2777
2789
عنوان

عکس العمل شوهراتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4743 بازدید | 53 پست
همسر من اکثرا متوجه میشه .حتی یه سایه هم که میکشم میگه امشب تیپ زدیها .همیشه میگه شب لباس خواب بپوش من دوست دارم .بیرون شلوار لی بپوش من دوست دارم . ....اما یه ذره هم بدجنسه بعضی وقتها برای اینکه حرصم رو در بیاره اصلا نمیگه
همسری من که اصلا.....حتی به روی خودش هم نمیاره....حتی اگه خودش بیاد آرایشگاه هم دنبالم...اصلا نمیپرسه واسه چی رفته بودی...فقط راجب به موضوعی حرف میزنه که خودش دوست داره ..مثلا پول و کار...منم همش حرصم میگیره..
الهی ان ده که آن به

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من اگر ارایش حسسسسابی بکنم وبخوایم بریم بیرون زود میفهمه ومیگه چه خوشگل شدی بیرون نمی خوای بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هههههههههههه

اما جدا خیلی تیزه وهمه جیزو زود میبینه وهم تعریف میکنه وهم تشکر.
هههههههه یه چیز خنده دار هم بگم
همسرم خیلی زود هر کاری بکنم میفهمه یه روز موهام رو که بلوند کرده بودم رو به پیشنهاد خواهرم شکلاتیش کردم ورفتم خونه .وقتی اومد اصلا به روی خودش نیاورد که موهام رو رنگ کرده بعد از کلی تو سر وکله هم زدن ومسخره بازی بهش گفتم موهام تغییری نکرده؟اونم خیلی جدی گفت جایزه میخوای ؟؟؟
منم با تعجب دهنم باز مونده بود که این که تنوع خیلی دو.ست داشت پس چی میگه .
گفتم وااااااااااااااااا ؟برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفت انگار یکی اسهال بوده مالیده سرت این جه رنگیههههههههههههههههه؟
بعد هم منو رسوند خونه خواهرم گفت هرچی میتونی خرجش کن این اسهال رو پاک کن هههههههههههه
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
شوهر من کلا آدم بی تفاوتی ولی این گاهی خوبه گاهی بد شاید یه روز آدم حال نداشت به خودش برسه اونوقت خیلی به چشمش میاد ولی در کل تعریف زنها رو خیلی خوشحال می کنه و احساس می کنن که برای شوهرشون مهمن خودتو ناراحت نکن همه که مثل هم نیستن من موهامومش کردم خیلی هم ناز شد هر کی می دید کف و می کرد و می گفت چقد بهت میاد تنها حرفی که شوشو زد این بود پیر شدی همه موهات سفید شدن هههههههههه
شوهر من خیلی زود متوجه میشه و ذوق میکنه ....

نظر و سلیقشم خیلی خوبه :D بهتر از هر خانمی میفهمه و تشخیص میده که چی بهم میاد و چی نمیاد :)

البته هیچ وقت آرایش غلیظ ندارم ... بیشتر به موهام و لباسام میرسم ...

بنظرم بعضی مردا که عکس العملی نشون نمیدن به خاطر اینه که شاید از نوع بصری نباشن ... دیدین بعضیا لمسی هستن بعضیا سمعی بعضیا بصری بعضیا شنوایی ...

فکر کنم به این مورد هم برگرده ...

من به شخصه آدم سمعی هستم ... پیش اومده که همسرم اصلاح کرده و من دقت نکردم و متوجه نشدم ... ولی نه به خاطر اینکه بهش اهمیت نمیدم نهههههههههههههههه اصلا اینطور نیست ... به خاطر این بوده که فکرم خیلی مشغول بوده و هم اینکه بیشتر سمعی هستم ... ولی چون میدونم براش اهمیت داره همیشه سعی میکنم دقیق باشم ... چون همسرم خیلی تیز و دقیق و باهوشه .... و من خوشم میاد اینجوری :)
افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
همسر منم خیلی خیلی توجه میکنه و حتما هم نظر میده

برای غذا هم همیشه تشکر میکنه

ولی روژین جون به هیچ وجه اینجوری مقایسه نکن

خیلی چیزا بستگی به تربیت داره............من همسرم از مادرش هم واسه غذا تشکر میکنه

مادر شوهرمم هم وقتی لباس جدیدی میپوشه همیشه به شوخی نظر پسرهاشو میپرسه و این براشون عادت شده

پدر شوهرم فوت شده و خواهر شوهرم ندارم
همسره من نظر نمیده ولی متوجه میشه با حالتایه نگاهش میفههمم
اسم قاشق را گذاشتی قطار....هواپیما....کشتی تا یک لقمه بیشتر بخورم! یادت هست مادر؟ شدی خلبان، ملوان، لوکوموتیوران ....، میگفتی بخور تا بزرگ بشی، آقا شیره بشی!.... و من عادت کردم که هر چیزی را بدون اینکه دوست داشته باشم قورت بدهم حتی بغض های نترکیده ام را.......... عاشقتم مامان