2777
2789
عنوان

شوهری ک قبل ازدواج دوست دخترداشته

1250 بازدید | 79 پست

سلام خانما شبتون بخیرکسی ازم خواسته این تاپیک بزنم و نظرشمارومیخادبدونه راجع ب اینکه شوهرش ک الان خیلی پاک و باایمان در دوران مجردیش دوماه عاشق یکی بوده ک رابطشون در حدبوس و بغل بوده ودختره شوهرمیکنه و میاد این دوستم میگیره ک البته سه سال پیشش هم ازش خواستگاری کرده و جواب رد شنیده حالا دوستم میخاد بدونه آیا شوهرش وکلا مردانی ک این موارد تجربه کردن آیانامزدشون براشون تازگی داره آیا فرق هست بین پسری ک دست ب هیچ خانمی نزده با پسری ک قبلا با یکی دیگه حال کرده آیا زنش براش جذابتره یااون دختره کلا دوست داره بفهمه آیابرای شوهرش تازگی داره؟ خیلی براش مهمه لطفا جواب بدین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر من با دخترخاله اش دوست بوده و میخواستتش ولی جور نشد.الان جونشم میده برام

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

کدوم ‌‌ شوهری تو این دوره زمونه نداسته

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم