2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین لطفا😭

212 بازدید | 5 پست

بچها چند وقت بود سر یه چیزی به شوهرم شک داشتم بهش گفتم من که از کار تو سردر میارم بالاخره میدونید چی گفت😭😭گفت : بفهمی مثلا میخوای چکار کنی 

بع نطرتون شکم درست بوده؟؟ یه چیزی هس ؟؟

این چرا ایحوری گفت 

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مشکوکه پیاماش و اینستا و ... رو چک کن ووقتی بیرون میره مطمین شو کجا میره 

😔😔میترسم درست باشه دلم نمیخواد باور کنم

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
😔😔میترسم درست باشه دلم نمیخواد باور کنم

یعنی چی دلت میخواد تا آخر عمرت با یه خیانتکار بمونی 

قوی باش. من که اگه شک کنم باید از پاکیش مطمین بشم و اگه پاک نبود مثل یه دستمال کثیف بندازمش دور.

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

اگه اینو گفته احتمال داره که کاسه ای زیر نیم کاسه اش باشه سعی کن مطمئن بشی و بعد بهش بگی یه چند وقت خیلی عادی باش و سعی کن از کاراش چیزی بفهمی همین اول کار ناراحت نباش!

ایشالا که چیزی نیست عزیزم  

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای