2777
2789
عنوان

برداشتن سیبیل برای دختر ۱۴ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 15954 بازدید | 34 پست

چقدر زشت که پدر تو این مسائل دخالت کنه... به بابات بگو این مسایل مال ما دختراست.اینا چیزای دخترونست من حتی جلو بابام روم نمیشه اسم ارایشگاه رفتن بیارم خودشم عیچوقت هیچی نمیگفت سوم راهنمایی بدون اینکه به کسی بگم صورتمو اصلاح کردم  بعدش تو سال اخر دبیرستان حتی موهامو یخی کردم بابام بس با حیا بود میدید و هیچی نمیگفت

نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با بند بردار 

مدرسه هم گیر نمیده دیگه 

والا من یازده سال پیش میرفتم دبیرستان اصلاح میکردم بین ابروهامم برمیداشتم کسی هم چیزی نمیگفت 

بردار واسه باباتم عادی میشه هر دقیقه که نمیاد سبیلاتو چک کنه

برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین مرررسی🙏🏻 ❤️❤️❤️

مدرسه گیر نمیده؟ 

من پیش دانشگاهی که بودم یکی بچه‌ها واسه عقد خواهرش ابروهاشو تمیز کرده بود مدیرمون راهش نداد تا 40 روز که کامل در بیاد و پرپشت بشه

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

من خواستم گوشامو 5تا سوراخ کنم بابام گف زشتع این کارا چیع گفتم چشم شبش رفتم سوراخ کردم وقتی دیدم گف چ قشنگع😂😂🤦‍♀️مو رنگ کردن هم اولش گف زشتع بعد ک دید گف چرا تا بالا تر نزدی اخع پایین موهام بود فقد

مدرسه گیر نمیده؟  من پیش دانشگاهی که بودم یکی بچه‌ها واسه عقد خواهرش ابروهاشو تمیز کرده بود مد ...

خیلی مسخرست این کار 

ینی بخاطرِ ی ابرو ک هیچ ربطی ب اینا نداره ۴۰ روز از درس عقبش انداختن .نظام اموزشی !!!!!

سلام گلم من حقیقتا ۱۷ سالگی و تابستونی که میخواستم برم پیش برداشتم . درست میگی منم همه دوستام برداشته بودن ولی خودم اصلا برام مهم نبود و ترجیحم بر درس بود. با هرچیزی که برداری چون بار اوله جاش کاملا مشخصه. 

غبار غم‌برود حال خوش شود.... 😍 iam a feminist👌

موهای پشت لبت کامل تمیز کن ،بعد جلوی بابات یه دره مداد مشکی بزن و پخشش کن .......:) 

والااااااا درگیری فکری بابات دوست دارم 😁😂

•اعدام این زن زیر پتو،با طعم خوابیدن از روبرو•
خیلی مسخرست این کار  ینی بخاطرِ ی ابرو ک هیچ ربطی ب اینا نداره ۴۰ روز از درس عقبش انداختن .نظا ...

آره اول سال بود و هنوز اونو ندیده بودیم هر روز اسمشو معلم ها میخوندن و غایبی براش رد میکردن تا 40 روز دقیقا که اومد مدرسه دیدیمش ابروهای بلند و پیوسته داشت

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
چرا اتفاقا میاد🤦‍♀️

ببین من بابام جوری بود که به لاک زدن خواهر بزرگترم گیر میداد ولی من اهل اجازه گرفتن نبودم و چیزیم بهم نمیگفت انقدر همه کار کردم تا واسش عادی شد حتی دوم‌ دبیرستان بودم چندتا لایت بنفش تو موهام زدم بعدم آبیشون کردم 

البته من اخلاق پدرتو نمیدونم ولی بابای خودمو میشناختم و میدونستم هرکاریم‌کنم آخرش دلش نمیاد باهام برخورد جدی کنه و ناراحتم کنه

برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین مرررسی🙏🏻 ❤️❤️❤️