2777
2789
عنوان

آب خوردم اذن بود فکر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 40 پست
این فتواهارو از کجا میارید آخه😑😑😑

از اونجایی که باید حواسش رو جمع میکرده 

به این نمیگن خطای سهوی 

بهش میگن اهمال کاری 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
عمدی نبوده 

من گفتم اوکی ۳۸ هست بزار یه قلپ بخورم ولی همون موقع اذان بود  به حساب نت

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه میدونسته اذانه که باطل باشه 

عزیزم اهمال کرده دیگه خودش میگه میدونستم چه ساعتیه 

حداقل باید تی وی رو روشن میکرده 

حالا بهتره زنگ بزنه ۰۹۶۴۰ اونجا دقیقا میگت چیکار کنه 

ولی اگه روزشو بشکنه باید ۶۰ روز قصا بگیره 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
من گفتم اوکی ۳۸ هست بزار یه قلپ بخورم ولی همون موقع اذان بود  به حساب نت

خوب عزیزم شما نمیدونسی اذانه درسته؟

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
از اونجایی که باید حواسش رو جمع میکرده  به این نمیگن خطای سهوی  بهش میگن اهمال کاری  ...

همچین چیزی نداریم که طرف افطار نکنه یه روز قضا هم بگیره چون حواسش نبوده آب خورده!!!!

لطفا تا مطمئن نیستید چیزیو نگید اینجوری فقط بقیه رو بابت این سخت گیری ها از دین زده میکنید گناهشم میمونه پای شما .

او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن گریه میکنی...
همچین چیزی نداریم که طرف افطار نکنه یه روز قضا هم بگیره چون حواسش نبوده آب خورده!!!! لطفا تا مطمئن ...

باشه شما درست میگی

چرا ساعتودیدم گفتم خب ۳۸ هست دودقیقه وقت دارم ای خاک عالم روز ۳۲ ام 

عزیزم چون نمی دونستی روزه ات قبول الکی باطل نکن اگه رساله هم نگاه کنی نوشته عمدی که نبوده باطل بشه 

براشادی روح امواتم صلوات    

استارتر جان بهترین کار اینه که زنگ بزنی پاسخگویی به سوالات شرعی و مطمئن شی 

ولی از اونجاییکه میگی میدونستی چه ساعت و دقیقه ای اما خودت اهمال کردی یه جورایی، نباید الان روزتو بشکنی چون میشه روزه خواری عمدی و باید ۶۰ روز روزه بگیره 

اما از طرفی باید قضای امروزم بگیری

همچین چیزی نداریم که طرف افطار نکنه یه روز قضا هم بگیره چون حواسش نبوده آب خورده!!!! لطفا تا مطمئن ...

چرا هست فکر کنم خااااااااک 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دوستان فتوا صادر میکنند از خودشون  بگیر بخواب ساعت ۸ بیدار شو زنگ بزن خیال خودتو راحت کن 😊

باطله امروز دیگه   فقط من توان ۶۰ روز جای یک روز ندارم فکر کنم کفاره بدم 

باطله امروز دیگه   فقط من توان ۶۰ روز جای یک روز ندارم فکر کنم کفاره بدم

نه نه 

نباید روزتو بشکنی که همون ۶۰ روز رو نگیری 

فقط ۱ روز قضای امروز میگیری

اگه افطار کنی باید ۶۰ روز بگیری

2810