد فقط یکبار پر و بالی به رویا داد/ من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم من از تزریق میمردم تو رو تا اوج میبردم
سلام مرسى اززحمتتون درمورداپلودعکس سوال داشتم سایت ٩٨فازامیرم امانمیتونم عکس بذارم کداول میگیرم بعدا نمیدونم؟ همون تومتن گذاشتم جواب نداد چطور پیغام که گذاشتم پاک کنم ؟ضربدرزدم اما پاک نشده خددددددددداقوت
دوستت دارم....به اندازه شرم پنهان در بوسه ای که چشم را وادار به بستن میکند....
من هم چند بار تا حالا ثبت نام کردم هر بار هم که می خوام وارد شم می گه کاربری شما تایید نشده؟
تو این دنیا،راحت ترین کار اینه که آدم افسرده ن غمگین باشه و سخت ترین کار شاد زندگی کردنه! تو اهل کارای سختی یا راحت دوست من؟
با سلام ....من خیلی وقته می خوام اسممو عوض کنم ولی نمیشه ..باید چکار کنم..؟؟
تخمک های گلم همه تون را دوست دارم ..ولی خدائیش جون عمه تون یکی تون این ماه خانمی کنه و من را مامان یک گل پسر کنه ...(برگرفته از کتاب صحبتهای محرمانه من و تخمک هایم )
2810