2777
2789
عنوان

توپک سیب زمینی

1839 بازدید | 16 پست

کی درست کرده فردا میخام درست کنم.راسی دوستان غذا دسر چیز جدیدی بلدین اسمش رو بگید یا درست کردین خوب شده باشه؟گروه اسپزی خوب کسی سراغ داره منو ببره .

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
خوشمزه نیست بیخیال

واقعا؟

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من درس کردم خوشم نیومد فینگر فود میخوای؟؟

اره

من درست کردم مهمون داشتم خیلی دوس داشتن .البته خیلی زمان بر هست ..بلدی؟

نه عزیرم

خیلی عالیه. 

من سیب زمینی پختم 

برای سوزش گوشت چرخ کرده پیاز فلفل دلمه ای مو در سیر آویشن و ادویه سرخ کردم

و به همراه پنیر پیتزا گذاشتم داخلش

و رویه همشون هم پنیر پیتزا ریختم

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
نه عزیرم

ببین اول سیبزمینی بپز بعد رنده کن بعد دوباره بزار روگاز با کره خوب مخلوطش کن  از رو گاز بردار بهش سس بزن و نمک و فل فل حالا بزار یخچال خنک شه ..تو به ظرف دیگه خیار شور و ذرت و سینه مرغ نگینی شده و هویج رنده شده مخلوط کن روش سس بریز اونم بزار خنک شه 

حالا کلم قرمز .کلم سفید .هویج .کاهو .جدا  .بزار تو مولینکس قشنگ له شه هر کدوم بریز تو یه ظرف .موادتو از یخچال درار سیب زمین ها رو اندازه یه گردی وردار وسطشو گود کن یه قاشق از موادی از ذرت و خیار شور و مرغ و هویج درست کردی بریز توش جمعش کن  .بعد تو هر کدوم از اون چهار تا که میکس کردی خواستی بغلتون ..تو یه ظرف کفشو کاهو یا جعفری بزار اینا رو بچین توش روشو هم با ذرت و سس و هویج تزیین کن 

من دوس ندارم خیلی خوشمزه نیست بجاش جامبو شلز بزار

اره خیلی دوست دارم.

سلام عزیز یه سوال میخوام بپرسم ازت من 2 روز پیش تصادف کردم فک بالام شکسته با یه سری چیزایه دیگه برای شما چقد دیه بریدن؟ 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
سلام عزیز یه سوال میخوام بپرسم ازت من 2 روز پیش تصادف کردم فک بالام شکسته با یه سری چیزایه دیگه برای ...

برای کی؟

برای کی؟

یه تاپتیک زده بودی قبلا راجب این موضوع

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂