2777
2789
عنوان

کاربرانی که مشکل در ارسال عکس پروفایل یا تغییر پسورد دارن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 14754 بازدید | 299 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حجمش کمه فارسی هم نیست وقتی تو قسمت انتخاب بروفایل عکسو میذارم بعد آبلود میزنم قسمت نی نی سایت من دوباره باز میشه عکسای مختلف رو هم امتحان کردم اما نشد
تا زنده ای در برابر کسی که به خودت علاقمندش کرده ای مسئولی.!!!
سلام اول خسته نباشید دوم : 1) همه ی بحث های من نداریم. 2) سرچ کاربر و سرچ نویسنده نداریم 3) سرچ بر اساس زمان و سرچ نویسنده و محتوا همزمان نداریم 4) تو سرچ کنار اسم کاربر آواتارش هم باشه بهتر و راحتتره واسمون 5) با گوشی نمیشه ادیت کرد کامنتو ( کادر فرار می کنه :) ) 6) عکسو یه بار که میذاریم نشون نمیده، باید کامنتو ادیت کنیم دوباره بذاریم تا نمایش داده بشه 7) ادیت و حذف سخت و کند شده، زیاد معطل میشیم 8) کاش میشد با اینتر کامنت ارسال میشد 9) درخواست دوستی رو که رد می کنیم، هنوز هم بالای ص درخواست هست و نرفته 9) آواتارا واید شده قیافه هامون آبگوشتی شده :) 10) پروفایل کاربرا رو که باز می کنیم تا لود ِ کامل ص یه خطا داره... یه دقت کوچولو کنید می بینید. 11) آمار کاربرای تاپیک گاهی اشتباهه، مثلا منو حساب نمی کنه می نویسه 0 کاربر 12) تو پروفایل کاربرا که میریم پاکت نامه نیست که واسه کاربر ایمیل بفرستیم، باید بگردیم دنبال کامنتاش تا از پاکت نامه استفاده کنیم 13) همه بحث های من 14) همه بحث های من 15) همه بحث های من :( بازم از سعه صدر و تلاشتون تشکر می کنم
بدون خداحافظی رفتن رو بی معرفتی میدونم ..... خداحافظ
2805
نی نی یار عزیز سلام . من هم مدتهاست با عکس کاربری مشکل دارم الان هم تست کردم عکسم هم همه شرایط لازم رو داره ولی نمیشه عکس بذارم
هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .
سلام نی نی یار عزیز من تو قسمت ثبت نام مشکل دارم اون ایمیلی که نوشته میفرستیم و باید من تاییدش کنم هنوز برای من فرستاده نشده حالا چیکار کنم که تا ۱۴روز دیگه حذف نشم
برای شادی روح داداشای جوونم یه صلوات میفرستین... ممنونم
سلام من هروقت که لاگین می کنم می خوام به بخش نی نی سایت من دسترسی داشته باشم منو از سایت می اندازه بیرون و میگه برای ادامه باید وارد سایت شوید. در ضمن به بحثهایی که توش شرکت کردم دسترسی ندارم
منم دقیقا این مشکلو دارم elnazmm پست ها : 540 عضویت:1392/6/7 1393/5/23 - 10:06 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل سلام من هروقت که لاگین می کنم می خوام به بخش نی نی سایت من دسترسی داشته باشم منو از سایت می اندازه بیرون و میگه برای ادامه باید وارد سایت شوید. در ضمن به بحثهایی که توش شرکت کردم دسترسی ندارم
2810