سلام خانما شبتون بخیرکسی ازم خواسته این تاپیک بزنم و نظرشمارومیخادبدونه راجع ب اینکه شوهرش ک الان خیلی پاک و باایمان در دوران مجردیش دوماه عاشق یکی بوده ک رابطشون در حدبوس و بغل بوده ودختره شوهرمیکنه و میاد این دوستم میگیره ک البته سه سال پیشش هم ازش خواستگاری کرده و جواب رد شنیده حالا دوستم میخاد بدونه آیا شوهرش وکلا مردانی ک این موارد تجربه کردن آیانامزدشون براشون تازگی داره آیا فرق هست بین پسری ک دست ب هیچ خانمی نزده با پسری ک قبلا با یکی دیگه حال کرده آیا زنش براش جذابتره یااون دختره کلا دوست داره بفهمه آیابرای شوهرش تازگی داره؟ خیلی براش مهمه لطفا جواب بدین
اگه یکی بوده اره .کلا بنظرم 99% مردا قبل تزدواج دوس دختر داشتن
یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به نظر من مردانی که قبل از ازدواج رابطه دوستی با جنس مخالف داشتند پخته ترند روحیات خانمها روبهتر میشناسند من خودم ازشوهرصفر کیلومتر که بخوادباهمسرش زنها روبشناسه خوشم نمیاد حالا شاید خیلیا بامن مخالف باشند که نظرشون توسبک زندگی خودشون محترمه ولی من فکرمیکنم چه دختر چه پسر به آشنایی و دوستی سالم باجنس مخالف قبل از ازدواج نیاز داره
ب نظر من پسری ک قبل از ازدواج دوس دختر داشته و شیطنت کرده نمیتونه دگ پایبند باشه و بعد از مدتها دلش هوایی میشه باز
من ب شخصه با پسری ازدواج نمیکنم ک. قبلا دختری تو زندگیش بوده چون خودمم دوس پسر نداشتم و اینکه چیزیه ک من دیدم و به شخصه میتونم تشخیص بدم تو دوبار برخورد ک ایا اقا پسر قبلادوس دختر داشته یا نه
من لیسانس روانشناسی دارم و خیلی تو این زمینه مطالعه کردم وتو اطرافیانم مشاهده کردم
مگه هنوز هم به ادمای تو گذشتش فکر میکنه و فراموش نکرده ؟!
پسر هم همینطور
من از جزئیات روابط مجردی همسرم چیزی نمیدونم خداروشکر
ولی اینو مطمئنم تنها کسی که الان تو قلب و ذهنشه منم
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
به نظر من مردانی که قبل از ازدواج رابطه دوستی با جنس مخالف داشتند پخته ترند روحیات خانمها روبهتر میش ...
کاملا درسته ک خیلی از نظر شناخت ضعیفن ولی اقایونی ک چندتا چندتا دوس دختر داشتن دگ نمیتونن به یک نفر پایبند باشن و خییییلی راحت زنشونو میپیچونن و بعد از ازدواج تعهد ندارن