2777
2789
عنوان

شوهری ک قبل ازدواج دوست دخترداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باغچه هر مردی رو بیل بزنی 1300 تا کرم احوال پرسی میکنن بهت😑😑😑 الانش مهمه... قبلش میخوای چک ...

دقیقا منم امروز ب این رسیدم

به قول محمود درویش: عشق آن است که هزار دلیل برای رفتن بیایی اما بمانی..

الان دیگه هم دخترا هم.پسرا یچیزایی رو تو مجردی تجربه میکنن.و بهتره ک بعد ازدواج از جزییاتش براهم نگن.مگه میشه ادم تاقبل ازدواج با هیشکی دوس نشه؟مگه عهد بوقه؟بعد ازدواجم گذشته رو فراموش میکنن و باهم خوش میگذرونن و عسل مسل میشه همه چی😁😁😁

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

ببین نظر خودمو میگم

من چون قبل همسرم حتی پسری و نگاهم نکردم پس انتظار دارم همچین همسری گیرم بیاد

و من از ۱۶ سالگی به طور شانسی با همسرم که اون موقع ۱۹ سالش بود دوست شدم ینی وقت نرسید که اون بتونه  با دختری دوست شه😂😂

کاملا درسته ک خیلی از نظر شناخت ضعیفن ولی اقایونی ک چندتا چندتا دوس دختر داشتن دگ نمیتونن به یک نفر ...

نه لزوما خیلی‌ها چه زن چه مرد بعد از ازدواج کاملا وفادارند اتفاقا حرص و ولع درمردانی که تومجردی چشم و گوش بسته بودند بیشتره دیدم که میگم فکرمیکنند جوانی نکردند محروم شدند وازاین حرفها

من باشم جواب رد میدم ولی خیلی ها براشون اهمیتی نداره قبل از ازدواج شوهرشون دختر مردمو بغل کرده

دوستمم میگه اگه میدونستم ب هیچ وجه باهاش ازدواج نمیکردم آخه خیلی باایمان و اهل این حرفا نیست

ب نظر من پسری ک قبل از ازدواج دوس دختر داشته و شیطنت کرده نمیتونه دگ پایبند باشه و بعد از مدتها دلش ...

مثلآ چه رفتارهایی باعث میشه بدونین قبلا دوس دختر داشته

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 

گذشته كاملا گذشته مهم حالاست كه چجور ادميه 

منم قبلا باكسي رابطه داشتم الان ولي پايبند شوهرمم ٥ساله كه نگاهمم جايي نميره تو زندگيم تامينم ديوونه نيستم كه استرس و دردسر بتراشم ايدولوژيمم اينكه هميشه با يكي باشم وسلام ادمه متاهل سرشم بره بايد بچسب به زندگيش چه مرد چه زن ولي ادم متاهل فازش جداست 

دوستمم میگه اگه میدونستم ب هیچ وجه باهاش ازدواج نمیکردم آخه خیلی باایمان و اهل این حرفا نیست

با اون دختر محرم بوده یا نه؟  و رابطش با اون دختر تو چند سالگیش بوده و الان چند سالشه؟

به نظر من مردانی که قبل از ازدواج رابطه دوستی با جنس مخالف داشتند پخته ترند روحیات خانمها روبهتر میش ...

دقیقا همینطوره.حداقل زمونه الان ما اینو میطلبه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
الان دیگه هم دخترا هم.پسرا یچیزایی رو تو مجردی تجربه میکنن.و بهتره ک بعد ازدواج از جزییاتش براهم نگن ...

دوستم چون خودش ب هیچ پسری حتی نگاهم نکرده وقتی شنیده حالش در حد مرگ خراب شده