2777
2789
عنوان

نداشتن حالت تهوع

178 بازدید | 35 پست

تقریبا دارم میرم تو هفت هفته ولی حالت تهوع ندارم چرا؟؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش میاد سراغتتتتت

من از هشت هفته شروع شد 

هنوزم هررروز صبح تا پس نیارم روزم شروع نمیشه😅😅😅

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

ما چهار تا خواهریم هیچ کدوممون تا موقع زایمان یک بارم حالت تهوع نداشتیم همه مثل هم نیستن گلکم

نفسم ب نفستون بنده اهوراوملورین مامان❤خدایا شکرت خانوادمون ۴تایی شد🙏

سلام عزیزم خالت تهوع صبحگاهی اونم معده خالی باشه ب صورت خفیف هست. ی دلیل اینکه دیگه ک حالت تهوع نداری شاید بخاطر  دارویی باشه ک دکتر تجویز کرد. حالت تهوع داشتن یا نداشتن هیچ اشکالی نداره ایشالله صحیح و سالم نی نی ات دنیا بیاد

خوش به حالتتتتتت🤗🤗

اخه شنیدم بعضیا قلب نداشتن بچشون ک حالت تهوع نداشتن

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
سلام عزیزم خالت تهوع صبحگاهی اونم معده خالی باشه ب صورت خفیف هست. ی دلیل اینکه دیگه ک حالت تهوع ندار ...

خانومی بخاطر قلب نیس؟شنیدم‌بعضیا قلب نداشتن ک تهوع نگرفتن

ما چهار تا خواهریم هیچ کدوممون تا موقع زایمان یک بارم حالت تهوع نداشتیم همه مثل هم نیستن گلکم

مرسی از دلگرمیت ❤